Denis TM Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 ala era modelu vechi ... si era o parlitura dupa cum arata.eu vb de modelul din '98. si cel care l-am vazut avea 29 cp. astept sa vina un prieten care stie germana sa sune sa vb pentru el. Pai daca zici ca e din '98 e tare la bani aia,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Cam cat consuma un nsr mers sportiv si mers normal undeva sub 5000-6000ture? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 mers ceva intre sportiv si normal iti consuma in jur de 5% .. separat nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stifler Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 cine poate sa imi spuna de unde si la ce pret pot sa cumpar un set de jigloare pt honda nsr 125 din 1996 (carburator dellorto 28phb de 42mm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razziel Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Salut! sunt si eu mandrul posesor al unui NSR 125 din '98 de asemenea sunt mandrul posesor al carnetului de conducere de ... ieri poza mai jos, probleme de inceput am avut cu: -benzina (pana prostului, deh incepator) -bujii (aveam NSK br9es cu cap detasabil, dar nu am gasit modelul asta asa ca i-am pus br8es care functioneaza la temperatura mai inalta) si daca aveti nevoie de cheie de bujii sa stiti k e de 21, nu de alta de am primit o gramada de raspunsuri ( 16, 17, 18, 21) pana la urma mi-am cumparat una de 16 si una de 21 si am rezolvat problema asfalt uscat si poate ne vedem la o iesire (dupa ce prind ceva experienta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) buna motocicleta , sa o stapanesti sanatos ! saptamana viitoare daca iau examenu ne vedem prin oras (tot un nsr detin momentan) Editat August 19, 2008 de frN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Salut! sunt si eu mandrul posesor al unui NSR 125 din '98 de asemenea sunt mandrul posesor al carnetului de conducere de ... ieri poza mai jos, probleme de inceput am avut cu: -benzina (pana prostului, deh incepator) -bujii (aveam NSK br9es cu cap detasabil, dar nu am gasit modelul asta asa ca i-am pus br8es care functioneaza la temperatura mai inalta) si daca aveti nevoie de cheie de bujii sa stiti k e de 21, nu de alta de am primit o gramada de raspunsuri ( 16, 17, 18, 21) pana la urma mi-am cumparat una de 16 si una de 21 si am rezolvat problema asfalt uscat si poate ne vedem la o iesire (dupa ce prind ceva experienta) de unde ai luat-o ca o sa imi iau si eu una cat de curand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am eu nsr de vanzare daca te-ar interesa , da-mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razziel Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 de unde ai luat-o ca o sa imi iau si eu una cat de curand? pai am gasit-o aici pe forum... de fapt era postata pe www.bikeshop.ro mai am de strans un surub doua la ea dar e ok eu am dat pe ea 1250 de euro... eu zic ca e pret bun. am fost la un tip care se pricepe super bine si mi-a spus k motorul e super ok restul doar mici defecte vizuale... si 98 de stickere pe ea... se pare ca tipu' avea o manie am gasit si sub rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 am eu nsr de vanzare daca te-ar interesa , da-mi un PM am vazut ca vinzi un nsr, oricum nu o cumpar acum, prin septembrie si in plus caut sa fie pana in 1400euro @Razziel arata destul de bine exceptand stickerele. sper sa mai apara pe bikeshop nsr-uri pana in septembrie ca nu prea mai sunt multe acum. erau vreo 4 acu vreo trei saptamani dar cred ca s-au vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stifler Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...996-128474.html tot de vanzare toate piesele sunt in garantie consum in jur de 3.5 4% am facut 165 de km cu 7 litri de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 da am vazut-o dar din pacate nu am banii acum cam ce greutate are un nsr la plin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stifler Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 in jur de 145- 150 kg cred (132 kg are gol) ...cine stie sa imi spuna pe unde pot sa scot uleiul din motor? k as vrea sa il schimb si nu stiu cum sa il scot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 in jur de 145- 150 kg cred (132 kg are gol) ...cine stie sa imi spuna pe unde pot sa scot uleiul din motor? k as vrea sa il schimb si nu stiu cum sa il scot Uleiul din motor nu se schimba ,asta e in 2t si consuma uleiul tu doar completezi ,vezi ce ulei ai pus si mergi pe acelas ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Uleiul din motor nu se schimba ,asta e in 2t si consuma uleiul tu doar completezi ,vezi ce ulei ai pus si mergi pe acelas ulei. pai si uleiu din motor si cutia de viteze ( fiind 2T are baie comuna) ala nu exista.... sau acolo bagam dita calupu de vaselina si ii dam jar! :| vezi ca aberezi niste prostii mai mari ca tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 se baga cineva zilele astea la o intalnire a detinatorilor de nsr 125 ? :s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 pai si uleiu din motor si cutia de viteze ( fiind 2T are baie comuna) ala nu exista.... sau acolo bagam dita calupu de vaselina si ii dam jar! :| vezi ca aberezi niste prostii mai mari ca tine.... cum zici, puiule? are baie comuna motor si cutia de viteze la 2t? moaaaaa, oare cine abereaza? lasa vaselina si vezi ca ti se raceste grisuletul! vezi ca daca ii mai dai cu vaselina te ia bascan in primire ce e gresit in ce a spus omul referitor la faptul ca uleiul de la un motor in 2t este consumabil? nu de alta, dar io nu inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 daca intelectu tau de primata .... iti dadea indici sa intrii la contu meu sa il vezi... acolo la motocilete detinute vedeai ca mi-am facut primi pasi pe NSR si stiu ce inseamna schimburi de uleiuri.... si uleiurile de amestec! la varsta ta ar trebui sa ai ceva de munca .... esti prea liber! (pe alta data...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) daca intelectu tau de primata .... iti dadea indici sa intrii la contu meu sa il vezi... acolo la motocilete detinute vedeai ca mi-am facut primi pasi pe NSR si stiu ce inseamna schimburi de uleiuri.... si uleiurile de amestec! la varsta ta ar trebui sa ai ceva de munca .... esti prea liber! (pe alta data...) pai am o groaza de munca, sa fac misto de tine ca o meriti din plin, numai tampenii dai din tine. du-te si bea un litru de L150, poate iti mai ungi rotitele. Editat Septembrie 3, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 .... nai tu grija de rotitele mele... m-i le unge femeia! hai so incheiem ca e prea mult off topic si ma tem ca o sa ne ardem amndoi! bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stifler Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 si totusi imi spune cineva cum sa scot uleiu ala afara? ca este ulei in motor si ii comun cu cutia de viteze....si ma intereseaza cum il pot scoate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ai subt motor... dai jos carenele laterale.... si subt motor pe partea unde e gemuletul cu nivelu(daca nu ma insel chiar saubt gemuletul de nivel), un surub ... il desfaci usor si sa ai pregatit ceva in ce sa curga uleiul , ca uleiu eu foloseam yacco 2T engine oil.... special pt baile comune de la 2T! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 la partea cu subt imi amintesti de orele de fizica cand faceam misto de profa tot asa zicea si ea... "subt unghiul de reflexie..." "-ba da mult o mai suge asta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 .... zi tu cum trebuia sa ma exprim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) .... zi tu cum trebuia sa ma exprim! poate te ajuta, dar am inteles ca face minuni sa recitesti postul tau, inainte sa ii dai submit... si daca tu il intelegi, atunci ii ok; si daca si atunci ii greoi de citit... lasa-te; cum zicea profa de Romana: "Carnea de porc si Gramatica is greoaie, mai ales seara tarziu". \\ Editat Septembrie 4, 2008 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate