SubInfluentza Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Poiana Horea - Apuseni Trogir - Croatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Batranete Daca'i modificai batranelului cartea aia intr-un Sony PSP era geniala poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 niste bulangii artistii astia De fapt, toata lumea stie ca artistii sunt niste genii neintelese Plus ca de VIF-uri nu am zis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Ca tot veni vara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Ploiesti, editare RAW (adica blasfemie) sunt din seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Ploiesti, editare RAW (adica blasfemie) sunt din seara asta Ai ales bine timpul pt asemenea fotografii, cel mai bine ies in perioada asta de seara(cand inca nu e bezna). Ai asteptat sa treaca masini pe drumul ala s-au ai avut noroc ? Foarte frumoase! Mesaj completat Poza pe night la Costinesti ... tare interesante au iesit valurile, parca ar fi ceata da nu-i. Tot Costinesti ... Asa iese apa cu expunere mai lunga foarte fain efectul, am si eu cateva, uite una din ele, de la Eforie N, expunere de vreo 15 min parca, ceva de genu: Editat Iunie 3, 2010 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Ai ales bine timpul pt asemenea fotografii, cel mai bine ies in perioada asta de seara(cand inca nu e bezna). Ai asteptat sa treaca masini pe drumul ala s-au ai avut noroc ? Foarte frumoase! Am asteptat sa treaca, iti pot pune la dispozitie si varianta fara masini, dar nu mai are nici un farmec dupa ce o vezi pe asta cu masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Pai da stiu, asta am vrut sa zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Misto ba, misto. Hai ca ma joinez si eu intr-o seara la un photo session d-asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Misto ba, misto. Hai ca ma joinez si eu intr-o seara la un photo session d-asta. asta daca nu mai ne ratacim inca odata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 cum si unde sa ne ratacim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 cum si unde sa ne ratacim daca e vreme buna in wk, poate ne ratacim pe siriu , sa nu zici ca nu te-am anuntat din timp )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Have fun and enjoy, eu voi fi sclavet weekendul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Have fun and enjoy, eu voi fi sclavet weekendul asta. a, rahat, fara tine nu se poate, nu te lasam la greu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Muntele Mic - Aug.2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 daca e vreme buna in wk, poate ne ratacim pe siriu , sa nu zici ca nu te-am anuntat din timp )) suna dubios de interesant ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 In uichend sunt pseudofotograf la o cununie civila, da' poate facem o tura a fotografilor in alt uichend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Vin si eu cu cateva: Editat Iunie 3, 2010 de ktmbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Vin si eu cu cateva: harley-ul ala e al renumitului HD de pe sectiunea accidente? )))) hdr-urile mi se par putin exagerate, si celelalte au saturatia prea mare, dar este o parere personala, sper sa fie si constructiva Editat Iunie 3, 2010 de veics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 harley-ul ala e al renumitului HD de pe sectiunea accidente? )))) hdr-urile mi se par putin exagerate, si celelalte au saturatia prea mare, dar este o parere personala, sper sa fie si constructiva Care HD? da-mi un link! PS. Comentariile sunt oricand constructive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Bună-i aia din ultima poză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 i s-au rupt chilotii in fundul ala sexos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) unde-i ma buna? nu vezi ca are dresul rupt in poponeata si pe piciorul stang? ca sa nu mai zic de aripioarele alea de pe coapse LE: eu n-am zis poponeatza, am zis C U R Ce Âştii tu, aÂşa se poartă dresul. Lasă, aripioarele-s bune. Ai de ce să te ții.... Uneori. Bibi au inceput sa-ti placa femeile? sau e mai de mult? Ce? Nu are voie să-Âşi zică omu părerea că deh, apar Âşacalii. Pare să aibă buci ferme. P.S. Ca să nu mai fiu off topix, adaug încă o pozică. Editat Iunie 3, 2010 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 daca ne facem de cap.. s-a facut curatenie )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate