Vlad S Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) Saptamana trecuta: Imagini din calatoria de saptamana aceasta. Belis-Fantanele: Marisel: Editat Iunie 26, 2011 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 La plimbare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 La plimbare .... Nu m-ar deranja asa o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) Nu m-ar deranja asa o plimbare Pe mine m-a deranjat atât de tare încât o s-o mai fac odată ) Ontopic : Veta Editat Iunie 26, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 BMW F800GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Dragilor, are careva de vanzare un CF card de minim 8GB la o viteza cat de cat buna? minim 133X Cumpar si UDMA daca pretul este bun. Eventual, sunt dispus si la schimburi. Am o gramada de acareturi foto pe acasa. 0766.569.300 Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 încă " doo " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Reparatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 K8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 K8 astea se vor poze artistice, ori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 astea se vor poze artistice, ori? Dar am zis eu că sunt artistice ? Aici postează doar profesioniÂştii ? MĂ SCUZI , cum de mi-am permis să pun pozele astea , să-mi fie ruÂşine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 astea se vor poze artistice, ori? Ar trebui sa fie pe aici numai poze artistice ? ori ? Ce inseamna pentru tine poze "artistice "? iti dau cateva exemple ..alege-le tu pe alea "artistice" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 n'am sustinut ca sunt vreun critic de poze. p.s. niciuna nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Tare a 3 a poză kris Prima dacă era Âşi bicicleta toată încadrată Âşi puțin editată era awesome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Tare a 3 a poză kris Prima dacă era Âşi bicicleta toată încadrată Âşi puțin editată era awesome CORECT ! da..imi pare rau de ea..a fost facuta cu poket-camera si nu i-am dat importanta Probabil ca Montepulciano isi facuse efectul Incerc sa editez cat se poate de putin fotografiile de vacanta..cu restul e altceva Uite una editata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 O chestie utila in caz ca v-ati pierdut sau vi s-a furat camera foto - http://www.stolencamerafinder.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 O chestie utila in caz ca v-ati pierdut sau vi s-a furat camera foto - http://www.stolencamerafinder.com/ Interesant , nu am încercat încă dar văd mâine că nu Âştiu seria de la un aparat care mi-a fost furat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Asta e o poza de faceboook, dar n-am rezistat tentatiei sa nu ma laud si aici cu munca mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Tare poza oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 O chestie utila in caz ca v-ati pierdut sau vi s-a furat camera foto - http://www.stolencamerafinder.com/ Foarte misto ideea dar din pacate... nu functioneaza. Test 1: un Fuji 6000fd pe care mi l-au furat acum 3 ani. Am poze facute cu el pe net/blog/etc, nu a gasit nimic. Test 2: Canon RebelXT. Il am si acum, am poze peste tot pe net facute cu el. Nu a gasit nimic. Pacat, si acum suspin dupa Fuji-ul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 pozele trebuie sa fie in format brut, needitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Care ati zis bah ca nu am casca???Am casti .Plus un rezervor eftin Si ...cine are bujie ca mine?Ha????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 Cand deja te saturi sa-ti pozezi mobra... ti-o desenezi apoi pozezi desenul ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate