Moto-Mania Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Superbe pozele .Pentru un incepator care nu prea a invatat multe din arta fotografiei mi se par...superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Superbe pozele .Pentru un incepator care nu prea a invatat multe din arta fotografiei mi se par...superbe. MDB nu este o incepatoare in fotografie , nu ai accesat blogul ei inca si nu i-ai vazut posturile pe nikonisti.ro unde lucrarile sale sunt foarte apreciate , eu trag cu ochiul in stanga si in dreapta pe forumuri ca poate mai bag ceva la cap despre fotografie, asa am dat peste operele MDB .... imi cer scuze ca te-am dat de gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Superbe pozele .Pentru un incepator care nu prea a invatat multe din arta fotografiei mi se par...superbe. MDB nu este o incepatoare in fotografie , nu ai accesat blogul ei inca si nu i-ai vazut posturile pe nikonisti.ro unde lucrarile sale sunt foarte apreciate , eu trag cu ochiul in stanga si in dreapta pe forumuri ca poate mai bag ceva la cap despre fotografie, asa am dat peste operele MDB .... imi cer scuze ca te-am dat de gol Ce Âşobolani încuiați doamne , bă voi chiar nu aveți viață pe cuvântul meu . În acest topic sunt postate fotografii de la telefon mobil la aparat foto mai mult sau mai puțin performant . Eu bag aici pozele că sunt în temă cu forumul nu ca să mă laud eu cu ele , nu am zis niciodată că fac poze bune sau proaste eu doar am postat , dar ce să facă unii ca voi , deja întreceți femeiile , MAI RĂU CA NIÂŞTE ĂAĂE =)) ...vă invit să mai ieÂşiți Âşi voi din casă , la o shaorma în lipie de piele cu de toate ( fac cinste ) eventual dau Âşi autografu' meu dacă ne vedem că în general n-am timp :-s Apropo , apreciez mult Hitlerică că te uiți pe forumuri Âşi îmi vezi operele de artă ...să-mi laÂşi adresa să-ți vând câteva să ai pe ce să-ți freci " furtunu' din grădină " , poate aÂşa vei reuÂşi să dai Âşi tu drumu' la " apă " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Mda..amandoi ati inteles gresit.M-am referit la mine ca sunt incepator,din punctul de vedere al unui incepator(eu) mi se par ..superbe.Imi pare rau daca am ofensat pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Mda..amandoi ati inteles gresit.M-am referit la mine ca sunt incepator,din punctul de vedere al unui incepator(eu) mi se par ..superbe.Imi pare rau daca am ofensat pe cineva. Replica ta din pacate era putin cam ambigua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Replica ta din pacate era putin cam ambigua... A fost scrisa de pe telefon si in graba..mi-am dat seama ca poate intelegeam si eu acelasi lucru..scuze inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Pentru tine îmi retrag cuvintele atunci ... dar dacă ai fi în locul meu Âşi de fiecare dată când ai posta ceva să se ia mereu de tine lumea fără să faci/zici ceva ai reacționa ( zic eu ) la fel ...O zi bună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) Ce Âşobolani încuiați doamne , bă voi chiar nu aveți viață pe cuvântul meu . În acest topic sunt postate fotografii de la telefon mobil la aparat foto mai mult sau mai puțin performant . Eu bag aici pozele că sunt în temă cu forumul nu ca să mă laud eu cu ele , nu am zis niciodată că fac poze bune sau proaste eu doar am postat , dar ce să facă unii ca voi , deja întreceți femeiile , MAI RĂU CA NIÂŞTE ĂAĂE =)) ...vă invit să mai ieÂşiți Âşi voi din casă , la o shaorma în lipie de piele cu de toate ( fac cinste ) eventual dau Âşi autografu' meu dacă ne vedem că în general n-am timp :-s Apropo , apreciez mult Hitlerică că te uiți pe forumuri Âşi îmi vezi operele de artă ...să-mi laÂşi adresa să-ți vând câteva să ai pe ce să-ți freci " furtunu' din grădină " , poate aÂşa vei reuÂşi să dai Âşi tu drumu' la " apă " da interesant ce zici tu aici , remarc un mod ciudat de a primi un compliment ( era o parere sincera cea ce am scris anterior)!! scuze pentru postul anterior daca te-a ofensat atat de mult incat sa scrii postul de mai sus , mult succes .... Editat Iunie 19, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 @Schumy CJ Hm... feedback-ul tau m-a facut sa-mi dau seama de o chestie. Pana acum lucram pe recuzita si atitudini cand pozam. Dar vad ca tu ai observat o "situatie". Pe viitor o sa adaug in lista si anumite situatii ca precis va ajuta la creativitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 La o tura de weekend, by Nokia si GoPro (ca se cara draq cu dSLR-ul dupa el la o iesire cu cortu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) Saptamana trecuta: Imagini din calatoria de saptamana aceasta. Belis-Fantanele: Marisel: Editat Iunie 26, 2011 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 La plimbare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 La plimbare .... Nu m-ar deranja asa o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) Nu m-ar deranja asa o plimbare Pe mine m-a deranjat atât de tare încât o s-o mai fac odată ) Ontopic : Veta Editat Iunie 26, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 BMW F800GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Dragilor, are careva de vanzare un CF card de minim 8GB la o viteza cat de cat buna? minim 133X Cumpar si UDMA daca pretul este bun. Eventual, sunt dispus si la schimburi. Am o gramada de acareturi foto pe acasa. 0766.569.300 Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 încă " doo " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Reparatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 K8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 K8 astea se vor poze artistice, ori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 astea se vor poze artistice, ori? Dar am zis eu că sunt artistice ? Aici postează doar profesioniÂştii ? MĂ SCUZI , cum de mi-am permis să pun pozele astea , să-mi fie ruÂşine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 astea se vor poze artistice, ori? Ar trebui sa fie pe aici numai poze artistice ? ori ? Ce inseamna pentru tine poze "artistice "? iti dau cateva exemple ..alege-le tu pe alea "artistice" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 n'am sustinut ca sunt vreun critic de poze. p.s. niciuna nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Tare a 3 a poză kris Prima dacă era Âşi bicicleta toată încadrată Âşi puțin editată era awesome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate