mic si pork Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Am mers ieri ceva cu ea si nu s-a incins. De frecat, freaca pe toata suprafata dar am inteles ca frana oricum atinge in mod constant pe disc . In concluzie mai merg asa ceva vreme si dupa o perioada schimb discurile. Multam de sfaturi , toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Am mers ieri ceva cu ea si nu s-a incins. De frecat, freaca pe toata suprafata dar am inteles ca frana oricum atinge in mod constant pe disc . In concluzie mai merg asa ceva vreme si dupa o perioada schimb discurile. Multam de sfaturi , toate bune! Felicitari de achizitie!.Ptr toate problemele in legatura cu motoreta te sfatuiesc sa te duci la service in buc pe constantin brancoveanu in spate la mega image acolo este service ducati si baietii sunt super de treaba si stiu ce fac cei care stiu poate sa confirme.Parerea mea e sai faci o revizie ulei,filtre etc...iar din cate spui tu ca are 39000 si revizia a fost facuta la 20.000 foarte important curelele de distributie alea la 20000 km se schimba costa cam in jur de 80 de euro una.in rest ai grija pe strada si te asteptam la academie miercuri pe la 20:00.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mic si pork Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Felicitari de achizitie!.Ptr toate problemele in legatura cu motoreta te sfatuiesc sa te duci la service in buc pe constantin brancoveanu in spate la mega image acolo este service ducati si baietii sunt super de treaba si stiu ce fac cei care stiu poate sa confirme.Parerea mea e sai faci o revizie ulei,filtre etc...iar din cate spui tu ca are 39000 si revizia a fost facuta la 20.000 foarte important curelele de distributie alea la 20000 km se schimba costa cam in jur de 80 de euro una.in rest ai grija pe strada si te asteptam la academie miercuri pe la 20:00.Bafta! Merci de sfaturi , am vorbit deja cu tipul de la ducati si cam asta m-a sfatuit si el , dar pe sezonul urmator.Cat despre intalnirea din academie va trebuii sa mai astept ceva pana termin scoala . (sunt incepator ). Oricum , cand o sa am ocazia , cu siguranta am sa trec sa va cunosc. O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Merci de sfaturi , am vorbit deja cu tipul de la ducati si cam asta m-a sfatuit si el , dar pe sezonul urmator.Cat despre intalnirea din academie va trebuii sa mai astept ceva pana termin scoala . (sunt incepator ). Oricum , cand o sa am ocazia , cu siguranta am sa trec sa va cunosc. Cu cine ai vorbit de la Ducati si unde? Cel mai bine ar fi sa te apuci din iarna sa-ti pregatesti motocicleta ca atunci cand vine sezonul sa nu stai dupa comanda de piese si schimbul lor. De frecat, freaca pe toata suprafata dar am inteles ca frana oricum atinge in mod constant pe disc . In concluzie mai merg asa ceva vreme si dupa o perioada schimb discurile. E normal sa atinga in mod constant asta e un semn ca discurile nu sunt deformate.Trebuie masurate pentru a-ti da seama daca discul are grosimea normala si atunci aflii daca necesita schimbat discul. Nu arunca banii pe prostii... Cat de intalnirea de miercuri de la academie,nu e problema..esti binevenit si fara moto,nu ai fi singurul. Bafta..te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mic si pork Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La Ducati am vorbit cu Alex , reprezentantul de acolo. Il gasesti pe sos Giurgiului la Metrotehnica (e si Seat acolo) cam vreo 2 3 km de la Luica spre Jilava. Am vrut sa fac comanda pentru curelele , lant , distributie insa chiar el mi-a spus ca dureaza ceva , caz in care prefer sa dau o fuga pe la magazine moto din It (am drum oricum dupa sarbatori). Preturile ar fi aceleasi chiar mai ieftine umpic . Poate reusesc totusi sa ajung maine , toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La Ducati am vorbit cu Alex , reprezentantul de acolo. Il gasesti pe sos Giurgiului la Metrotehnica (e si Seat acolo) cam vreo 2 3 km de la Luica spre Jilava. Am vrut sa fac comanda pentru curelele , lant , distributie insa chiar el mi-a spus ca dureaza ceva , caz in care prefer sa dau o fuga pe la magazine moto din It (am drum oricum dupa sarbatori). Preturile ar fi aceleasi chiar mai ieftine umpic . Poate reusesc totusi sa ajung maine , toate bune! Eu nu ma refeream la metrotehnica cand tiam spus de service ci cum am mai spus la cel de pe c-tin brancoveanu in spate la mega image aparerea mea e sa te duci acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) La Ducati am vorbit cu Alex , reprezentantul de acolo. Il gasesti pe sos Giurgiului la Metrotehnica (e si Seat acolo). Si eu si Buggy vorbeam de alte persoane care se ocupa de Ducati.Diferenta intre preturile lor si cei de la Metrotehnica este putin spus sezizabila,iar profesionalismul e la el acasa. Pe Alex il cunosc,e un tip de treaba dar mai degraba ar fi sa mergi pe ceea ce-ti vor spune cei care detin aceasta marca. Daca ajungi diseara la academie vei afla mai multe detalii...plus ca e posibil sa dai si peste unu'dintre ei. Editat Octombrie 1, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mic si pork Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La academia militara de la eroilor , corect? in jurul carei ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) de la 8 seara suntem in fiecare miercuri Editat Octombrie 1, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Apropo de metrotehnica...service ptr ducati nu mai este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Asta de cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Ducati 749r din 2004, 2002 si 2000 la ce bani se gasaste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Ducati 749r din 2004, 2002 si 2000 la ce bani se gasaste? se face din 2004 incoa',fa-ti o idee de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Din 2000 sau 2002 iti poti lua un 748R, fratiorul mai mic al legendei numite Ducati 916, ce mai frumoasa motocicleta facuta vreodata . Editat Octombrie 6, 2008 de dani31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 AM UN REZERVOR NEATINS DE 749 IL VIND LA 150 EURO 0728225581 BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clerval Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Ma roade un pic invidia cand citesc blog acestui domn. Un tur al Frantei pe un Desmosedici RR. Fara alte comentarii, fotografiile vorbesc de la sine. http://tourrdefrance.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Ma roade un pic invidia cand citesc blog acestui domn.Un tur al Frantei pe un Desmosedici RR. Fara alte comentarii, fotografiile vorbesc de la sine. http://tourrdefrance.blogspot.com/ Foarte tare ce sa zic.Daca au si drumuri....... .Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Foarte tare ce sa zic.Daca au si drumuri....... .Bafta! Si pana acolo,soferi ce respecta reguli de circulatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducatist Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 metrotehnica nu s-a inchis. sevice-ul functioneaza, la fel si comenzile. din pacate termenul dat de importator pt livrarea pieselor se depaseste de multe ori. speram ca din ianuarie acesta livrare sa se reduca la maxim 5 zile, exact timpul pe care il ofera si fabrica. stiu ca sunt cateva persoane suparate din acesta cauza, dar trebuie sa se inteleaga ca nu s-a facut nimic din rautate sau dezinteres. sper sa pot ajunge la academie sa va spun mai multe despre asta (lucruri care nu pot fi spuse aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clerval Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pacat ca e in noiembrie, ar fi fost o tura interesanta: http://www.eicma.it/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pacat ca e in noiembrie, ar fi fost o tura interesanta: http://www.eicma.it/ eu am fost anul trecut la Fiera de la Padova...superb.......gen 7-8 ori mai mare ca si ce este in Bucuresti la Expo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Salut toti detinatorii de ducati si in acelasi timp cer o mana de ajutor: daca are cineva sau stie pe cineva care are un cadru cu acte sau acte de ducati monster de 600 sau 620 sa imi dea si mie un numar de tel sau un mail sau ceva pls! Va multumesc anticipat! tel:0740255102 mail:nurofen23@yahoo.com mess: nurofen23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Salut toti detinatorii de ducati si in acelasi timp cer o mana de ajutor: daca are cineva sau stie pe cineva care are un cadru cu acte sau acte de ducati monster de 600 sau 620 sa imi dea si mie un numar de tel sau un mail sau ceva pls! Va multumesc anticipat! tel:0740255102 mail:nurofen23@yahoo.com mess: nurofen23 e fain sa ai un motor furat, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 e fain sa ai un motor furat, nu? cunosti mai multe?sau ai aruncat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 e fain sa ai un motor furat, nu? Poate are cadrul stramb, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate