Sari la conținut

Detinatori de Ducati

deleted
 Share

Postări Recomandate

Pentru ducatisiti! Stiti ca se deschide in sfarsit un Showroom DUCATI in RO? se pare ca sambata va fi deschiderea oficiala! :) detalii pe ducatiromania

Cu toate ca sunt fan motoare mai cuminti, nu ma dau deoparte cand vine vorba de ducati.

Informal s-a deschis de ceva timp. S-au si vandut cateva motorete, se fac servisari, au fost prezenti si la salon.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Salutare posesorilor de Ducati!! Am de vanzare urmatoarele!

Etrieri+Furtune Racing+Pompa Frana Brembo

Eu am avut ansamblul montat pe o yamaha fzr 1000,dar din pacate a cedat un telescop si am schimbat furca cu una originala.

Pe telescoape scria NFI Forcelle

Pret 150e neg Ionut 0768342845 id mess: johndogaru mail:johndogaru@yahoo.com

Se pot proba in Buzau!!pot trimite si prin curier

post-14940-0-62082700-1308246291_thumb.jpg

post-14940-0-96435100-1308246314_thumb.jpg

post-14940-0-79580400-1308246328_thumb.jpg

post-14940-0-94666200-1308246336_thumb.jpg

post-14940-0-31387000-1308246345_thumb.jpg

post-14940-0-07019700-1308246354_thumb.jpg

Link spre comentariu

M'am apucat sa citesc intreg topicul asta in speranta ca o sa aflu ceva date despre urmatorul subiect - Ducati 750 SS . Dar pana ajung eu sa parcurg cele 77 de pagini as fi recunoscator daca cineva dintre cei care au avut sau au un astfel de motor mi'ar da cateva informatii legate despre acest model gen fiabilitate / consum / cum va descurcati cu piese & service in Romanica .. etc. Ma intereseaza subiectul pt ca de aproape 7-8-9luni de zile ma tot gandesc/razgandesc si ma tot invart in jurul lumii moto cu gandul sa'mi iau motor.

Echipament aproape complet am (lipsesc pantalonii) .. scoala de soferi am inceput'o acum vre'o 3 saptamani in Constanta.. si pe la inceputul lunii care vine o sa dau examen ... acum ramane sa ma hotarasc asupra motorului. Si uite asa am aflat ca miercuri o sa vina in oras un tip din Italia cu motorul asta suit pe remorca (il atasez imediat) . Voi care aveti mai mult sau mai putin ochiu format ..gasiti ceva in neregula uitandu'va la piesa asta ? Pretul ar fi cam 1500 e ..si mobra e de prin 2000. Din ce am rasfoit netu.. am aflat ca nu e nici vre'un mielusel din prisma unui incepator (1.85m si 100kg) si a primului motor dar nu e nici moartea cu coasa (aka R6 & co.) ..mai multe... D-zeu cu mila :)

post-47493-0-64016300-1308586473_thumb.jpg

post-47493-0-49523400-1308586478_thumb.jpg

post-47493-0-43160100-1308586482_thumb.jpg

Editat de SyDemon
Link spre comentariu

M'am apucat sa citesc intreg topicul asta in speranta ca o sa aflu ceva date despre urmatorul subiect - Ducati 750 SS . Dar pana ajung eu sa parcurg cele 77 de pagini as fi recunoscator daca cineva dintre cei care au avut sau au un astfel de motor mi'ar da cateva informatii legate despre acest model gen fiabilitate / consum / cum va descurcati cu piese & service in Romanica .. etc. Ma intereseaza subiectul pt ca de aproape 7-8-9luni de zile ma tot gandesc/razgandesc si ma tot invart in jurul lumii moto cu gandul sa'mi iau motor.

Echipament aproape complet am (lipsesc pantalonii) .. scoala de soferi am inceput'o acum vre'o 3 saptamani in Constanta.. si pe la inceputul lunii care vine o sa dau examen ... acum ramane sa ma hotarasc asupra motorului. Si uite asa am aflat ca miercuri o sa vina in oras un tip din Italia cu motorul asta suit pe remorca (il atasez imediat) . Voi care aveti mai mult sau mai putin ochiu format ..gasiti ceva in neregula uitandu'va la piesa asta ? Pretul ar fi cam 1500 e ..si mobra e de prin 2000. Din ce am rasfoit netu.. am aflat ca nu e nici vre'un mielusel din prisma unui incepator (1.85m si 100kg) si a primului motor dar nu e nici moartea cu coasa (aka R6 & co.) ..mai multe... D-zeu cu mila :)

ma ce sa iti zic, cred ca la banii astia e un motor super OK pt un incepator si mai ales pt inaltimea si Kg tale. acum depinde de starea lui in care se afla, dar in poze arata bine. per total e un motor mai mut decat suficient pt un incepator.

Link spre comentariu

Salut!

Eu ca incepator fara carnet (ca si tne) am inceput pe acest model. Este o motoreta reusita pentru cineva care se initiaza in primul an, o consider 'iertatoare' la greselile pe care le faci in prmul an si un model fiabil. In 10.000 km (am vandut-o la 23.000) am fost nevoit sa i schimb pistonul de ambreaj dar acela a fost ghinion pentru ca nu se prea strica.

Din poze motoreta pare sa fie fabricata inainte de 99 si are caracteristicile unui 900 (bascula spate fiind din aluminiu), acum nu stiu daca au fost montate pe acest cadru si motoare de 750 in acel an. Cert este ca 750 nu a venit cu 2 discuri de frana fata dar asta e un lucru bun.

Nu stiu dar tind sa cred ca este un 900 si nu stie vanzatorul sau are un motor de 750 pus pe acest cadru.

Sapt. asta sunt in vama si poate ne auzm la un tel sa o si vedem impreuna.

La banii ceruti motoreta merita dar imediat dupa ce este cumparata trebuie trecuta prin mainile unui medic(Andu/Vali) ca sa fie pusa la punct.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Detinatori de Ducati 999? M-ar interesa mai multe detalii despre acest model. Thx :)

Link spre comentariu

http://www.ufixmoto.com/garage/bikes.html

Este noua sectiune a site-ului nostru.

Puteti sa va adaugati toate motociclete, upgrade-urile aduse motocicletei, sa descrieti upgrade-ul sau sa va creati un cerc de prieteni.

Aceasta sectiune este dedicata motocicletei si discutiilor despre motociclete.

Astept un feedback pentru aceasta sectiune. :D

(intrucat site-ul este promovat mai mult inafara Romaniei pe sectiunile publice ale sectiuni este recomandat sa scrieti in engleza)

Alex

Editat de PingyXP
Link spre comentariu

Salut,

Imi cer scuze daca sunt off-topic, insa caut si eu un semnal spate stanga pt un 749 (stock) si parbriz pt aceiasi motoreta, de preferat double bubble fara decupajul pentru pozitie. Multumesc anticipat

Link spre comentariu

Salutare,

Pentru modelele 848/1098/1198 va prezint urmatoarele kituri de carene fabricate din TEXALIUM.

TEXALIUM FULL KIT - http://www.ufixmoto.com/ducati-848-1098-1198-texalium-full-fairing-kit-2904.html

TEXALIUM KIT - http://www.ufixmoto.com/ducati-848-1098-1198-texalium-fairing-kit-2906.html

ducati-848-1098-1198-texalium-full-fairing-kit--4-1309825386.jpg

Pentru orice intebare puteti scrie aici sau team@ufixmoto.com / www.ufixmoto.com

Alex

Editat de PingyXP
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

ce ulei si ce filtru recomandati pt 748/916?

Filtru de care gasesti. Oricum, dimensiunile sunt speciale si n-ai f multe optiuni.

Ulei, am avut Motul 7100 si am fost multumit.

Link spre comentariu

Filtru de care gasesti. Oricum, dimensiunile sunt speciale si n-ai f multe optiuni.

Ulei, am avut Motul 7100 si am fost multumit.

ai avut pe 748/916 sau pe ducati

Link spre comentariu

Da, de Ducati vorbeam. nu?

aha. acuma intrebare de prost. merg pe acelasi ulei. avand in vedere ca fac parte din 2 categorii diferite.

Link spre comentariu

aha. acuma intrebare de prost. merg pe acelasi ulei. avand in vedere ca fac parte din 2 categorii diferite.

ST4 , desi e sport touring , are motorul de 916 ;)

Chiar daca e Ducati, nu inseamna ca trebuie sa cauti lichidul fermecat. Ulei sintetic , filtru recomandat si bataie.

Nu moare nici daca ii pui semi-sint , cat te dai cu ea pe circuit?

Link spre comentariu

ST4 , desi e sport touring , are motorul de 916 ;)

Chiar daca e Ducati, nu inseamna ca trebuie sa cauti lichidul fermecat. Ulei sintetic , filtru recomandat si bataie.

Nu moare nici daca ii pui semi-sint , cat te dai cu ea pe circuit?

deocamdata circuit nu papa, dar cred ca va urma.

Link spre comentariu

stie cineva unde pot gasi curele de ducati. inafara de cei de la ducati romania, ca am facut comanda acu mai bine de o luna, si desi miau spus ca vor ajunge in cel mult 3saptamani, acum sunt vreo 6 si nu au ajuns de fiecare data mi s-a spus ca ajung miercuri, iar miercuri mi sa spus ca vineri, apoi vineri mi sa spus ca luni. intrun tarziu mi sa garantat ca le voi avea saptamana trecuta. vineri nu au venit, si saptamana asta ajung acasa, si mii frica sa ma sui pe motor. imi pare rau pt ei, dar asa isi vor pierde un client "fidel" as zice. vroiam sa ii fac tot serviceul la ei, dar din ce vad nu se merita. se misca precum melcii si nu inteleg de ce un nume asa mare se misca asa incet.

deci are ideie cineva unde se pot gasi curele care sa-mi ajunga pana joi acasa.

Link spre comentariu