Sari la conținut

Detinatori de Ducati

deleted
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

de la 8 seara suntem in fiecare miercuri

Editat de ZaiR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ducati 749r din 2004, 2002 si 2000 la ce bani se gasaste?

se face din 2004 incoa',fa-ti o idee de aici

Link spre comentariu

Foarte tare ce sa zic.Daca au si drumuri....... :rock: .Bafta!

Si pana acolo,soferi ce respecta reguli de circulatie. :unsure:

Link spre comentariu

metrotehnica nu s-a inchis. sevice-ul functioneaza, la fel si comenzile. din pacate termenul dat de importator pt livrarea pieselor se depaseste de multe ori. speram ca din ianuarie acesta livrare sa se reduca la maxim 5 zile, exact timpul pe care il ofera si fabrica.

stiu ca sunt cateva persoane suparate din acesta cauza, dar trebuie sa se inteleaga ca nu s-a facut nimic din rautate sau dezinteres. sper sa pot ajunge la academie sa va spun mai multe despre asta (lucruri care nu pot fi spuse aici)

Link spre comentariu

Salut toti detinatorii de ducati si in acelasi timp cer o mana de ajutor: daca are cineva sau stie pe cineva care are un cadru cu acte sau acte de ducati monster de 600 sau 620 sa imi dea si mie un numar de tel sau un mail sau ceva pls!

Va multumesc anticipat!

tel:0740255102

mail:nurofen23@yahoo.com

mess: nurofen23

Link spre comentariu

Salut toti detinatorii de ducati si in acelasi timp cer o mana de ajutor: daca are cineva sau stie pe cineva care are un cadru cu acte sau acte de ducati monster de 600 sau 620 sa imi dea si mie un numar de tel sau un mail sau ceva pls!

Va multumesc anticipat!

tel:0740255102

mail:nurofen23@yahoo.com

mess: nurofen23

e fain sa ai un motor furat, nu?

Link spre comentariu

Ca sa stati voi toti linishtiti cei care cred ca e furata,cu toate ca nu ma intereseaza parerea voastra,motocicleta este adusa din italia din pista si a fost radiata definitiv de acolo si am luat-o la bani f putini si de asta caut asa ceva,nu v-a faceti griji nu v-am furat-o,nu e frumos sa va dati cu presupusul asa!

Si inca ceva ca sa stati linishtiti ca nu e furata,este modelul cu cip pe cheie si am toate 3 cheile chiar si aia rosie pt setat,chiar si cartela cu cod,nu va faceti probleme!

Editat de puric
Link spre comentariu

Ca sa stati voi toti linishtiti cei care cred ca e furata,cu toate ca nu ma intereseaza parerea voastra,motocicleta este adusa din italia din pista si a fost radiata definitiv de acolo si am luat-o la bani f putini si de asta caut asa ceva,nu v-a faceti griji nu v-am furat-o,nu e frumos sa va dati cu presupusul asa!

Si inca ceva ca sa stati linishtiti ca nu e furata,este modelul cu cip pe cheie si am toate 3 cheile chiar si aia rosie pt setat,chiar si cartela cu cod,nu va faceti probleme!

Cand o cumperi se radiaza definitiv de oriunde ar fi inmatriculata, pista nu are nimic de a face.

Ca sa o inscrii aici nu-ti trebuie decat brief-ul si o factura. Daca nu le ai pe alea nu stiu cum poti avea cardul si cheile.

Stai si tu linistit ca nici pe mine nu ma intereseaza parerea ta vorbim doar asa sa treaca timpul ca doar la asta e bun forumul.

Link spre comentariu

Cand o cumperi se radiaza definitiv de oriunde ar fi inmatriculata, pista nu are nimic de a face.

Ca sa o inscrii aici nu-ti trebuie decat brief-ul si o factura. Daca nu le ai pe alea nu stiu cum poti avea cardul si cheile.

Stai si tu linistit ca nici pe mine nu ma intereseaza parerea ta vorbim doar asa sa treaca timpul ca doar la asta e bun forumul.

eu inteleg ca e ca sa treaca timpul dar nu e frumos sa acuzi pe cineva ca are un lucru furat daca nu stii intradevar,si motocicleta nu are brief ca nu e de germania,e din italia si cand zic radiata definitiv inseamna radiata fara posibilitatea de a o inmatricula,tinuta doar pt pista ca sa nu plateasca taxe la ea,in fine! foarte primitori posesorii astia de ducati.

Sa va zic sincer daca era sa fur un motor nu furam un ducati,nu furam un monster,nu furam un motor cu imobilizator,etc......

Link spre comentariu

vand DUCATI 749, DEC.2006, 8000KM, culoare neagra.

Motocicleta are evacuare completa TERMIGNONI(inclusiv filtre si centrala),scarite si manete racing (ducati performance),aripa spate carbon, capac monopost,

anvelope DC III noi, stander fata si spate, husa, plus mai multe repere de rezerva, carte service.

Posibilitate predare leasing.

Pret 10 000 euro cu TVA.

Link spre comentariu

puric, suna-ma la 0744522214 si iti dau numarul unui tip din sibiu care are ce iti trebuie tie, adica un 620 cu acte, motor rulat 6.000 km in germania.

Esti combinator mai nou ma drace??? Vezi poate mi faci si mie rost de o bere prin parcare..., fac si eu de una rost pt tine... Ce zici? :( :(

Link spre comentariu