mic si pork Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La academia militara de la eroilor , corect? in jurul carei ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) de la 8 seara suntem in fiecare miercuri Editat Octombrie 1, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Asta de cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Ducati 749r din 2004, 2002 si 2000 la ce bani se gasaste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Ducati 749r din 2004, 2002 si 2000 la ce bani se gasaste? se face din 2004 incoa',fa-ti o idee de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Din 2000 sau 2002 iti poti lua un 748R, fratiorul mai mic al legendei numite Ducati 916, ce mai frumoasa motocicleta facuta vreodata . Editat Octombrie 6, 2008 de dani31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 AM UN REZERVOR NEATINS DE 749 IL VIND LA 150 EURO 0728225581 BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clerval Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Ma roade un pic invidia cand citesc blog acestui domn. Un tur al Frantei pe un Desmosedici RR. Fara alte comentarii, fotografiile vorbesc de la sine. http://tourrdefrance.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Foarte tare ce sa zic.Daca au si drumuri....... .Bafta! Si pana acolo,soferi ce respecta reguli de circulatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducatist Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 metrotehnica nu s-a inchis. sevice-ul functioneaza, la fel si comenzile. din pacate termenul dat de importator pt livrarea pieselor se depaseste de multe ori. speram ca din ianuarie acesta livrare sa se reduca la maxim 5 zile, exact timpul pe care il ofera si fabrica. stiu ca sunt cateva persoane suparate din acesta cauza, dar trebuie sa se inteleaga ca nu s-a facut nimic din rautate sau dezinteres. sper sa pot ajunge la academie sa va spun mai multe despre asta (lucruri care nu pot fi spuse aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clerval Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pacat ca e in noiembrie, ar fi fost o tura interesanta: http://www.eicma.it/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pacat ca e in noiembrie, ar fi fost o tura interesanta: http://www.eicma.it/ eu am fost anul trecut la Fiera de la Padova...superb.......gen 7-8 ori mai mare ca si ce este in Bucuresti la Expo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Salut toti detinatorii de ducati si in acelasi timp cer o mana de ajutor: daca are cineva sau stie pe cineva care are un cadru cu acte sau acte de ducati monster de 600 sau 620 sa imi dea si mie un numar de tel sau un mail sau ceva pls! Va multumesc anticipat! tel:0740255102 mail:nurofen23@yahoo.com mess: nurofen23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Salut toti detinatorii de ducati si in acelasi timp cer o mana de ajutor: daca are cineva sau stie pe cineva care are un cadru cu acte sau acte de ducati monster de 600 sau 620 sa imi dea si mie un numar de tel sau un mail sau ceva pls! Va multumesc anticipat! tel:0740255102 mail:nurofen23@yahoo.com mess: nurofen23 e fain sa ai un motor furat, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 e fain sa ai un motor furat, nu? cunosti mai multe?sau ai aruncat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 e fain sa ai un motor furat, nu? Poate are cadrul stramb, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Poate are cadrul stramb, nu? Da frate si fata era virgina. De ce are nevoie doar de acte? Fa si tu un google dupa telefonul omului si o sa vezi cu ce se ocupa. Care va lipseste on monster ochii mari, desi probabil e cioarda de p-afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Ca sa stati voi toti linishtiti cei care cred ca e furata,cu toate ca nu ma intereseaza parerea voastra,motocicleta este adusa din italia din pista si a fost radiata definitiv de acolo si am luat-o la bani f putini si de asta caut asa ceva,nu v-a faceti griji nu v-am furat-o,nu e frumos sa va dati cu presupusul asa! Si inca ceva ca sa stati linishtiti ca nu e furata,este modelul cu cip pe cheie si am toate 3 cheile chiar si aia rosie pt setat,chiar si cartela cu cod,nu va faceti probleme! Editat Octombrie 29, 2008 de puric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Ca sa stati voi toti linishtiti cei care cred ca e furata,cu toate ca nu ma intereseaza parerea voastra,motocicleta este adusa din italia din pista si a fost radiata definitiv de acolo si am luat-o la bani f putini si de asta caut asa ceva,nu v-a faceti griji nu v-am furat-o,nu e frumos sa va dati cu presupusul asa! Si inca ceva ca sa stati linishtiti ca nu e furata,este modelul cu cip pe cheie si am toate 3 cheile chiar si aia rosie pt setat,chiar si cartela cu cod,nu va faceti probleme! Cand o cumperi se radiaza definitiv de oriunde ar fi inmatriculata, pista nu are nimic de a face. Ca sa o inscrii aici nu-ti trebuie decat brief-ul si o factura. Daca nu le ai pe alea nu stiu cum poti avea cardul si cheile. Stai si tu linistit ca nici pe mine nu ma intereseaza parerea ta vorbim doar asa sa treaca timpul ca doar la asta e bun forumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Cand o cumperi se radiaza definitiv de oriunde ar fi inmatriculata, pista nu are nimic de a face.Ca sa o inscrii aici nu-ti trebuie decat brief-ul si o factura. Daca nu le ai pe alea nu stiu cum poti avea cardul si cheile. Stai si tu linistit ca nici pe mine nu ma intereseaza parerea ta vorbim doar asa sa treaca timpul ca doar la asta e bun forumul. eu inteleg ca e ca sa treaca timpul dar nu e frumos sa acuzi pe cineva ca are un lucru furat daca nu stii intradevar,si motocicleta nu are brief ca nu e de germania,e din italia si cand zic radiata definitiv inseamna radiata fara posibilitatea de a o inmatricula,tinuta doar pt pista ca sa nu plateasca taxe la ea,in fine! foarte primitori posesorii astia de ducati. Sa va zic sincer daca era sa fur un motor nu furam un ducati,nu furam un monster,nu furam un motor cu imobilizator,etc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STEFAN D Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 vand DUCATI 749, DEC.2006, 8000KM, culoare neagra. Motocicleta are evacuare completa TERMIGNONI(inclusiv filtre si centrala),scarite si manete racing (ducati performance),aripa spate carbon, capac monopost, anvelope DC III noi, stander fata si spate, husa, plus mai multe repere de rezerva, carte service. Posibilitate predare leasing. Pret 10 000 euro cu TVA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 puric, suna-ma la 0744522214 si iti dau numarul unui tip din sibiu care are ce iti trebuie tie, adica un 620 cu acte, motor rulat 6.000 km in germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 puric, suna-ma la 0744522214 si iti dau numarul unui tip din sibiu care are ce iti trebuie tie, adica un 620 cu acte, motor rulat 6.000 km in germania. Esti combinator mai nou ma drace??? Vezi poate mi faci si mie rost de o bere prin parcare..., fac si eu de una rost pt tine... Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 bah stefane, iti mai schimbi mult nicknameul? bere nu am cum da, sunt la munca pana seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquabluedod Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Salutare,daca sunteti interesati de o casca Nolan personalizata Ducati intrati aici /index.php?showtopic=284893 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate