Vizitator Adrian Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Si nu sunt mobre in noapte Nu ,dar ai acelasi tipar..........trist. Ti am mai zis,schimba compozitia/incadrarea,ceva.........eu imi dau seama ca-s pozele tale fara sa ma uit la cine le-a postat (si nu,nu e un compliment). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Cand o sa-mi faceti complimente nu am sa mai postez aici , dar pana atunci va mai plictisesc retina cu operele mele . Lasand ironia deoparte , multumesc ptr critica . Sfaturile sunt bine venite atat in cazul meu cat si in cazul altor novici . Cu stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Bine bine, dar pune-le in practica. UIte, iti dau un task simplu de indeplinit pentru a imbunatatii compozitia si sa incepi sa gandesti altfel pozele. Cand ai de pozat un subiect (cal, portret, mobra etc) nu ai voie sa te distantezi de subiect mai mult de 2 metri. Ai zis ca vrei sa-ti iei teleobiectiv. Cu el te vei apropia de subiect.. e, pana atunci apropie-te cu ce ai. Invata sa incadrezi de aproape. De fapt, altfel zis, experimenteaza sa incadrezi de aproape in cat mai multe situatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Eu i-as da alt task, sa faca niste portrete cu 24 sau 35mm. Cu un tele sau cu un 50 oricine poate incropi niste portrete (mai ales din alea de k.k.t, centrate).Vreau sa vad ceva artistic cu focala wide.( si nu ma refer la portrete trase de la 1 metru in care mutra omului e total distorsionata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Va referiti la ceva de genul : , , ? Astea sunt facute cu 35 mm . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Astazi e ziua ei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Ochi diavolesti..Sa-ti traiasca sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 ce vad de la balcon noaptea / plimbarea de Duminica prin Botanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Va referiti la ceva de genul : ART_4479.JPG , ART_2288.JPG , ART_2117.JPG ? Astea sunt facute cu 35 mm . imi place a doua.. nu poza, don'soara (daca o fi). cred ca ai intrat cam mult in capul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) @Arthur_TM: prietene,vinde-ti aparatura foto. nu vrei sa inveti. mi-am permis sa ma joc 3 minute cu poza cu tipa aia (care-i placea lui crazy). la un portret e destul de important sa prezinti persoana intr-o lumina favorabila. iti lua 2-3 minute sa o cosmetizezi putin..... Editat Decembrie 15, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 @Arthur_TM: prietene,vinde-ti aparatura foto. nu vrei sa inveti. mi-am permis sa ma joc 3 minute cu poza cu tipa aia (care-i placea lui crazy). la un portret e destul de important sa prezinti persoana intr-o lumina favorabila. iti lua 2-3 minute sa o cosmetizezi putin..... vezi de e mie imi place sa fac POZE la natura... nu se supara numeni ca verdele de la frunza e mai verde decat era insa la femei ... e mai naspa mai bine o lasi asa cum e decat sa ti o furi de la unul care se indragosteste de ea FOFOSHOPATA..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 ianachim,nu stiu daca faci misto de mine. eu doar am considerat ca felul cum a expus omul poza si cum i-a lasat......tenul,nu o avantaja. nu sunt adeptul postprocesarii,dar in cazul asta cred ca necesita putina 'coafare' cadrul.... in rest, cei care vor sa traga de cursoare la peisaje si sa 'redea' un verde nenatural, sunt liberi s-o faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 @Arthur_TM: prietene,vinde-ti aparatura foto. nu vrei sa inveti. mi-am permis sa ma joc 3 minute cu poza cu tipa aia (care-i placea lui crazy). la un portret e destul de important sa prezinti persoana intr-o lumina favorabila. iti lua 2-3 minute sa o cosmetizezi putin..... Bah, stai cuminte ca mi se pune pată pe ea şi după asta mii ca-l stresez pe asta sa mă bage pe felie cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 @Arthur_TM: prietene,vinde-ti aparatura foto. nu vrei sa inveti. Din ce am vazut la el pe fb vrea sa invete dar din nu stiu ce motiv (nu inteleg sa mor eu) din toata gramada de poze pe care le face, cele mai naspa le pune pe forum. Are cel putin 10 portrete mult mai bune decat ce a postat mai sus. Din seria cu caii, la fel. Si din alte serii la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 @Arthur_TM: prietene,vinde-ti aparatura foto. nu vrei sa inveti. mi-am permis sa ma joc 3 minute cu poza cu tipa aia (care-i placea lui crazy). la un portret e destul de important sa prezinti persoana intr-o lumina favorabila. iti lua 2-3 minute sa o cosmetizezi putin..... adriane, poate nu se pricepe la retusari (photoshop, lightroom, etc). era vorba de incadrari, ia-l incet. oricum, stiu niste oameni care ti-ar zice ca mai e mult de munca la poza aia. dupa mine, cand corectezi prea mult rapesti din personalitatea omului. pentru reviste e alta poveste, aia taie, corecteaza mut prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 dupa mine, cand corectezi prea mult rapesti din personalitatea omului Dupa mine, cand corectezi prea mult inseamna ca nu e buna poza din start In cazul de fata, lumina aia e total nepotrivita pentru un portret ok Si poate sa zica cine ce vrea dar la fete le place sa fie prelucrate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Dupa mine, cand corectezi prea mult inseamna ca nu e buna poza din start In cazul de fata, lumina aia e total nepotrivita pentru un portret ok nu la asta am refer cand spun corectare. sunt ceva clipuri pe net in care modifica astia tot, pentru coperta unei reviste. de genu: asta e ceva extrem totusi, dar oricum, se modifica la greu in industrie. n-au gagicile alea un rid, o cuta, absolut nimic. sunt prfectiunea frate. si mai rau e ca se promoveaza imaginile astea si sunt copii care o iau razna incercand sa arate le fel. in fine, asta e alta poveste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Prin urbe: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 cand nu sunt stationare, veveritele mi se par imposibil de fotografiat cu un lens manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Saptamana asta am dat-o pe pozat cladiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Saptamana asta am dat-o pe pozat cladiri. Aia din prima poza este o adunare,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 ai cateva zone arse, in ele,nu? (Bine, mai deranjant e i prima). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Aia din prima poza este o adunare,nu? Nu, e o cladire. ai cateva zone arse, in ele,nu? (Bine, mai deranjant e i prima).Bagamias... trebuie sa verific si de pe alt comp ca deja ma enerveaza laptopu. ceva nu-i ok la spatiu de culoare cred.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Nu, e o cladire. ai cateva zone arse, in ele,nu? (Bine, mai deranjant e i prima).Bagamias... trebuie sa verific si de pe alt comp ca deja ma enerveaza laptopu. ceva nu-i ok la spatiu de culoare cred.... eu la munca am un HP probook 4530 si conectat la el am u Eizo FlexScan L568 (care sigur e model mai vechi). Vreau sa-ti zic ca e o diferenta imensa intre cum afiseaza porcaria de display de la laptop, si monitorul asta Eizo de 17". Cand ma uit la poze sau ceva, ma uit mereu pe Eizo. Aceeasi poza deschisa pe ambele....diferente foarte mari. Acasa am o trompeta de Benq de 19". Am tot zis ca investesc intr-un LCD mai serios pt foto...dar mereu n-au fost bani,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Bagamias... trebuie sa verific si de pe alt comp ca deja ma enerveaza laptopu. ceva nu-i ok la spatiu de culoare cred.... Zonele arse ar trebui sa le vezi pe histograma. Nu cred ca spatiul de culoare e de vina. eu la munca am un HP probook 4530 si conectat la el am u Eizo FlexScan L568 (care sigur e model mai vechi). Vreau sa-ti zic ca e o diferenta imensa intre cum afiseaza porcaria de display de la laptop, si monitorul asta Eizo de 17". Cand ma uit la poze sau ceva, ma uit mereu pe Eizo. Aceeasi poza deschisa pe ambele....diferente foarte mari. Acasa am o trompeta de Benq de 19". Am tot zis ca investesc intr-un LCD mai serios pt foto...dar mereu n-au fost bani,etc... Asa mi se intampla si mie si sunt tras de maneca atunci cand e nevoie de acuratete in culori (foto de produs, ca sa zic asa). Una vad pe laptop, alta pe monitorul altcuiva. Musai sa calibrez display-ul cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate