zaelu Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 Ceva foarte fain (nu am gasit nicaieri si subtitrare ro dar pentru cine se descurca in ingrish e OK) http://www.youtube.com/watch?v=Nh-fpKusA-U peste doua ore jumatate dar merita toata atentia. ..err da, e documentar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 Cred ca cel mai fain vazut de mine anul acesta. M-a prins la maxim intriga. Fiecare scena este o fotografie peste medie si in fiecare secunda ai impresia ca te uiti la film peste umarul actorilor. http://www.youtube.com/watch?v=jJOFUsO_N20 Fain, dar cred ca se putea un conflict si o drama interioara mai puternica. Poate am fost eu prea entuziasmat din cauza ca "rePrise" m-a lasat lat bine de tot acum 1 an sau 2. http://www.youtube.com/watch?v=gz2g0F9yl5o Pentru un film american si cu Bruce Willis pe deasupra Looper este mai mult decat decent. Total Recall mi-a schimbat radical parerea despre remake-uri. F.f. misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 3, 2012 Admin Share Postat Decembrie 3, 2012 Black Gold..o poveste despre inceputurile razboiului pt.petrol la arabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 4, 2012 Admin Share Postat Decembrie 4, 2012 Dragutel End Of Laws..dar Training Day mi-a placut pt.jocul de exceptie al actorilor implicati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) + Premium Rush, cu bicilisti dar oarecum entertaining +1 Editat Decembrie 6, 2012 de chubby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 (editat) Warrior 2011 http://www.imdb.com/title/tt1291584/ Fainutz... multa bataie (poate sa nu fie pe gustul tuturor) dar okeish ca poveste. Nick Nolte nu bate pe nimeni nici aici ... e batrin saracu. ========================= Feriti-va de The Man with the Iron Fists http://www.imdb.com/title/tt1258972/?ref_=fn_al_tt_1 3 ore m-am chinuit sa imi amintesc de un film mai prost si nu am reusit. you have been warned! ========================= Valeu... de la kakatu (pardon the expression) ala jenant cu Russell Crowe si Lucy Liu de mai sus... la un film european (ok... frantuzesc) "greoi" sau greu de digerat pentru spectatorul obisnuit. Holy Motors http://www.imdb.com/title/tt2076220/?ref_=fn_al_tt_1 NU cred ca e recomandat pentru depresivi... sau suferinzi de ADD... cred... zic si eu. P.S. Ano tie cred ca o sa iti placa ============================= OK OK... tot eu Clint Eastwood ruleaza fin... aproape o psihanaliza de familie grefata pe detalii inutile de baseball... chiar cu aspecte de comedie romantica (say what?)... plm joaca si Justin Timberlake in el... dar digerabil si Clint Eastwood chiar e cool. Trouble with the curve http://www.imdb.com/title/tt2083383/ La mine urmeaza acum Lawless dar asta l-ati vazut pe aci.,... boom-boom! si alcool! Editat Decembrie 10, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Hope Springs (2012) - http://www.imdb.com/title/tt1535438/ Meryl Streep si Tommy Lee Jones in rolurile principale recomanda filmul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 End of watch +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Rust and Bone - de duminica seara sau... nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Holy Motors http://www.imdb.com/title/tt2076220/?ref_=fn_al_tt_1 NU cred ca e recomandat pentru depresivi... sau suferinzi de ADD... cred... zic si eu. P.S. Ano tie cred ca o sa iti placa O sa ma uit si eu bre la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) @bec si @ zaelu Voi nu stiti la ce sa va uitati la filmele lui Tarantino ... fictiunea dusa la extrem (vezi Kill Bill, From dusk till dawn, Pulp fiction, Sin City, Natural Born Killers, etc), detalii regizorale, detalii scenografice, decor, recuzita, detaliile coregrafice din scenele de lupta, si de obicei el imparte filemele in mai multe acte ce par ca n-au legatura intre ele. Daca te uiti la scenele de lupta, da, ti se par infantile, insa detaliile si fictiunea sunt de cea mai buna calitate. Normal ca pare un film prost, dar asta doar pentru ca este iesit din tiparul vostru. Ar trebui sa priviti un film al lui Tarantino ca si cum ar fi primul film pe care il vedeti in viata voastra, sa lasati prejudecatile la o parte. ti-am vazut aseara commentul pe fb si am zis sa verific .... fantastic de prost film, nu imi dau seama cum pm au reusit producatorii sa-l bage pe Russell Crowe mai e si Tarantino in generic...FFS va puteti imagina un B film chinezesc cu coloana sonora RZA, WHAT THE FUCK????????????? RZA should be put to sleep !!!!!!!!!! Editat Decembrie 11, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Four Rooms - ultima camera si Reservoir Dogs sunt cam cele mai bune lucruri pe care le-a facut Tarantino. Nici Jacke Brown n-a fost rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 de acord, insa reservoir dogs si four rooms nu sunt genul "iron fists" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Da Un alt regizor care jogleaza elgant cu absurdul, nu la modul brutal al lui Tarantino, e Jim Jarmusch. Cel mai mult mi-au placut Down by Law, Dead Man si Night on Earth. Broken Flowers e foarte tare dar de vazut la varste de peste 30 de ani, poate 40+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 @bec si @ zaelu Voi nu stiti la ce sa va uitati la filmele lui Tarantino ... fictiunea dusa la extrem (vezi Kill Bill, From dusk till dawn, Pulp fiction, Sin City, Natural Born Killers, etc), detalii regizorale, detalii scenografice, decor, recuzita, detaliile coregrafice din scenele de lupta, si de obicei el imparte filemele in mai multe acte ce par ca n-au legatura intre ele. Daca te uiti la scenele de lupta, da, ti se par infantile, insa detaliile si fictiunea sunt de cea mai buna calitate. Normal ca pare un film prost, dar asta doar pentru ca este iesit din tiparul vostru. Ar trebui sa priviti un film al lui Tarantino ca si cum ar fi primul film pe care il vedeti in viata voastra, sa lasati prejudecatile la o parte. Ce-ai mei cu mine? Am zis eu ca Tarantino sux in general? Filmul ala nici nu e de Tarantino... e de negru ala din rolul principalo/secundar/desantzat/sinistru. Tarantino o fi avut ideea... s-au i-a recomandat pe Lucy liu si pe Chinezu ala "intelept" din Kill Bill... sau o fi stat la o bere cu Rizla ala sau cum il cheama. Eu sint convins ca nu ai vazut filmul despre care am scris eu... ala cu mainile de tabla. Tarantino are numa un film mai slab pt mine... Ala cu visul umed evreiesc... Nu am nimic cu evreii (ca ma stii) dar un film in care este prezentat doar cum evreii i-au rupt in gura pe nemti in al doilea razboi mondial e menit sa bufneasca risul... e ca un film despre eroismul italian in WW2... nu poti sa iti tii fata serioasa decit daca habar nu ai istorie. Din pacate la filmul ala a lu Tarantino (cum plm se cheama) aspectul asta neserios al ideii de baza nu ajuta ci strica toata actiunea misto si povestea filmului spusa misto. Uite... tarantino a venit cu ideea lu Natural Born Killers dar imho Stone a stricat-o cu prea mult psihedelism si simbolistica schizofrenica. Filmu a ramas inca bun... dar daca il facea Tarantino era capodopera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Pai ca sa-l faca tarantino... probabil ca trebuia sa mai faca inca un film cu evrei... sa aibe buget ) Mainile de tabla nu le-am vazut ...doar traileru' asa ca azi il dau jos ... si ma uit Editat Decembrie 11, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Hope Springs (2012) - http://www.imdb.com/title/tt1535438/ Meryl Streep si Tommy Lee Jones in rolurile principale recomanda filmul. L-am vazut intimplator acu 2 seri. Desi povestea e (destul) de banala, filmul este extrem de bine jucat. Nici nu ai cum altfel cu acesti doi actori. Filmul desi e incet, totusi te tine in priza. F fain film. Il recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Mainile de tabla nu le-am vazut ...doar traileru' asa ca azi il dau jos ... si ma uit Mai bine faci orice altceva... gen... pui pamintul la loc in santul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Tot Tarantino....nuj daca ar trebui recomandat filmu...e o panarama, dar bataile sunt old school http://www.youtube.com/watch?v=II9q8Q5wE0Y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Eu l-am vazut cand a aparut (broken flowers) . Nu poate fi inteles la varste mai 'fragede' de 30 ani? Sau in stilu' tau propriu o sa-mi zici ca n-am inteles nimic si ca traiesc cu impresia ca mi-a placut ceva ce n-am inteles pe deplin? ) Nu baross. Poti sa-l vezi oricand. Si eu l-am vazut la scurt timp dupa ce a aparut. Dar cand imi aduc aminte de el, pe masura ce trece timpul, imi dau seama ca filmul ala atinge alte si alte corzi, despre care pe la 20 si ceva de ani, nu stiam ca exista Lucru interesant la Broken Flowers este ca, daca-l mai vezi o data, nu-ti naruieste prima impresie (la mine a fost foarte buna). Cu alte filme e diferit: pot placea foarte mult prima oara si daca le mai vezi o data nu-ti dai seama de ce ti-au placut atat de mult prima oara. Din prima categorie, imi aduc aminte cateva: Zbor deasupra unui cuib de cuci, The thin red line, The party, Balul Pompierilor, Iubirile unei blonde, Irreversible, Apocalypse Now!, Dr. Strangelove. La a doua categorie: Reservoir Dogs, Memento, Requiem for a dream. Filmul pe care il revad cu cea mai mare placere si parca imi place mai mult de fiecare data, e un o animatie japoneza: Spirited Away. Recomand! Editat Decembrie 11, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 ai fost inspirat cu numele cainelui ... mai e cineva care dupa ce a vazut filmul Jurassic Park si-a botezat pekinezu Godzilla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 a venit iarna, a inflorit topicul asta cu nume noi bagati oamenilor, bagati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate