Biraid Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Ultimul buburuzoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Ultimul buburuzoi... restul ce au patit? Mesaj completat "dimineata" pe la 2-3 nu stiu cum reusesti dar iti ies bine spune ce ai folosit, da-te in vileag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) D80 + 18-55 + CPL Hoya + GND Tiffen 06 (ultimele 2, la prima e doar obiectivul fara ochelari de soare). Era un vant puternic ....norii treceau repede si alterna soare cu umbra... Trase RAW.....si scoase in jpeg dupa cateva ajustari in Adobe camera raw 6 (CS5). Editat Octombrie 22, 2010 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 am tot taiat-o, da mi-e frica s-o mai tai, sa n-o doara te rog fa-i tu un crop, ca sunt curios cum o vezi. nah o am wallpaper pe desktop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 ....si veni toamna ! poza 3 cea de jos este la meserie trucata chiar f trucata la pozitia norilor nu puteai avea o asemenea lumina pe copaci asta nu.mi place aici in principiu ar trebui puse pozele exact cum au fost facute cu setarile din aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 nah o am wallpaper pe desktop cum ai scos tu si ultimu pixel din ea si mie care imi era frica ca o sa ajunga la rezolutie de telefon mobil. multam, arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 poza 3 cea de jos este la meserie trucata chiar f trucata la pozitia norilor nu puteai avea o asemenea lumina pe copaci asta nu.mi place aici in principiu ar trebui puse pozele exact cum au fost facute cu setarile din aparat nu mi se pare a fi nimic trucat, poate prelucrat. cat despre fotografiile facute asa cum le-a scos camera, NIMENI NICAIERI nu mai face asa ceva. toata industria fotografiei se bazeaza pe pc, ps, hdr, cgi samd astea-s vremurile, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 poza 3 cea de jos este la meserie trucata chiar f trucata la pozitia norilor nu puteai avea o asemenea lumina pe copaci asta nu.mi place aici in principiu ar trebui puse pozele exact cum au fost facute cu setarile din aparat Am putea face chiar un pariu! Ai pierde, din fericire pentru mine Mesaj completat uite si originalu` (doar resize) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 in principiu ar trebui puse pozele exact cum au fost facute cu setarile din aparat here we go again... De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 poza 3 cea de jos este la meserie trucata chiar f trucata la pozitia norilor nu puteai avea o asemenea lumina pe copaci asta nu.mi place aici in principiu ar trebui puse pozele exact cum au fost facute cu setarile din aparat Pentru informatia ta si in film exista Photoshop si de multi ani... inca dinaintea inventarii pc-ului. Cand prelucrezi fotografia, daca tii mai mult la developat filmul sau combini substantele intre ele ies culori diferite, etc. ca sa nu mai zic de filtrele colorate puse pe lampa de marit, etc. Totul trece prin mai multe filtre pentru ca produsul finit sa fie excelent. Si nu prea ai cum sa schimbi umbra tuturor copacilor doar ca sa faci un soare artificial care oricum nu se vede. Spor si lumina buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) si layerele erau din carton ! Editat Octombrie 22, 2010 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 si layerele erau din carton ! nu chiar. se suprapun filmele expuse. cartonul e unul singur, cel pe care se imprima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 nu chiar. se suprapun filmele expuse. cartonul e unul singur, cel pe care se imprima. ii dadeam lu krokusache 15 sec expunere si cu un carton, miscandul vartos, acopeream anumite zone eh, vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 herastru Mesaj completat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 tonalitatea frunzelor este in tandem cu tonalitatea datei, foarte reala, originala si bruta poza... este cum s-ar spune....din topor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 2 poze cu mandra mea http://sgi.rdscv.ro/~codrute/DSC_8431.JPG http://sgi.rdscv.ro/~codrute/DSC_8433.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Undeva pe langa Valcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Un cer de buna dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 INCA UN COPAC SALVAT...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Un mic concurs foto ... daca e careva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Mergem la Iasi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 pe urmele lui Ianachim, prin Herastrau Mesaj completat si pe HDR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 pe urmele lui Ianachim, prin Herastrau Mesaj completat si pe HDR slab mosu ma faci de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 pe urmele lui Ianachim Cred ca mergea pe varfuri, ca nu a lasat urme.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate