Thomas Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Aha, deci asa se produce bani cu moto ? P.S. Redevenind seriosi, bine ca ai scapat ieftin. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Doamne ajuta ca nu s-a intamplat mai rau, baga-mi-as p*** in duba lui.Sanatate maxima si sa ne vedem sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Bine ca ai reusit sa treci ca daca intrai in duba, nu prea aveai pe unde sa mai sari... si nu stiu daca mai ajungeau 300 de euroi... @ivan am si eu o carena de lipit who is ry??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renegatu'wannabe Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Esti mai fericit ca ti-ai luat niste bani decat ca ai scapat nevatamat Ce te faceai daca iti dadea asigurarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Totul s-a incheiat cu o mare bauta cu prietenii la OMV Gara de Nord ca doar fusesem la produs. 206889[/snapback] Si cum se impaca bautura, echilibrul pe doua roti si responsabilitatea in trafic? Un suc poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Ai scapat ieftin,ai avut noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 sper sa nu uit pe nimeni dar pe langa picior si sold ma doare capu' de la carmol 206889[/snapback] cre ca! ce bine ca m-am oprit la timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 hehe trebuia sai ceri mai mult ca omu era deja speriat Si nu in ultimul rand insanatosire rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 ma bucur ca sa terminat totul cu bine dar sunt sigur ca omul a reactionat atat de cooperant doar la vederea ''pacificatorului'' tau:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 (editat) Man, dar politia nu a venit ? Sau altfel, voi nu v-ati dus la politie ? Si inca o intrebare, asigurarea aia obligatorie pe care teoretic ar trebui sa o aiba la ei soferii, e buna de ceva in caz ca vreun nebun sifoneaza un motor ? Insanatosire brusca ! Editat Iulie 22, 2005 de Semaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azrael Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 @Semaca, asigurarea auto obligatorie este la fel de buna ca la un accident intre doua masini. Leoncio, sanatate tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 Bine ca ai reusit sa treci ca daca intrai in duba, nu prea aveai pe unde sa mai sari... si nu stiu daca mai ajungeau 300 de euroi... @ivan am si eu o carena de lipit who is ry??? 207284[/snapback] Ry.? Ryder... Hell Ryder! Si mai peticesc cate o carena pe ici pe colo, in limita timpului disponibil. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 aham... o sa fac o poza si o sa iti trimit pe mail sa imi spui daca poti sa ma ajuti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Bah baietzi, puse cap la cap toate, s-a terminat totu cu bine, iar Leoncio e teafar. Da sa fiu sincer, decat sa ne dam motocicletele pe jos si apoi sa bem din banii luatzi de la conservari, mai bine sa bem noi de banii nostri si sa n-avem parte de asemenea incidente. Bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 TRUE...... Si draga Don Leoncio...ma bucur ca esti bine...iar pt dureri..pune sclavele la munca ce naiba (adica un masaj ceva..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Care e urmatorul dintre cunoscuti?, ..pt ca azi a culcat-o si Leoncio... mai bine nu intrebai... la mizil au facut concurs, din pacate bine ca n-a iesit prea rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Care e urmatorul dintre cunoscuti? 206597[/snapback] Guess who Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 27, 2005 Admin Share Postat Iulie 27, 2005 ia spune, spune tot ma baiatule ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 cred ca raspunsul a fost dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 27, 2005 Admin Share Postat Iulie 27, 2005 da, am vazut dupaia ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Bah baietzi, puse cap la cap toate, s-a terminat totu cu bine, iar Leoncio e teafar. Da sa fiu sincer, decat sa ne dam motocicletele pe jos si apoi sa bem din banii luatzi de la conservari, mai bine sa bem noi de banii nostri si sa n-avem parte de asemenea incidente. Bafta maxima 208507[/snapback] ESCU-le;"Cat adevarrrr!!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate