ianachim Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 3200 km SI N MILE NAUTICE 5 zile soare asfat fierbinte apa albastra oameni si prietenii noi plaje pustii case albe si multe ore de pilotat 9 iulie - cum sa.ti serbezi mai frumos 35 de ani , decat "calarind" motocicleta mii de km bucuresti - 7.00 - alexandropoli 16 .00 cazare gratis masa si drink soft 25 euro 10 iulie 8.00 alexandropoli - atena 17.00 1 ora cautand agentia de bilete pauza la un giros si o bere greceasca 4 euro 20.30 imbarcare feriboat 55 euro eu si moby cazare pe deck 11 iulie 7.00 intrare in port in santorini cazat spalat somn 2 ore 10.oo pana noaptea tarziu alergat motorul pe toate starzile insulei si facut baie cazare 55 euro de la ora 8 11 07 pana la 18 12 o7 cu 2 mic dejun pranz pe terasa la malul marii 30 euro dar mult mai soft la taverne fara peisaj 19.30 apus -21.00 2 pahare de vin branza sos de rosii paine uscata 8 euro o sticla de vinsanto 15 euro oia si fira vazute la plimbare pe jos noaptea ceva de vis cine a fost si a vazut STIE 12.07 plimbarai pe insula baie la amoudi pe stanci poze in draci somn pe la 14 cam 2 - 3 ore facut bagaj 19.30 plecare din port cu feri 55 euro triunghiuri gen mol pe feri la bar 4 euro pachetul 4 euro frape apropate 300 de km alergati in insula 13. 07 6.30 iesire din burta feri atena - 21.30 vama giurgiu atena - larisa - salonic - kavala - alexandropoli - stara zagora - veliko tarnovo - ruse 1600 km aprox. super tura 272 euro gaz pt 3200 km insa sute de km am stat la 150 - 160 km/h deci un consum undeva la 8 la suta pe aceste portiuni cam 15 euro dus - intors taxe autostrazi la greci 36 de ore in santorini doar pt asta fiecare euro platit merita total mini vacanta gaz 300 cu taxe cazare 55 feri 120 mancare 150 undeva la 600 de euro cu 3200 de km alergati pe super strazi si peisaje OARE SE MERITA??????????????????????????/ ASTA RAMANE SA VA INTREBATI VOI ........EU UNU STIU CA DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 14, 2008 Admin Share Postat Iulie 14, 2008 Frumos.. Am fost si eu,dar cu auto pina in Creta si de acolo cu Ferry. Cu motorul este lung al dracului drumul,iti faci fundul snitele,iar pe caldura asta..! Frumos oricum.. Bafta.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Jos palaria meseriasu... si La Multi Ani !... si la cat mai multe iesiri de genu asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) LA MULTI ANI!!!!!! Editat Iulie 14, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Superbe locuri... la sfirsitul anilor "90 calaream Pelopones-ul...il cunosteam ca in palma...imi este dor de locurile si obiceiurile Grecilor...am de gind sa fac un tur si sa vizitez fiecare loc unde am fost in Grecia...personal cred ca Grecia este cea mai frumoasa tara din Europa... La Multi Ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 La Multi Ani si la mai multe drumuri ca asta. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 La multi ani! L-ai depasit pe Pompi... eu, cum ma stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 MULTAM DE URARI si sper sa ajungeti si voi si sa va bucurati de asemenea drumuri si peisaje si eu cred ca este grecia una din cele mai frumoase tari din europa carnacior ....... sanatate maxima ti.am vazut motorul aseara la un baiat si am sta un pic de vorba cu el inca cateva pozne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Am fost si eu acolo! Cele mai spectaculoase locuri pe care le-am vazut vreodata! Beton excursia... felicitari !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 traker gps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 f frumos, nu ma gandeam la santorini ca la o destinatie de atacat cu motorul. te admir ca esti plin de energie si umbli mereu. eu ma urnesc mai greu iar cei cu care ieseam de obicei s-au anchilozat de tot. pompi ce mai umbla. as mai pleca odata, nu prea stiu incotro, in grecia am sa ma duc dar cu masina, e cam nasol cu motorul cand e cald rau si te mai si duci la plaja, te umpli de nisip. mi s-a cam luat de drumuri pe aici prin ro, doar sa-mi iau un dirt bike ceva si sa o iau prin munti. o alternativa ar fi un jeep wrangler modificat, am prieteni care fac asta si zic ca e fun. de cate ori ies tara asta mi se pare din ce in ce mai mizera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 foarte frumos, duomnu'! eu nu m-am mai dat pe forum, ...abia acum am vazut. si iti spun La multi ani! fericiti si cu ture de pomina! chiar asa, cu intarziere. deci, zici tu ca agricultura ne scoate din impas?! ...am o vie in Vrancea (tata o are...), crezi ca putem baga utilajele p-acolo, printre butuci? sper sa intru in "business" in sezonul urmator, ...dar culturile se pregatesc din timp, ...toamna meseriase pozele! mai baga!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 super, pacat ca lipseste o a 2-a, a 3-a.... mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2009 super, pacat ca lipseste o a 2-a, a 3-a.... mobra... sincer nu cred ca mai gaaseam nebun si era greu de mers asa snur cu mai multe moto ai vazut drumul de intors atena - bucuresti ? e cam de forta totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoridersClub Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Felicitari Ianachim!!! Calatoria ta este foarte frumoasa! Santorini este o insula cunoscuta din cauza frumosetei ei! Din pacat este cam scumpa mai ales in perioada de vara.... Daca iti plac mare, iti propun zona Peloponisos a Grecei. Poti sa gasesti plajele si munte... Calatori placute - Kala taxidia - Καλα ταξιδια Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 Felicitari Ianachim!!!Calatoria ta este foarte frumoasa! Santorini este o insula cunoscuta din cauza frumosetei ei! Din pacat este cam scumpa mai ales in perioada de vara.... Daca iti plac mare, iti propun zona Peloponisos a Grecei. Poti sa gasesti plajele si munte... Calatori placute - Kala taxidia - Καλα ταξιδια sal man merci de idei am vazut hartilesi arat super de alergat pe acolo ce fel de drumuri sunt cele marcate ca fiin trasee asfalt/pietris/pamant? cazare cred ca nu e o prob sa gasim pe acolo caci ospitalitatea si mancarea greceasca sunt recunoscute daca as putea sa,mi aleg tara al carui cetatean sa fiu GRECIA ar fi urmata de austria iar SANTORINI imi pare EXTRAORDINAR asfalt uscat si mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoridersClub Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 ...ce fel de drumuri sunt cele marcate ca fiin traseeasfalt/pietris/pamant? Salut prietene, drumuri marcate deobicei sunt asfalt. Oricum prin povesti poti sa citesti mai multi detali. Daca hotaresti vreo data sa vizitezi Peloponissos as putea sa-ti propun niste trasee superbe prin munte sau la mare Peloponisos este o zona superba a Greciei. Oameni sunt buni si locuri frumosi. O sa ai ocazia sa-te intilnesti niste Romani. Calatori placute.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 Salut prietene,drumuri marcate deobicei sunt asfalt. Oricum prin povesti poti sa citesti mai multi detali. Daca hotaresti vreo data sa vizitezi Peloponissos as putea sa-ti propun niste trasee superbe prin munte sau la mare Peloponisos este o zona superba a Greciei. Oameni sunt buni si locuri frumosi. O sa ai ocazia sa-te intilnesti niste Romani. Calatori placute.... multam continuam pe pm ca vreau sa ajung in vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 [quote Mai organizati plecari si anul acesta? Sincer sunt interesat..................... daca ma primiti si pe mine in grup, binenteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 [quote Mai organizati plecari si anul acesta? Sincer sunt interesat..................... daca ma primiti si pe mine in grup, binenteles o sa razi dar acum 2 minute am vorbit sa plec in santorini in iunie am o super oferta 7 nopti/mic dejun avion la doar 400 de euro so anul asta inchiriez moto acolo undeva la 25 de euro xt de 600 am dat acum 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 jos cu jobenul in fata ta ... e o locatie fff faina care merita vazuta oricum... iar daca poti sa te duci cu mobra...asta da aniversare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 jos cu jobenul in fata ta ... e o locatie fff faina care merita vazuta oricum... iar daca poti sa te duci cu mobra...asta da aniversare sper sa ajunga cat mai multa lume si sa uite definitia MAMAIA, NEPTUN etc doar ca acolo nimeni nu va aprecia decapotabila, jeepul si lantul de aur acolo lumea se duce sa vada marea si apusul singurele lucruri ce straluces si merita vazute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 sper sa ajunga cat mai multa lume si sa uite definitia MAMAIA, NEPTUN etcdoar ca acolo nimeni nu va aprecia decapotabila, jeepul si lantul de aur acolo lumea se duce sa vada marea si apusul singurele lucruri ce straluces si merita vazute ce te faci ca acolo nu mai sunt galustile de cartier pe care sa le impresionezi cu fel de fel de gainarii motociclistice?? .am vazut ca vrei sa mai pleci inca o data acolo...in cazul in care nu ai ajuns (dar ma indoiesc ) iti recomand OIA (parca asa se scrie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) ce te faci ca acolo nu mai sunt galustile de cartier pe care sa le impresionezi cu fel de fel de gainarii motociclistice?? .am vazut ca vrei sa mai pleci inca o data acolo...in cazul in care nu ai ajuns (dar ma indoiesc ) iti recomand OIA (parca asa se scrie) mai ajung acolo a 7 oara oia este ok pt apus iar sub oia este plaja amoudi buna pt scufundari uite.o Editat Februarie 4, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 mai ajung acolo a 7 oaraoia este ok pt apus iar sub oia este plaja amoudi buna pt scufundari uite.o am tacut faina poza...mi-ai stricat tot cheful de munca n-ai gusturi prea rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate