MotĂśrizer Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 i s-au rupt chilotii in fundul ala sexos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) unde-i ma buna? nu vezi ca are dresul rupt in poponeata si pe piciorul stang? ca sa nu mai zic de aripioarele alea de pe coapse LE: eu n-am zis poponeatza, am zis C U R Ce Âştii tu, aÂşa se poartă dresul. Lasă, aripioarele-s bune. Ai de ce să te ții.... Uneori. Bibi au inceput sa-ti placa femeile? sau e mai de mult? Ce? Nu are voie să-Âşi zică omu părerea că deh, apar Âşacalii. Pare să aibă buci ferme. P.S. Ca să nu mai fiu off topix, adaug încă o pozică. Editat Iunie 3, 2010 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 daca ne facem de cap.. s-a facut curatenie )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 poze cu primul meu dslr....canon eos 400 si obiectivul standard 18-55 .....ce vremuri.....pozele postate trebuiesc sa fie numai din excursiile motoo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 La o mica plimbare cu Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 o excurisie de care uitasem....in bucegi la caraiman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 tu'i scama ma-sii ... faza e ca nu apare tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 stiti ce flori sunt acestea? as vrea sa-mi schimb covorul in camera cu acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 as vrea sa-mi schimb covorul in camera cu acesta mmm, nice, pacat de data aia din dreapta jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Sa mai postez si eu cate ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) Cateva si de la mine de la Raliu Tg.Mures 2010 : Editat Iunie 7, 2010 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 mmm, nice, pacat de data aia din dreapta jos da, e aiurea, dar nu mai folosesc demult spre bucuria ochiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 stiti ce flori sunt acestea? cartof.... Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 cartof.... hehe, inca un cartof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Somnoroase pasarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Dupa ploaie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Iaca si ceva poazne de-ale mele. Jawa si Sumatra: Mesaj completat si altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Somnoroase pasarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Mama da urata creatura, ce cuib e ala, ca dupa oua si ochii puiului zici ca e embrion de iepure in cosul de paste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Mama da urata creatura, ce cuib e ala, ca dupa oua si ochii puiului zici ca e embrion de iepure in cosul de paste. creca-s de tigan cioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Si de la mine cateva , eu mai mult ma ocup cu fotografiatul masiniilor . Pentru mai multe poze daca vreti sa vedeti si sa imi dati pareri / sfaturi / critici ...intrati pe blogurile mele : http://claudiacarphotography.blogspot.com - Blog Masini / Motoare http://claudiaphotography.blogspot.com - Blog Diverse Folosesc un Nikon D40 cu obiectiv Sigma 17-70 ...vreau in curand sa upgradez la ceva mai mare ...dar inca mai am altele investitii si mai astept putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 salutari! Imi puteti recomanda si mie un magazin de unde sa imi iau un aparat foto/video bunicel? ma interesa ceva pe la 200-300 de lei nu ceva performant ..10-12 Mpx si o rezolutie bunicica la filmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 salutari! Imi puteti recomanda si mie un magazin de unde sa imi iau un aparat foto/video bunicel? ma interesa ceva pe la 200-300 de lei nu ceva performant ..10-12 Mpx si o rezolutie bunicica la filmare. Aaa...vroiam sa zic ca F64.ro. Dar apoi am vazut ca un aparat incepe de la 400 lei. Asa ca, te-ai gandit la o varianta SH? Si la asa pret mic, nu stiu daca vei gasi asa multi pixeli si mai ales sa filmeze bine(adica sa nu arate a camera vga de telefon)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 un telefon second Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 da m-am gandit si la o varianta second, dar sa stii ca am gasit camera exact cum vroiam eu in carrefour si la emag! pana in 300 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate