Vlad S Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Daca tot e in tema Dunarea... Din pacate am prins o ora cu lumina destul de aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Ei,mie-mi plac anumite cadre,imagini,culori,etc pur si simplu.Voi va exprimati mai profesional.Imi plac si gata nu stau la despicat firu-n 4.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Ei,mie-mi plac anumite cadre,imagini,culori,etc pur si simplu.Voi va exprimati mai profesional.Imi plac si gata nu stau la despicat firu-n 4.. Sunt cateva persoane care posteaza aici si chiar stiu ce fac . Pe langa ele , mai suntem si noi , amatorii , care postam si suntem " tolerati " de spiritul critic al topicului . Uneori , se intampla ca unele postari sa faca acel spirit critic sa se cutremure si atunci incepe iuresul . In rest , toate bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boghi13 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Vlad S, nu poti incerca un edit la prima poza de la dunare? Ar fi interesant daca ai putea modifica culoarea planului apropiat la ceva nuante mai desaturate si trase spre albastru (cam in stilul orizontului din dreapta sus), poate chair sa mergi pe un alb-negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Canon Elan 7E + Canon 135mm f2L + film FUJI ISO 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Canon Elan 7E + Canon 135mm f2L + film FUJI ISO 200 Pentru gustul meu, e un pic cam mult zgomot pe fundal, insa la filme chiar nu ma pricep. O fi normal. Am si io ceva gaze: Ultima e la ISO 3200 (uitasem aparatul pe prioritate de timp). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) Exceptand masina , am observat ca 80 % sunt cu smart-ul in mana . . . . . in rest , cateva DSL-uri , un GoPro . . . . si un politai http://www.boredpanda.com/ippawards-iphone-ipad-photography-awards-2014/ Daca tot e in tema Dunarea... Din pacate am prins o ora cu lumina destul de aiurea. Tot de pe la Dunare (fara intentii artistice, doar descriptiv si cu scuze ca intrerup seria de gargarite) Editat Iunie 13, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) Pentru gustul meu, e un pic cam mult zgomot pe fundal, insa la filme chiar nu ma pricep. O fi normal. Ai dreptate, se vede cam mult noise, pt un film de ISO 200, ziua,dar nu stiu de la ce dracu.........de la scan + si de la resize cred...... E jale sa gasesti sa scanezi undeva bine ,un film. De developat, la fel....... Scan-ul e neatins,nu am umblat in photoshop sau in lightroom la el.. Editat Iunie 13, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 fara intentii artistice, doar descriptiv Tot asa, dar pe TF: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 sa moara ciupilan, e belea drumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 sa moara ciupilan, e belea drumul asta. True! Pentru mine ramane cel mai "belea" traseu moto din Romania, cu toate peticele si gropile de pe partea sudica. E drept ca pentru vitezane nu-i prea placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 o vulpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Hoata prinsese ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Vlad S, nu poti incerca un edit la prima poza de la dunare? Ar fi interesant daca ai putea modifica culoarea planului apropiat la ceva nuante mai desaturate si trase spre albastru (cam in stilul orizontului din dreapta sus), poate chair sa mergi pe un alb-negru Sa fiu sincer nu mai am chef sa ma chinui cu ea. Daca vrea sa isi incerce cineva "ochiul" cu ea are liber, eu nu ma omor cu procesarea. » Post actualizat in 17 Jun 2014 20:27 http://www.boredpanda.com/ippawards-iphone-ipad-photography-awards-2014/ Tot de pe la Dunare (fara intentii artistice, doar descriptiv si cu scuze ca intrerup seria de gargarite) Un pic mai usor cu vignetarea ) o vulpe E super tare cadrul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 fluffy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 fluffy Deci nu pot sa cred cat pot sa fie de frumoase . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Ba sa crezi..Superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killer_533 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Poze in ordine aleatoare, fara nici un fel de procesare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Poze in ordine aleatoare, fara nici un fel de procesare. Pentru vignetare e de vina vreun filtru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killer_533 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 » Post actualizat in 18 Jun 2014 14:33Pentru vignetare e de vina vreun filtru? Daca te referi la poza cu banca, efectul e de la apropierea lentilei de plasa de sarma a unui gard .. eram in Herastrau si am vazut o banca pe partea cu terenul de golf si a trebuit sa o pozez prin gard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 La asta m-am referit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killer_533 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 La asta m-am referit. Acolo efectul este de la montura filtrului 'neutral density' gradual .. http://www.fotodioxpro.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/o/cokin-l-100-gradsun-03.jpg .. la distanta focala sub 40 mm incep sa se vada colturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Pentru vignetare e de vina vreun filtru? Acolo efectul este de la montura filtrului 'neutral density' gradual .. http://www.fotodioxpro.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/o/cokin-l-100-gradsun-03.jpg .. la distanta focala sub 40 mm incep sa se vada colturile. Exact cum am banuit. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 azi,de prin padure: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate