Mongoose Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea asta, dar intreb si eu, mai ales ca sunt incepator intr-ale circuitului. Spuneti-mi si mie, care stiti, in ce consta prepararea unei motociclete pentru circuit? Vreau sa bag 999-le exclusiv pentru circuit si as vrea sa stiu cam ce presupune asta, in mare. multumesc anticipat Editat Noiembrie 5, 2008 de Mongoose Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Cauciucuri si carene de curse (fara far) sunt suficiente. Carene poti sa-ti faci niste mulaje ieftine din fibra de sticla, eu nu am facut niciodata dar se pot face sigur si la noi. De asemenea, scoate semnalele si oglinzile, pe care iti spun din experienta ca le rupi cand te tavalesti. Unii recomanda crash-paduri dar eu nu am folosit si n-am patit nimic la cadru la nici o cazatura (cu atat mai mult cu cat Ducati e foarte ingust si cand cazi se duce pe scarite, ghidon si cauciuc, eventual polizezi ambreiajul. Alte pregatiri speciale nu exista, ai grija doar ca starea tehnica sa fie perfecta si sa ai consumabile noi. Consumabilele (in special ulei si placute) vei schimba de trei ori mai des ca la mersul pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 De ce ducati 916 a fost fabricat doar 3 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 De ce ducati 916 a fost fabricat doar 3 ani? Impropriu spus. 996 si 998 au fost evolutii (in special la motorizare) ale lui 916, sasiul si implicit aspectul ramanand aproape neschimbat. Deci se poate spune ca a fost fabricat 8 ani din 1995 pana in 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Impropriu spus. 996 si 998 au fost evolutii (in special la motorizare) ale lui 916, sasiul si implicit aspectul ramanand aproape neschimbat. Deci se poate spune ca a fost fabricat 8 ani din 1995 pana in 2003. Merci, eu am citit despre ea pe wikipedia si nu scria asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Merci, eu am citit despre ea pe wikipedia si nu scria asta! Dinpotriva, pe wikipedia e o prezentare foarte misto, cu linkuri in partea dreapta sub poza pentru predecesor / succesor prin care poti urmarii pas cu pas modelele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Dinpotriva, pe wikipedia e o prezentare foarte misto, cu linkuri in partea dreapta sub poza pentru predecesor / succesor prin care poti urmarii pas cu pas modelele. Da si in acel tabel scrie ca a fost produs doar 3 ani nu zice si ceea ce ai spus tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Da si in acel tabel scrie ca a fost produs doar 3 ani nu zice si ceea ce ai spus tu! 916 996 si 998, care in esenta aceeasi motocicleta cu alt motor, s-au produs impreuna din 95 pana in 03. Asta am spus si asta scrie si acolo. Nu te enerva ca nu face bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mongoose Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Cauciucuri si carene de curse (fara far) sunt suficiente. Carene poti sa-ti faci niste mulaje ieftine din fibra de sticla, eu nu am facut niciodata dar se pot face sigur si la noi. De asemenea, scoate semnalele si oglinzile, pe care iti spun din experienta ca le rupi cand te tavalesti. Unii recomanda crash-paduri dar eu nu am folosit si n-am patit nimic la cadru la nici o cazatura (cu atat mai mult cu cat Ducati e foarte ingust si cand cazi se duce pe scarite, ghidon si cauciuc, eventual polizezi ambreiajul. Alte pregatiri speciale nu exista, ai grija doar ca starea tehnica sa fie perfecta si sa ai consumabile noi. Consumabilele (in special ulei si placute) vei schimba de trei ori mai des ca la mersul pe strada. Mersi, ai dreptate in ceea ce priveste cadrul, mai mult scarite, ghidon si manete am schimbat, desi am zgariat un pic si carena, dar asta-i alta poveste. Inca o data mersi pentru sfaturi, am luat la cunostinta. O intrebare mai am, si nu ti-o adresez tie pt ca observ deja ca nu ai avut experienta cu asa ceva, dar aveti idee pe unde pot face aceste mulaje din fibra de sticla? Un service ceva? Mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old school Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Salut. Deoarece anunturile la vanzari merg pe banda rulanta am zis sa dau mai intai opotunitatea Ducatistilor de a cumpara un ...1098. asadar , VAND 1098 2007 rosu cu 6800km, termignioni-filtru+ecu,etrieri beringer,scarite ajustabile,ghidoane race,stabilizator ghidon,manete reglabile,ecran, si multe altele ....+ pt cei interesati: carene curse+sa,set jante fata spate,set ghidoane,set scarite,rezervor nou de rezerva si MULTE altele. pret fara 'toate cele' 13.000e cu ..........................16.000e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malediktus Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Vand ducati monster 600 dark Data:2000 , 40 kw email- malediktu@freemail.hu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Cu cat as putea sa vand 2 jenti(Fata+Spate), fara cauciucuri. Ele sunt de la un 999r. Tin sa spun ca nu au fost folosite niciodata. Si daca sunt doritori sa-mi dea PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Pentru posesorii de Ducati in cautare de cadou de Mos Craciun !!! Mai am o pereche de cizme Puma Ducati . Cele Maro cu alb Cizmele sunt noi , nefolosite , in cutia originala . Vor fii lansate in Romania in colectia vara-toamna 2009 . 300 RON Perechea Id : v_alexandru_c tel : 0732970430 Au mai venit azi cateva articole DUCATI TEAM Astept mesaje pe prv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mob Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Cu cat as putea sa vand 2 jenti(Fata+Spate), fara cauciucuri. Ele sunt de la un 999r. Tin sa spun ca nu au fost folosite niciodata. Si daca sunt doritori sa-mi dea PM!Ai pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Ai pm! S-au dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 un manual de reparati pt ducati 749 999, ude il pot gasi??? ar fi bine daca este tradus in limba romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 un manual de reparati pt ducati 749 999, ude il pot gasi??? ar fi bine daca este tradus in limba romana Original sau pe electronic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 cum o fi, nu mai conteaza; imp. este sa fie cat mai complex, cine ma poate ajuta? ofer recompensa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 cum o fi, nu mai conteaza; imp. este sa fie cat mai complex, cine ma poate ajuta? ofer recompensa Am eu, dar e in engleza! Vrei? Am eu, dar e in engleza! Vrei? Incearca aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Sper sa va placa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 splendid.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mob Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 http://www.metacafe.com/watch/2325077/wesl..._visualization/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 vand geaca ducati piele / sintetic , protectii tari , detasabile , coate umeri spate , marimea 52/54 ( 185/80kg ) pret 100 euro contact 0751223726 robi sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 vand geaca ducati piele / sintetic , protectii tari , detasabile , coate umeri spate , marimea 52/54 ( 185/80kg ) pret 100 euro contact 0751223726 robi sau PM Ai gresit locu, aici nu e bursa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate