cretescu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) este chiar asa de rupt drumu?!nu ma ajuta cei 12 'catari' ?! Este destul de dificil traseul, dar daca iti cunosti bine motorul si il stapinesti si mai bine, o sa te descurci; daca au reusit sa faca transalpina cu sportiva........ o traversezi si tu. Incearca totusi sa nu pleci singur un sprijin este intodeauna bine venit si este posibil sa ai nevoie. Ce motocicleta ai? Editat Iulie 1, 2008 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Este destul de dificil traseul, dar daca iti cunosti bine motorul si il stapinesti si mai bine, o sa te descurci; daca au reusit sa faca transalpina cu sportiva........ o traversezi si tu. Incearca totusi sa nu pleci singur un sprijin este intodeauna bine venit si este posibil sa ai nevoie. Ce motocicleta ai? O micuta yamaha un xt 125cm modelul enduro mica mica da ridica :jump: Editat Iulie 1, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Depinde cat de mult iti doresti sa treci si ce nervi ai. Sigur ca nu e imposibil de trecut cu o motocicleta de viteza. Dar, dupa parerea mea, daca nu ai cel putin enduro-touring este prea greu si nu merita sa depui efortul respectiv. Cu XT-ul cred ca treci usor. Dar intrebarea este: ai scut? Editat Iulie 1, 2008 de ali baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Depinde cat de mult iti doresti sa treci si ce nervi ai. Sigur ca nu e imposibil de trecut cu o motocicleta de viteza. Dar, dupa parerea mea, daca nu ai cel putin enduro-touring este prea greu si nu merita sa depui efortul respectiv.Cu XT-ul cred ca treci usor. Dar intrebarea este: ai scut? are are scut de metal si e prins tzeapan ..ca debea l-am dat jos knd am schimbat uleiul o s vedem ...sper sa se descurce mobra...eu am ambitie daca nu ma gasiti pe acolo dandu-ma cu capul de vreo stanca de oftica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 eu ma gandeam la o cazare, k cu cortu, p sm n-am unde sa car mai nimik, this is my only problem.....in rest, gropi, pietre ..asta-i distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 eu ma gandeam la o cazare, k cu cortu, p sm n-am unde sa car mai nimik, this is my only problem.....in rest, gropi, pietre ..asta-i distractia E NU MERGE..IEI 2. 3. 10 METRII DE SFOARA SI LEGI TATA ACOLO TOT CE AI NEVOIE SI SA NU UITAM PERIUTZA DE DINTI BAFTA VEDEM NOI MERGE SI CAZAREA:) DAR PE UNDE S NE CAZAM?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 O micuta yamahaun xt 125cm modelul enduro mica mica da ridica :jump: Poti sa stai linistit atunci, treci cu ea fara nici un stres. Sa faci multe poze. Depinde cat de mult iti doresti sa treci si ce nervi ai. Sigur ca nu e imposibil de trecut cu o motocicleta de viteza. Dar, dupa parerea mea, daca nu ai cel putin enduro-touring este prea greu si nu merita sa depui efortul respectiv.Cu XT-ul cred ca treci usor. Dar intrebarea este: ai scut? Asta am spus si eu. Poti sa treci si cu scutrerul daca tii neaparat, dar de preferat ar fi cu un motor enduro, altfel o sa te muncesti cu motorul in loc sa admiri peisajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Deci plecam? Eu cu RF-ul am inceput sa ne pregatim sufleteste. P.S. Ce ziceti de schimbarea traseului, adica sa urcam din sud Transalpina, am inteles ca e mai usor. Eu vin din Timisoara, deci ne intalnim pe undeva prin Oltenia. Editat Iulie 1, 2008 de kcuf_di Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Deci plecam? Eu cu RF-ul am inceput sa ne pregatim sufleteste. P.S. Ce ziceti de schimbarea traseului, adica sa urcam din sud Transalpina, am inteles ca e mai usor. Eu vin din Timisoara, deci ne intalnim pe undeva prin Oltenia. este mai bine daca urcam din sud in sus?! pey acuma sa vedem cine merge..si ne adptam la cerinte daca e mult mai bine facem asa...vedem noi.. mai este timp nu e graba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Cu F 650 si pasager usor (55kg) merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 merge...vb cu baietii cu transalpuri din Arad pe comunit regionale....cand m am intalnit eu cu ei acu o luna pe acolo(nue se faceau decat 15KM ca era zapada) erau cu pasagere, coburi si top case...so...nu este foarte greu drumul, tre sa nu fii singur, sa fii atent si sa te tii bine pe mobra. In scarite si o lasi sa si faca treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) cu parere de rau postez asha cev.. nu mai are rost..cum.. cine ..cand..si de ce gipsu il scot pe 15 chiar imi pare rau si sper sa ma revansez cat mai repede pareri de rau pt cei carora le-am dat planurile peste cap Editat Iulie 2, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) mai mere careva? sau toata lumea la bauta la ciolpani? eu-s dispus s merg, 11-13 sau 12-13...cine s vrea s urle aici ps: ghinion cu mana aia..taman in perioada asta...sanatate! Editat Iulie 3, 2008 de dorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 mai mere careva? sau toata lumea la bauta la ciolpani? eu-s dispus s merg, 11-13 sau 12-13...cine s vrea s urle aicips: ghinion cu mana aia..taman in perioada asta...sanatate! ms.. sper sa scap cat mai repede de gipsu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DraculRoscat Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 daca se amana , ca pe data aia este intrunirea dac motors bucuresti (11-13) , vin si eu ( Metallbyker sunt , postez de pe contul prietenie ca nu imi stiu parola si sunt la ea) cu tata , si inca cativa . eu ma gandeam la traseu invers : buc pitesti transalpina sibiu , innoptat cu cortul la sibiu , si a 2-a zi plecat inapoi spre buc pe transfagarasan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 noi am fost atat pe valea cernei cat si pe transalpina. a fo fain transalpina e ok, totusi parca as recomanda sa fie facuta de la ranca spre obarsia lotrului bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 /index.php?...9421&st=120 Poze de pe acelasi traseu de la clujeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) /index.php?...9421&st=120 Poze de pe acelasi traseu de la clujeni Scuze de dublura, nu stiu ce are Editat Iulie 7, 2008 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 sa ma injurati daca vreti dar ma gandesc sa dau gipsu mai devreme cu vreo saptamana doctor mi-a spus sa-l tin pana pe 15...adik doua sapt...sh lash da jos de pe 10:) oricum vreau sa stiu daca mai mere careva la munte?! mai este careva care poate si vrea sa mearga atunci?! am inebunit cand am vazut iar poze dup munte MAI MERGE CAREVA?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Eu as mai merge, daca ne strangem cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) sa ma injurati daca vretidar ma gandesc sa dau gipsu mai devreme cu vreo saptamana doctor mi-a spus sa-l tin pana pe 15...adik doua sapt...sh lash da jos de pe 10:) oricum vreau sa stiu daca mai mere careva la munte?! mai este careva care poate si vrea sa mearga atunci?! am inebunit cand am vazut iar poze dup munte MAI MERGE CAREVA?! nu-ti da gipsul jos mai devreme ca o sa regreti.Lasa-l acolo pana la termen iar dupa ce-l scoti fa macar o saptamana recuperare. Muschii tai nu-ti permit acum sa faci efort pe drum forestier.Aminteste-ti cum vibreaza ghidonul si la ce efort iti supui bratele. Lasa ca poate facem o iesire la sfarsitul lunii ca sa se termine si cu examenele la facultate. Editat Iulie 8, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 as veni si eu... la cit se pleaca din bucuresti si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ....eu nu prea pot vineri, sambata nu vreti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Am fost in WE, super vreme. Daca aveti intrebari nu ezitati ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Tu sa-mi trimiti pozele ! Vreme "buna" a insemnat ca abia tineam motoarele drepte din cauza vantului foarte puternic. De la Saua Stefan s-a mai linistit dar sus pe creste batea cam tare. Oricum, bine ca nu a plouat. Editat Iulie 9, 2008 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate