Vizitator Adrian Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 2 pe film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Sper sa ma scuze colegii de off dar daca am inceput aici discutia...vreau sa fac o filmare cu masina pe transfagarasan si am nevoie de un posesor de drona.Evident toate cheltuielile sunt suportate de mine plus omenirea cuvenita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 (editat) Just chillin' Editat Iunie 30, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Daca bagai si GS-ul acolo cu suratele in balta era poza anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Multam! Inca doua de pe drum: poza cu barajul unde e facuta ? @Cap0ne: pai daca a dat caldura peste ele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Just chillin' Like! E facuta prin Tara Fagarasului? Ca eu numai pe-acolo am vazut bivoli. Daca bagai si GS-ul acolo cu suratele in balta era poza anului De acord. poza cu barajul unde e facuta ? Barajul e cel de la Gura Raului, jud. Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Daca bagai si GS-ul acolo cu suratele in balta era poza anului Pe langa ideea de poza, asa cald imi era, ca m-as fi bagat cu tot cu mobra langa ei acolo. Dar aproape sigur le stricam zenul daca ma apropiam. Plus ca imi era sa nu ma fugareasca pe imasul ala Like! E facuta prin Tara Fagarasului? Ca eu numai pe-acolo am vazut bivoli. E de pe la vecinii bulgaroi. Merci » Post actualizat in 01 Jul 2014 11:27 Si 2 autohtone, de dragul peisajului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Frumos, dom'ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Si 2 autohtone, de dragul peisajului Trebuia sa apara si o vaca intr-una din poze. Sa nu se simta BMW-ul singurel. Frumos la Dealu Sasului si ai prins si soare. Eu tot cu norul deasupra capului umblu. Probabil din cauza marcii aparatului pe care-l car. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Pun si eu doua poze cu natura dintr-o iesire mai recenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Cred ca te-am vazut sambata pe la 15.30 cand coborai de pe Transbucegi ,... eu urcam cu o Dacie 1300 neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Cred ca te-am vazut sambata pe la 15.30 cand coborai de pe Transbucegi ,... eu urcam cu o Dacie 1300 neagra. Cam pe la ora aia am coborat, deci io eram. Fain exemplar de Dacie! Cateva de duminica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) Inca doua: [/url]DSC_0012e2 by SDS_DAN, on Flickr">http://DSC_0012e2 by SDS_DAN, on Flickr » Post actualizat in 03 Jul 2014 18:06Cum se posteaza dupa Flickr fara sa mai apara scrisul ala? Editat Iulie 3, 2014 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) Vezi ca ai de fapt doua tag-uri in link. Trebuie sa-l stergi pe al doilea si apare doar imaginea. Sper sa ma fi facut inteles. Editat Iulie 3, 2014 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) » Post actualizat in 03 Jul 2014 19:02Vezi ca ai de fapt doua tag-uri in link. Trebuie sa-l stergi pe al doilea si apare doar imaginea. Sper sa ma fi facut inteles. Multumesc Editat Iulie 3, 2014 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 » Post actualizat in 03 Jul 2014 19:02 Multumesc SUPER FOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Bravo Dane, misto poze. Pe unde ai mai iesit in ultima vreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 SUPER FOTO Poate vine vreun expert si zice ca-i centrata, ca nu-i incadrata corect, ca... de-aia-s expertii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Asta e f simpatica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Frumoasa aia cu avionul Daca mai aveai aveai vreun deget in plus din partea de sol... cine stie cum iesea?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) Multumesc @all Ai dreptate Proxi dar de multe ori nu ai timp sa compui cadrul cum iti doresti, totul se intampla prea repede sau nu il vezi foarte bine in momentul respectiv. Poti sa tragi un cadru mai amplu si sa-l aranjezi pe urma dupa cum ar fi mai bine. Liviule anul asta destul de putin am iesit( o Dalboka, un Tutrakan, la Seawolves Mamaia si cateva iesiri mai scurte),...poate ne-om vedea pe la o tura Una cu un elicopter: Editat Iulie 4, 2014 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Multumesc Cel mai bine faci asa, pentru share din Flickr (selectezi BBCode, alegi rezolutia si stergi cel de-al al doilea tag): La poza cu avionul poti sa faci un crop si rotate si scapi de varful ala de cos, dar ramane soarele undeva intr-un colt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Ori asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 @Jazz in the park Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate