StefanSC Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Uneori e dificil.....nu e ca si cum nu suntem aware de asta. Pai stiu ca e dificil. Si daca e dificil, ori integrezi in cadru treaba asta ori apesi pe tasta Delete... PS: ale tale nu-s o IDEE supra-expuse? Nu, ale mele sunt expuse fix cat trebuie pentru monitor si printurile care le fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Pai stiu ca e dificil. Si daca e dificil, ori integrezi in cadru treaba asta ori apesi pe tasta Delete... Total de-acord. Si eu sunt pe cale sa adopt tehnica asta, sa nu ma multumesc doar cu jumatati de masura si sa fiu mai riguros cu mine. Nu, ale mele sunt expuse fix cat trebuie pentru monitor si printurile care le fac. Hai sa n-o dam in diverse. Eu ti-am zis ce vad la mine (si probabil ce vad si ceilalti) C-o fi asa, ca n-o fi, de-acu las-o sa curga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 C-o fi asa, ca n-o fi, de-acu las-o sa curga Pai ce sa curga... daca pui poze subexpuse si te plangi ca ale mele sunt supraexpuse, trebuie sa iti reglezi luminozitatea la monitor . In rest curge foarte bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Pai ce sa curga... daca pui poze subexpuse si te plangi ca ale mele sunt supraexpuse, trebuie sa iti reglezi luminozitatea la monitor . In rest curge foarte bine . Nu. Pozele alea au fost subexpuse din greseala mea. Le-am voit nitel subexpuse,dar mi-au iesit mai subexpuse decat intentionasem Mi-am recunoscut acolo greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Mai bine subexpuse decat supraexpuse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 mai bag o fisa.....pardon, o matza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Am fost si eu in minunata noastra gradina botanica, in speranta ca voi poza ceva dragut, chiar si amenintat de ploaie (avantaj eu, pentru ca aparatul rezista). Nu inteleg de ce mai iau 5 lei la intrare, ca-i dezastru. Bine ca am gasit doua rate in lacul secat aproape de tot. [/url] Si o pasare neidentificata. Pitigoii au fost prea rapizi pentru mine. Plus cateva floricele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Si o pasare neidentificata. Pitigoii au fost prea rapizi pentru mine. E o mierla. Si gradina botanica nu arata asa de rau in pozele tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Multam! De doua ori. Ma simt un pic rusinat ca nu stiu cum arata o mierla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Multam! De doua ori. Ma simt un pic rusinat ca nu stiu cum arata o mierla. La topicul de accidente poti sa vezi . Pe acolo o mai mierlesc unii . Mai bine sa nu stii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Eu am avantajul ca stau gard in gard cu Botanica, aici. Nici nu mai platesc intrare, ori sar gardul ori pur si simplu nu prind pe cineva la poarta (stau in zona de sud, unde nu prea e trafic). Am mai scris si o repet: nu pot sa inteleg cat de josnica e speta asta de cioban; in cele mai ascunse cotloane gasesc peturi de bere, pachete de tigari , sticle, etc. Mi-am jurat ca iau la bataie cu mana mea daca vad pe unu ca arunca pe jos ceva. Niciodata n-am facut ceva gen voluntariat sau chestii de genul,dar ma bate gandul sa ma duc singur, intr-o zi,cu 2-3 saci de menaj si sa aduc toate rahaturile astea, ca stiu cam toate cotloanele pe unde-s aruncate , eventual imi corup si prietena sa vina cu mine. Dupa aia,stau cu o bata de baseball vreo 2-3 sapt,regulat, prin copaci,si un muc de tigara daca arunca unu, il bag in coma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Mârlanii nu se mai educa nici cu bâta. Asta e o specie perpetuă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Just for fun: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Arata misto echipamentul Icon si GS-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Ala-i Cap0ne si Alex Alk ? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Ala-i Cap0ne? )))) L-am surprins spargand seminte cu baietii de la Victoriei. Alex Alk nu stiu cine e. Tot de ieri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Cat poate sa-mi placa Sportsterul ala. As ucide pt el. Singurul Harley care-mi place. A doua poza foarte misto. Vad multe mesaje subliminale ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 L-am surprins spargand seminte cu baietii de la Victoriei. Alex Alk nu stiu cine e. Ahaaaa! Paparazzi ! Alex e tipul cu geaca albastra. Trebuie sa o schimb si eu, sa fiu la asorte Cat poate sa-mi placa Sportsterul ala. As ucide pt el. Singurul Harley care-mi place. Pacat ca l-au facut atat de mic... Iar la mers e ca un tractoras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Pai de asta-mi place, la 1.76 cat am eu si 64 kg, e ideal,chiar si cu pasager. Si chiar si ala lesinat, 883R ul Motor de ture joase,just chillin ai mers cu vreunul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 HD-ul ala nu e un Iron 883? E singurul 'Arley pe care vreau sa il detin Si cica exista kit-uri de il fac din 883 in 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 ai mers cu vreunul? fii atent cand vine la harley camionu' de motorete. vei avea ocazia sa te dai cu un 883 sau cu vreo matalaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 HD-ul ala nu e un Iron 883? E singurul 'Arley pe care vreau sa il detin Si cica exista kit-uri de il fac din 883 in 1200 +1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Motor de ture joase,just chillin ai mers cu vreunul? Da, am dat niste ture cu unul. Incomod pt mine, iar ca motorizare si ansamblu per total, fix senzatia de tractoras mi-a dat-o. Brum brum brum Dar pt cineva nu asa bine crescut e simpaticut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.ct Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Salutari de la mare colegilor si pasionatilor de foto si nu numai! Vin si eu cu o fotografie pe forum printre voi, sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 (editat) bag si eu 2 pe film (Yashica FX-3 2000 Super + Fuji Color ISO200) Prima cu Yashica ML 50mm 1.7, a doua cu Seimar Donnex 135mm 2.8 Editat Aprilie 15, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate