Arthur E Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Eterna mea fascinatie : focul , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Norzeatic Live Band, vineri seară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 din ciclul ...CE VRAJI A MAI FACUT NEVASTA'MEA..... de e dulce sau sarat.....TARE BUNE'S LA GUSTAT...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Prin Botanica (5D + Tair 300mm f4.5) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 5D mk i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 5D mk i? Da. Always Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Suzuki Intruder : , , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Ai tras prea mult de "highlight recovery" sau ceva de genul asta si cadrele au un contrast/efect ciudatel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Cateva de sambata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Suzuki Intruder : Just red.JPG , Arth 10.jpg , Arth 8.jpg , Arth 9.jpg . m8, ai un stil de a-ti strica singur pozele prin postprocesare. Sa stii ca E OK si FARA postprocesare. la fel ca sindromul ala, sa am toate softurile updatate (a aparat winamp v123423542, tre sa updatez !!!!!!!! sa fiu UP TO DATE). PS: ultima poza, ai incadrat post mobra incat ai backgroundul ala care distrage (chestia aia galbena). Rata pe lac (5D + Tair 300mm f4.5) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Ca tot ajunseram la pasari: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Superbe pozele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 m8, ai un stil de a-ti strica singur pozele prin postprocesare. Sa stii ca E OK si FARA postprocesare. la fel ca sindromul ala, sa am toate softurile updatate (a aparat winamp v123423542, tre sa updatez !!!!!!!! sa fiu UP TO DATE). PS: ultima poza, ai incadrat post mobra incat ai backgroundul ala care distrage (chestia aia galbena). Rata pe lac (5D + Tair 300mm f4.5) E ok pana aici . N-o zis nimeni ca iar pozez mobre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 @ Doctor X, cam deranjante reflexiile din apa,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 PS: ultima poza, ai incadrat post mobra incat ai backgroundul ala care distrage (chestia aia galbena). Mie tocmai ultima poza mi-a placut. Si nu datorita modelului (care e urat, dar nu suficient de urat incat sa devina interesant) ci compozitiei, cu chestia aia galbena in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) @ Doctor X, cam deranjante reflexiile din apa,nu? Mie mi-au placut si alea. Parca-i mai interesant luciul apei cu reflexii decat fara, chiar daca distrag atentia. Zic si io... De la barca asta se trag: Uite si una fara reflexii: Si cam asa reactioneaza unele lebede cand nu vor sa fie fotografiate. Editat Octombrie 2, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 http://www.flickr.com/photos/101911741@N04/9770276402/ daca nu ar fi fost punga aia de plastic acolo.....foarte frumoasa poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Doctor X: Reflexiile sunt ok in general,dar tu aveai 80 % reflexii ok ,pe apa,si un procent mic de reflexii albastre de la un alt obiect care deranjau si stricau poza. (e doar umila mea parere) Mie tocmai ultima poza mi-a placut. Si nu datorita modelului (care e urat, dar nu suficient de urat incat sa devina interesant) ci compozitiei, cu chestia aia galbena in spate. Fotografia in general e ceva foarte subiectiv. Dar uneori daca ceva place cuiva,nu inseamna neaparat ca e si bine/corect/estetic.PS: sa nu intelegi gresit ce-am zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Imi place mult albul din aceste fotografii si nu reusesc sa-l obtin...it's just a Canon thing? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Ala nu e alb... Obtii ce vrei din procesarea raw-ului.Astea le-am facut la o nunta (is trase cu un 50mm manual si cu 5D) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Mai am de invatat muuult Light Room. full frameul tau ii da la mumu cropului meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Ai doua variante: - alb manual din aparat facut pe obiectul care vrei sa fie imaculat (ex. rochia de mireasa) - alb din Lightroom Nu exista culori de Canon, Nikon, etc. Doar setarile difera. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Intr-o perioada faceam albul manual, insa acum il fac in LR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 poate ca ar trebui sa folosesti mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Albitor esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate