ricomuerte Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Cateva imagini din Romenia Fagaras, Craiului si Parang very nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 In lumea branduselor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 In lumea branduselor Frumoasa floare. Insa poza e ametitoare. Incadrarea e pentru peisaj dar focalizarea (probabil cu apertura f4) e doar pentru floare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Intocmai am vrut sa focalizez florile ca prim plan, si natura din spate in putin blur Editat Aprilie 21, 2013 de Ecko72t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Probabil ar fi fost mai bine sa fie clara toata poza, dar nu-s eu in masura sa judec. In alta ordine de idei, asa se vedea Cozia ieri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Eu recunosc că poza cu brîndușele mi se pare mult mai bună așa cum e. Dacă era „clară” toată, era banală! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Catelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Pe mine ma sperie acest catel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Catelu DSC_0104.jpg trasa cu 50 mm sau 18-55 -ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) trasa cu 50 mm sau 18-55 -ul ? nu pare 50mm. as paria pe 18-55 Editat Aprilie 24, 2013 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 ala nu pare a fi bokeh de 18-55. tre sa fie un 50 sau ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Catelu DSC_0104.jpg Imi place ca nu ai aparat de mult,dar esti un adevarat profi, deja ai logo pe tiparu clasic gen "INSERT TEXT" Photography (in cazul tau textul e Lucian Mihai). Cu un flash, iesea luminat/expus mai bine cainele (sunt ironic,bineinteles).... ala nu pare a fi bokeh de 18-55. tre sa fie un 50 sau ceva. Pariez ca-i 55 la o diafragma mai inchisa (f4, f4.5) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Skvj,fa-ti cadou o blenda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Imi place ca nu ai aparat de mult,dar esti un adevarat profi, deja ai logo pe tiparu clasic gen "INSERT TEXT" Photography (in cazul tau textul e Lucian Mihai). Cu un flash, iesea luminat/expus mai bine cainele (sunt ironic,bineinteles).... Pariez ca-i 55 la o diafragma mai inchisa (f4, f4.5) Off topic Oare conteaza atat de mult ca are sau nu logo pe poza? Poate este placerea lui sa-si vada numele acolo. Asa cum s-a spus mai sus, asta nu-l face un fotograf mai bun su mai rau decat este. In loc sa-i acordati niste sfaturi pertinente si la obiect, va legati de amanunte cu totul si cu totul irelevante. In plus , trebuie sa ai aparat foto de o anumita perioada, pentru a-ti pune numele pe poza ? Acest topic este pentru cei pasionati de foto (incepatori, sau avansati) si nu pentru profesionisti foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Off topic Oare conteaza atat de mult ca are sau nu logo pe poza? Poate este placerea lui sa-si vada numele acolo. Asa cum s-a spus mai sus, asta nu-l face un fotograf mai bun su mai rau decat este. In loc sa-i acordati niste sfaturi pertinente si la obiect, va legati de amanunte cu totul si cu totul irelevante. In plus , trebuie sa ai aparat foto de o anumita perioada, pentru a-ti pune numele pe poza ? Acest topic este pentru cei pasionati de foto (incepatori, sau avansati) si nu pentru profesionisti foto. Vezi mama sa nu ti se umfle o vena Daca ai da scroll mai sus ai fi vazut ca i-am dat sfaturi foarte pertinente (pe care sunt sigur ca nu le-a urmat si nici n-o sa le urmeze)... Recunosc, am o antipatie fata de oamenii care au intai grija sa-si puna numele / logo urile pe 'operele lor de arta' in loc sa se ingrijoreze de nivelul la care se afla ca fotografi si sa incerce sa iasa din mediocritate Este plin internetul de "Gigel Photography", " Aurel Photography", toti 'experti' in portretistica & sh|t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 E 18-55. Si logoul nu e pentru forumul asta, e pus pentru ca cei pentru care am facut pozele le posteaza pe alte forumuri, facebook si alte minuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Vezi mama sa nu ti se umfle o vena Daca ai da scroll mai sus ai fi vazut ca i-am dat sfaturi foarte pertinente (pe care sunt sigur ca nu le-a urmat si nici n-o sa le urmeze)... Recunosc, am o antipatie fata de oamenii care au intai grija sa-si puna numele / logo urile pe 'operele lor de arta' in loc sa se ingrijoreze de nivelul la care se afla ca fotografi si sa incerce sa iasa din mediocritate Este plin internetul de "Gigel Photography", " Aurel Photography", toti 'experti' in portretistica & sh|t Ultimul off topic. Dupa cum cred ca observati in randurile scrise de mine mai sus, am vorbit foarte politicos cu dumneavoastra, intrucat nu va cunosc. Afirmatia cu "vezi mama...." va rog sa o adresati persoanelor din anturajul apropiat. In alta ordine de idei, antipatiile pe care le aveti fata de anumite persoane sau subiecte, nu trebuie sa se rasfranga asupra acestui topic. Daca internetul este atat de plin de Gigel si Aurel, nimic nu va opreste sa va selectati doar informatia care va convine. Sa auzim de bine si lumina buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Este plin internetul de "Gigel Photography", " Aurel Photography", toti 'experti' in portretistica & sh|t Pai si ce ai vrea sa fie numai profesionisti? Cum am mai diferentia fotografia de kitsch sau CGI? Ma bucur ca exista Gigel si Aurel,e cale lunga de la simpla apasare pe buton si fotografia in sine,aici sunt postate niste imagini pentru ca,dupa mine fotografia se face intai cu creierul si apoi cu shutterul,chestie pe care de pe internet nu inveti. Cum sa folosesti aparatul si cum sa folosesti tot felul de tehnici de editare e usor pentru restul exista CARTI! ( ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Pai si ce ai vrea sa fie numai profesionisti? Cum am mai diferentia fotografia de kitsch sau CGI? Ma bucur ca exista Gigel si Aurel,e cale lunga de la simpla apasare pe buton si fotografia in sine,aici sunt postate niste imagini pentru ca,dupa mine fotografia se face intai cu creierul si apoi cu shutterul,chestie pe care de pe internet nu inveti. Cum sa folosesti aparatul si cum sa folosesti tot felul de tehnici de editare e usor pentru restul exista CARTI! ( ) Stai linistit, tot ce odata era doar in carti,a fost 'portat' in mare parte pe internet. Daca vrei sa inveti ceva cu-adevarat, gasesti si pe internet....... Totu tine de vointa si determinare, nu de mediul/formatul pe care-l alegi sa 'digeri' informatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Cartile au marele avantaj ca au un raport semnal/zgomot mult mai bun decat internetul. In carti e mai greu sa publici prostii (desi am vazut si multe d'astea in materie de foto) decat pe net. Ca recomandari: Seria "The Photographer's ... " de la Michael Freeman. In engleza (traducerile sunt nasoale din ce am vazut). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Pai si ce ai vrea sa fie numai profesionisti? Cum am mai diferentia fotografia de kitsch sau CGI? Ma bucur ca exista Gigel si Aurel,e cale lunga de la simpla apasare pe buton si fotografia in sine,aici sunt postate niste imagini pentru ca,dupa mine fotografia se face intai cu creierul si apoi cu shutterul,chestie pe care de pe internet nu inveti. Cum sa folosesti aparatul si cum sa folosesti tot felul de tehnici de editare e usor pentru restul exista CARTI! Stai linistit, tot ce odata era doar in carti,a fost 'portat' in mare parte pe internet. Daca vrei sa inveti ceva cu-adevarat, gasesti si pe internet....... Totu tine de vointa si determinare, nu de mediul/formatul pe care-l alegi sa 'digeri' informatia... ce e cartile astea de care tot vorbiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Eu ma refer la carti de fotografie nu de tehnica fotografica ai zice ca nu sunt multe de scris in afara de detalii tehnice samd dar ochiul fotografului trebuie antrenat si odata cu asta se modifica si evident perceptia.Recomand The Eloquent Light de Nancy Newhall sau carti ale lui Ansel Adams Editat Aprilie 24, 2013 de Popescus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Cartile au marele avantaj ca au un raport semnal/zgomot mult mai bun decat internetul. In carti e mai greu sa publici prostii (desi am vazut si multe d'astea in materie de foto) decat pe net. Ca recomandari: Seria "The Photographer's ... " de la Michael Freeman. In engleza (traducerile sunt nasoale din ce am vazut). Eu am "ochiul fotografului" sau ceva de genu, de la Michael Freeman. Mi-a facut-o cadou cineva de ziua mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Sper sa nu o fi tradus-o o tanti care a facut varza "101 ponturi". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Inainte de a invata folosirea corespunzatoare a aparatului foto, recomand studierea compozitiei foto-video. Daca stapanesti bine ''regulile" de compozitie, orice pocnitoare de aparat fie el foto sau video poate devenii usor unealta care poate duce la realizarea unei capodopere Daca la inceput te gandesti deja la profunzimea de camp si la alte balarii, esti pe drumul gresit. Sunt N'spe mii de pseudofotografi pe piata romaneasca dotati cu scule de mii de euroi, care habar nu au sa compuna un cadru cu mesaj, tocmai pentru ca se complica cu detalii mult prea avansate. Dar na! Da bine la ochiul critic al clientului priceput Consider ca daca ai talent, bun gust si niscaiva cunostinte de compozitie, cu orice aparat poti realiza cu adevarat o fotografie. Lumina buna! Editat Aprilie 24, 2013 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate