dana_i Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Salutare! Mi-a placut poza cu luna! Am si eu ceva, tot de pe film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Vin si eu cu doua fotografii de noapte din care una e neprelucrata si cealalta am facut-o sepia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luccyus Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 sunt si eu un pasionat de foto,insa prea prea putine cunostinte am intr-ale fotografiatului. pun totusi si eu cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 cu toate astea ai prins niste privelisti excelente luccyus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 In loc de iesit in oras puteti iesi pe camp: Poze de la miezul noptii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 nu sunt f reusite..da` sa zicem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 ktmbull prima e superba! imi place cum se vad culorile in noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luccyus Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 (editat) In loc de iesit in oras puteti iesi pe camp: frumoase poze.sunt si eu un adept al campurilor si a zonelor montane. orasele nu-ti pot oferi peisajele,linistea si siguranta pe care le afli inafara lor. Editat Iunie 24, 2007 de luccyus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 una in si una out... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 unde pot sa ma duc cu filmu sa mi-l developeze apoi sa-l scaneze pe cd si asta fara sa astept 2 zile , adik pe loc , juma de ora 1 ora?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 In loc de iesit in oras puteti iesi pe camp: Poze de la miezul noptii a treia e superba!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Furtuna de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 care mai ai o idee decenta despre fotografie spune-mi si mie de unde pot cumpara niste softbox'uri mai ieftine ? sau poate aduce careva din afara !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 acum si pozele mele cu zenitu , se vede k mai tre sa invatz cum se foloseste era 3 - 4 dupa amiaza , soare puternic , am folosit expunere 125 , la poza in soare am folosit expunere 60 film kodac gold 200 si nu shtiu exact la ce folosesc cifrele din stanga aparatului unde scrie 28 cu 500 , 25 cu 250 , 22 cu 130 etc , io l-am tzinut la 25 cu 250 si astea sunt facute d eun prieten cu tel mobil ( ultimile 7 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) bravo bre ktmbull, nu mi-ai spus ca m-ai facut "vedeta" endureala pe campii noaptea, rulez Editat Iunie 28, 2007 de uncle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 si nu shtiu exact la ce folosesc cifrele din stanga aparatului unde scrie 28 cu 500 , 25 cu 250 , 22 cu 130 etc , io l-am tzinut la 25 cu 250 La Zenitul meu cifrele alea nu influentau nimic altceva decat atentia mea. Dar ce pot sa-ti spun despre ele e ca se refera la 2 standarde ce masoara sensibilitatea filmului la lumina(sau viteza filmului cum am mai vazut scris). 28 DIN inseamna 500 in standardul ASA. In ultima vreme se foloseste o alta notatie: ISO care le combina cumva pe amandoua. Filmul tau de 200/24 ISO are nevoie de mai putina lumina(adica este mai sensibil la lumina) decat unul de 100. Sper sa-ti ajute ce-am zis. Mai multe informatii gasesti cu google(ISO ASA DIN). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (cuvant urat) mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 cateva poze, pentru ca nu am mai facut de mult. cu un Panasonic digital. love this one! : and this one: dar sunt la indoieli cu astea 2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 La fiecare expunere trebuie reglat aparatul manual. Ca sa reglezi aparatul manual trebuie sa stii sensibilitatea filmului din aparat. Rotita din partea stinga a aparatului Zenit TTL este doar pentru a memora ce film este in aparat. De fiecare data cind se incarca un film nou trebuie manual pozitionat. La alte aparate este un vizor pe partea unde este caseta plina (de regula partea stinga) prin care se poate citi infomatia aceasta direct de pe caseta. Sensibilitatea filmului, care la inceput a fost indicata in Euopa in „DIN“ si in America in „ASA“, a fost fuzionata si este acum dat in „ISO“ unde prima combinatie de cifre este, cum se putea altfel, „ASA“ impartit prin „/“ si pe urma „DIN“. Exemplu: < ISO 400/24° >. Atasez 3 tabele cu echivalantele intre „DIN“, „ASA“ si „ISO“. mersi mult , mersi si tzie dana i am si io o curiozitate , dupa parerea voastra care film e mai bun? am intzeles k fuji superia 4 culori ar fi foarte bun , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 nu...continui pe cel cu film...asta l-am avut o zi pe mana si m-am jucat cu el. cat priveste critica e mereu bine venita din partea ta, mai ales! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder250 Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Imagine surprinsa in Green Hours. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate