Ravenitza Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 da frumoasa activitate... si eu pe aici cu cateva poze cu noul aparat (poze facute din plictiseala prin casa...abia astept sa ies sa fac calumea pozele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 (editat) am inceput un curs de fotografie. Cica astea ar fi cele mai reusite din pozele mele. Editat Iulie 29, 2007 de shortgal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 am inceput un curs de fotografie. Cica asta ar fi cea mai reusita din pozele mele. Cine iti este "profesor" si unde faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 @Dan_06 Brasov.Fotoclub Exdeco .Prof Dan Dinu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 (editat) Ceva poze din arhiva : Editat Iulie 31, 2007 de crazymobra50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 crazymobra50 ultima e minunata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 crazymobra50@ Foarte tare a doua poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 pt ca mereu ne-a invatat cate ceva: /index.php?showtopic=124610 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vader Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 wow , raven, shortgal, cobra, mi-emi plac toate ! Ce-i haios e ca tocmai citeam pe un alt forum articolul profesorului ala despre motociclisti si cit de nesimtitori sunt ei si pe urma m-am uitat la pozele pline de delicatete pe care le-ati facut :-)) Asta-mi aduce aminte de desenele alea animate din copilarie, cu taurashul Ferdinand, care nu voia sa intre in arena, prefera sa fuga pe camp sa miroasa florile hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Salut din nou! M-am gîndit să vă arăt o poză de "sezon", aÂşaaa.. ca răspuns la căldurile care au fost... Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 huh? ce-i cu mine? sa fim seriosi ce poze apar aici in comparatie cu ale mele...mai am de invatat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vader Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 De ce zici ca mie, de exemplu aia cu ceasu' mi se pare f f misto ! Mai bine fa-ti timp si mai pune poze :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikke Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Stie cineva unde se poate face un curs de tehnica fotografica? Am gasit pe net mai multe obtiuni dar ar fi buna si o recomandare. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 astazi am facut o mica plimbare prin oras, inainte sa merg la servici...si 2 poze mi-au trezit interesul f mult asa ca le-am prelucrat putin: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Am fost un pic la munte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 tentativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 another one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LostInTranslation Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 sa nu ma injurati, dar vand un aparat foto slr cu film la super pret /index.php?showtopic=25092 Cat ceri pe el? Imi poti trimite un mesaj, daca imi trimiti si o poza ar fi super...ca linku nu vrea si pace... Criss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGun Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Salut, Ar fi mai multe poze reusite = fotografii dar am facut multe pe diafilm si nu am fost niciodata vrednic sa le scanez cum trebuie. Asa ca digitale mai putzine. Majoritatea sunt cu un Sony V1 foarte lent. :-) Enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 curs practic in cadrul cursului foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 curs practic in cadrul cursului foto mama frate, zici ca-s lunetisti...super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 mama frate, zici ca-s lunetisti...super tare iti dai seama ce importante se simt domnele flori Pun si eu o poze Verde de Sibiu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 shortgal, ce pofta de foto imi face cursul asta de care pomenesti! Eu in Iasi inca n-am prins asa ceva . Sa ai bafta la foto faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Chiar e un curs grozav cu multe iesiri pt partile practice si multe studii de caz. Iata si alta perspectiva a sniperilor mioritici si rezultatul pandei: gentiana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate