zaelu Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) Bah... a murit James Gandolfini... RIP... Un film fain cu el si inca citiva "batrini": Romance & Cigarettes http://www.imdb.com/title/tt0368222/ ))) Editat Iunie 20, 2013 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) World War Z: retardel rau de tot, si plin de manipulari ordinare: [spoiler ALERT, selectati prin dublu-click textul pentru vizualizare] un vanzator de arme catre coreeni ii suspecteaza pe evrei de mizerii, dar evreii sunt neprihaniti, ei au construit zidurile alea in Palestina pentru ca erau sa-i arunce arabii in mare in '73. Iar zombii au intrat in Israel peste zid pentru ca au inceput din nou arabii sa cante muzica arabeasca, arabi pe care evreii ii salvasera... Echivalentul a 2-3 episoade The Walking Dead, si asta doar pentru cateva efecte speciale. Editat Iunie 20, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 WTF? Cum ai făcut textul să poată fi citit doar cu highlight? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Culoarea textului = culoarea fundalului. [color=#EEF2F7] text [/color] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 E tare trist sa aud ca si asta e petarda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Mă, era de așteptat să fie petardă, dar o să spargă boxoffice-urile americane, na, lucru pe care și l-au propus Adam - era la botul calului, mersi!On topic : Vă plac desenele animate? Apare Despicable Me 2, de-abia îl aștept, minionii ăia galbeni sunt tâmpiți rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Spoiler!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Unul dintre cele mai mizerabile filme vazute in ultima vreme: hansel&gretel. Mizerie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 World War Z: retardel rau de tot, si plin de manipulari ordinare: [spoiler ALERT, selectati prin dublu-click textul pentru vizualizare] un vanzator de arme catre coreeni ii suspecteaza pe evrei de mizerii, dar evreii sunt neprihaniti, ei au construit zidurile alea in Palestina pentru ca erau sa-i arunce arabii in mare in '73. Iar zombii au intrat in Israel peste zid pentru ca au inceput din nou arabii sa cante muzica arabeasca, arabi pe care evreii ii salvasera... Echivalentul a 2-3 episoade The Walking Dead, si asta doar pentru cateva efecte speciale. A aparut la noi in cinema sau ai luat un cam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Am vazut Superman asta de tabla de anu asta... film pentru matineu... sper ca nu toti copii il vor gasi bun... P.S. S vine de la Speranta bai!!! Pe Krypton se vorbea romana... Ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 "Stay" din 2005 http://www.imdb.com/title/tt0371257/?ref_=fn_al_tt_1 Fain. De vazut fara trailere sau pre multe reviewuri... sa nu fie cu spoilere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Un film pe care il recomand: http://www.youtube.com/watch?v=O08w8CegEeg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 3 Metros Sobre El Cielo -2010 trailer - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Pentru cei care au vazut The Great Gatsby, un preview al modului de filmare https://vimeo.com/68451324 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 (editat) The Internship (2013): isi merita scorul IMDB, o comedie slabuta si siripoasa, 2-3 glume mai reusite concentrate si in trailer. Scenariu a la Vince Vaughn. A aparut la noi in cinema sau ai luat un cam? Cinema. N-am vazut niciodata un CAM, nu rezist. Minim R5.PS: a intrat haliudu in greva de nu mai au astia la noi ce sa lanseze? In Iunie 2013 ei lanseaza Byzantium (2012)? Starbuck (2011)? WTF? Editat Iulie 3, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 am rasfoit topicul asta si nu mai gasesc filmul despre care era vorba. Vazusem pe sarite un film Corean despre unul care era in scoala/adolescent si tatal lui isi castiga existenta cu un job de clovn. Il stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 (editat) Vazut "The Jacket" -2005 (da' stiu... cam tirziu ) http://www.imdb.com/title/tt0366627 Interesant. Daca aveti nevoie puteti sa cititi reviewul lu nenea ala de pe imdb dar ar fi bine de vazut fara. Eu doar stiam ca e in genul "The Fountain" amintit mai sus de cineva. Editat Iulie 4, 2013 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Oblivion = Moon + Star Wars + Independence Day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Oblivion = Moon + Star Wars + Independence Day Moon = Oblivion - Star Wars - Independence Day :D foarte bun Moon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 foarte bun Moon ! L-am revazut de curand si pot sa zic ca...nu se mai fac SF-uri ca pe vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Am vazut "Mars et Avril" http://www.imdb.com/title/tt1638277/ Interesant... Film ciudatel "frantuzesc". Pentru cine gusta. Se putea mai bine dar e ok si asa. Nu am citit cartea dar iti lasa o puternica senzatie de nuvela SF. Subtitrare nu am gasit in romana... dar e una in engleza si cine rupe nitel amindoua limbile tre sa fie OK ca se vorbeste rar si corect (de citeva ori niste americani vorbesc un amestec de engleza cu franceza... ceea ce e...funny). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Vazut Quartet. http://www.imdb.com/title/tt1441951/ Destul de marfa, nu am regretat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Văzut Trance aseară, e un mindfuck pe cinste. Dacă ați văzut Side Effects și v-a plăcut, ăsta cred eu c-o să vă placă și mai mult.Ca întotdeauna, vă recomand să-l consumați fără a vă uita la trailer. Dacă totuși nu sunteți convinși, here it is: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 L-am vazut pe torenti dar am stat in dubii... are sa... Pina una alta am vazut ceva mai vechi... The Island 2005... un SF "cinstit". Fara pretentii mari dar digerabil. http://www.imdb.com/title/tt0399201/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate