Vizitator Adrian Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 de prin padure.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 my world selfie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 those shoes..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 those shoes..... Indeed! No shoes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 those shoes..... si ce bulake ...hesti" gelos ca nu ai si tu pe ...ROSU????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 si ce bulake ...hesti" gelos ca nu ai si tu pe ...ROSU????? stiu ca esti ironic dar dupa ce-am patit-o in oras si am avut fractura bimaleolara la glezna dreapta si -am stat ghipsat 2 palme deasupra genunchiului pana jos, tot piciorul, 45 zile, am inceput sa apreciez: ori mersul foarte domol prin oras si fara scheme, ori cizmele moto cu protectii inclusiv in oras.... Mereu ma gandeam ca , ce dracu' doar n-o sa pic in asa fel incat sa ma belesc la picior (laba piciorului) sau glezna... guess what: shit DOES happen..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 stiu ca esti ironic dar dupa ce-am patit-o in oras si am avut fractura bimaleolara la glezna dreapta si -am stat ghipsat 2 palme deasupra genunchiului pana jos, tot piciorul, 45 zile, am inceput sa apreciez: ori mersul foarte domol prin oras si fara scheme, ori cizmele moto cu protectii inclusiv in oras.... Mereu ma gandeam ca , ce dracu' doar n-o sa pic in asa fel incat sa ma belesc la picior (laba piciorului) sau glezna... guess what: shit DOES happen..... bine ca te ai prins si nu te mai ataci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 bine ca te ai prins si nu te mai ataci aaa oricum nu ma atacam,stai relax, adica mi-am dat seama ca tu radeai de papucii lui. Eu nici nu mi bat capu sa iau la misto stilu vestimentar fiecare cu ce-i place. Ce mi-a atras atentia a fost discrepanta intre geaca/protectii etc si glezna goala cu tenisi.........adica wtf......ca si cum ai fu.te cu prezervativul spart....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Pai omul mergea la Salon, avea de colindat, mers pe jos... in niste incaltari rigide de moto isi blestema zilele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Pai omul mergea la Salon, avea de colindat, mers pe jos... in niste incaltari rigide de moto isi blestema zilele! true,dar nu stiu cate grade au fost la voi,aici a fost cam cancer.......eu daca merg pe vremea asta cu glezna goala, ma c.ac pe mine de frig...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Ce mi-a atras atentia a fost discrepanta intre geaca/protectii etc si glezna goala cu tenisi.........adica wtf......ca si cum ai fu.te cu prezervativul spart....... Eh discrepanta.. uita-te la cromatica - negru, rosu si un pic de alb pe papuci care merge cu un pic de alb pe casca - e hartist omu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 those shoes..... Scuze de off-topic, dar nu ma pot abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Buna ziua , domnilor , nu mai face nimeni poze ? Ce-i cu linistea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 ba da, ia o cafea pe film (fuji color iso 200) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simz Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Buna ziua , domnilor , nu mai face nimeni poze ? Ce-i cu linistea asta ? Chiar daca nu sunt domn, atasez si eu niste poze facute candva anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 la prima nu trebuia sa vignetezi. mi se pare wrong sa vignetezi la peisaje a doua cred ca ai incadrat/cropat nefericit putin a treia chiar imi place, foarte misto (se mai putea lucra putin la compozitie, pare cam centrata din cateva puncte de vedere) a patrat...pare ciudata, la expunere/tonuri (nu arunca in mine cu rosii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 la prima nu trebuia sa vignetezi. mi se pare wrong sa vignetezi la peisaje a doua cred ca ai incadrat/cropat nefericit putin a treia chiar imi place, foarte misto (se mai putea lucra putin la compozitie, pare cam centrata din cateva puncte de vedere) a patrat...pare ciudata, la expunere/tonuri (nu arunca in mine cu rosii ) la a treia mi se pare exagerata saturatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 ba da, ia o cafea pe film (fuji color iso 200) O cafea la ISO 200 poate fi revigoranta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simz Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 la prima nu trebuia sa vignetezi. mi se pare wrong sa vignetezi la peisaje Nu e vignetata. Spre rusinea mea nu stiu sa folosesc photoshop-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 O cafea la ISO 200 poate fi revigoranta . Asta-i ca aia - te plimbi seara pe marginea unui lac. La un moment dat vezi un om care se ineaca. Ce faci ? Cresti iso sau mai deschizi diafragma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 O cafea la ISO 200 poate fi revigoranta . Si una turceasca la ISO 100 la fel. Asta-i ca aia - te plimbi seara pe marginea unui lac. La un moment dat vezi un om care se ineaca. Ce faci ? Cresti iso sau mai deschizi diafragma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Doctor X : a ta tot pe film? pt ca are un iz de Pentax digital parca LE: imi cer scuze, a mea era cappuccino cred. Nu era cafea A lui doctor X mi-a facut pofta Editat Aprilie 9, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Adrian, nu ai pus pea mult nisip pe ceasca? Simz, a treia daca o incadrai putin diferit si te mai miscai intr-o parte , cred ca iesea foarte tare! Bravo! (evita simetriile ) Editat Aprilie 9, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate