Ravenitza Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 dupa o iesire pana la Muntele Rosu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 @raven30hell superbe poze, prima e preferata mea(fain peisajul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 merci frumos, acum tre sa prestez bine cu pozele caci am aparat nu mai am decat scuza experientei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Sa ma bag si eu in seama cu una mai veche dar care-mi place mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 poze de la mare...vama veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 salutare priviti ce poze am facut eu cu o camera video, nu am aparatura de expert dar imi place sa fac poze si filmulete la ce vad si mi se pare frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 hop si eu ca cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 dudele mele de amator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) Mana nu prea ma ajuta, nici pe mine nici pe copilot. Da mai reusim cate una sper eu. Editat August 23, 2007 de biohazardousguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 depresie la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 @cristigrig: imi placce poza cu apusul pe lac, dar cea cu focul e bestiala !! Parca e un taur in flacari, sau Diablo (pt cei care l-au jucat ) Mai asteptam "dude" de la tine, ca-s bune. @raven30hell: ce aparat ti-ai luat don'soara ? Succes in continuare la "vanatoare" Mai pun si eu cateva fotografii, ca n-am mai facut upload demult pe topicul asta> Preferata mea: si celelalte: Tot la "sapuniera" mea de A95 am ramas. Inca nu am reusit sa fac upgrade la un EOS, ca tot apar alte prioritati. Si daca tot imi iau, vreau un aparat serios, nu un entrylevel. Imi tot curg balele dupa un 30D... Lasa ca o sa cresc eu mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 (editat) toro superbe si f profesionale fotografiile. le si prelucrezi putin? un canon a460. Editat August 24, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 (editat) @cristigrig: imi placce poza cu apusul pe lac, dar cea cu focul e bestiala !! Parca e un taur in flacari, sau Diablo (pt cei care l-au jucat ) Mai asteptam "dude" de la tine, ca-s bune. Imi tot curg balele dupa un 30D... Lasa ca o sa cresc eu mare... ty pt aprecieri. se cheama firebull poza aia , era un foc de tabara la Gura Portitei de vreo 25 de m inaltime. cred ca i-am facut 100 de poze si cu fulgerul ca sa-l prind vreo 150 de poze. si eu salivez dupa un 30D Editat August 24, 2007 de cristigrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Sa pun si eu ceva din realizarile mele. O sa pun inital una singura sa vad cum se misca ca sunt maricele (in jur de 4 megi). Daca se incarca greu o sa incerc resize mai intai la ele --- Mesaj completat în 26 Aug 2007 17:07 -------------Sa pun si eu ceva din realizarile mele. O sa pun inital una singura sa vad cum se misca ca sunt maricele (in jur de 4 megi). Daca se incarca greu o sa incerc resize mai intai la ele. --- Mesaj completat în 26 Aug 2007 17:08 ------------- Sa pun si eu ceva din realizarile mele. O sa pun inital una singura sa vad cum se misca ca sunt maricele (in jur de 4 megi). Daca se incarca greu o sa incerc resize mai intai la ele <small>--- Mesaj completat în 26 Aug 2007 17:07 -------------</small><br/>Sa pun si eu ceva din realizarile mele. O sa pun inital una singura sa vad cum se misca ca sunt maricele (in jur de 4 megi). Daca se incarca greu o sa incerc resize mai intai la ele. Se pare ca merge OK Mai pun cateva daca nu va e cu suparare. Astept critici si sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 frumoasa discutie incercati sa precizati si aparatele utilizate in 2 luni imi iau si eu ceva mai serios, un Canon 400D apoi am sa va incant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Aici sunt cateva: Sunt cele mai noi. Caci tocmai am venit din concediu. Btw: @mac sunt facute cu un Nikon D80. Dar sa stii ca nu aparatul rules ci obiectivul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 (editat) doctorul ginecolog era plecat in concediu dar asistenta draguta a rezolvat problema cu un anticonceptional " Editat August 26, 2007 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 toro superbe si f profesionale fotografiile. le si prelucrezi putin? Ma bucur ca gasesc apreciere din partea voastra Le prelucrez putin, in sensul ca mai umblu la contrast daca nu-mi convine cum era cel original, mai fac un crop ca sa elimin ceva nedorit din cadru, pun un chenar si o rama, semnatura si cam atat. Iar la macro mai folosesc Neat Image sa mai elimin din zgomot. Dar adevaratii profesionisti de pe forum sunt samolapraga, bizoo_n si semanca. Mai avem noi mult pana sa-i ajungem... Oricum, ar fi o chestie sa intre si ei pe topicul asta sa mai arunce cate o parere, un sfat, o critica. Asa mai invata omul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 (editat) eu sunt foarte indecis de ce obiectiv sa caut ptr 350 sau 400D tre sa ma documentez bine. am inteles ca cel de serie nu valoreaza prea mult ca si calitate oricum vreau un teleobiectiv ptr iesirile in pista ..cat si un wide .. sfaturile voastre sunt binevenite Editat August 28, 2007 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 daca mergi pe canon i-ati L-uri. Adica cu lumina fixa pe toata scala. Si din cate stiu se poate cumpara numai Body. Si sa iti iei pe urma ce obiective vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 eu sunt foarte indecis de ce obiectiv sa caut ptr 350 sau 400Dsfaturile voastre sunt binevenite Am gasit un site foarte bun cu informatii asa, mai pentru incepatori. Adica explicat sa inteleaga si un incepator in domeniu. http://www.the-digital-picture.com/Canon-Lenses/ Acolo ai sfaturi care or sa te ajute sa-ti alegi un obiectiv. Am vazut niste poze extraordinare facute cu un 400D pe care s-a montat un obiectiv Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM. Dar omul deja vrea sa treaca pe 30D, ca e pacat de obiectivul ala. Adica, ca vreau sa-ti spun e ca pentru inceput, e bun un 400D, dar daca pui mana pe un 30D si o sa vezi ce face ala in plus, o sa cauti client sa-l vinzi sa ti-l cumperi pe fra'su al mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Apropo, am eu de vanzare un obiectiv de zoom pentru Canon. EF 75-300 III f/4-5,6. Cumparat de nou de la F64, am la el cutia originala cu carte, prospect, factura si garantia inca valabila pana prin decembrie. Intereseaza pe cineva? Pretul e foarte avantajos, o sa pun si niste poze facute cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazymobra50 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Cateva poze nocturne cu luna plina: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Ochiul le-a vazut super frumos dar aparatul le-a facut de zici ca sunt picturi impresioniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate