bachus_21 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Domnilor pasionati de foto, spuneti-mi va rog o parere avind in vedere ca eu nu ma pricep absolut deloc la aparate foto. Am gasit de vinzare 1 aparat Sony DSC F 828, second hand si fara absolut nici un accesoriu. Omu' vrea 500 de Euro pe el. Care ar fi pretul corect pt. un astfel de aparat si ce ar trebui verificat la el in momentul cumpararii? Multumesc Personal as mai pune 100 EUR si as lua un DSLR care oricum iti ofera mai multe posibilitati de care,dupa ce inveti putin,o sa ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 500E este foarte mult ptr. un aparat fara obiectiv interschimbabil. Mai bine te orientezi la un body Canon + obiectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) N-as da mai mult de 150 euro pe el. E totusi un aparat iesit in 2003! Tehnologia a avansat mult de atunci. Edit: cu ~450 euro iti poti lua un DSLR.. Nikon D40, sau Pentax K100, sau Canon 350D.. aparatele astea dau clasa oricarui "bridge" cum e Sony-ul la care te referi. Editat Mai 5, 2008 de Wan Ted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 dacă vrei poză decentă poți cumpăra liniÂştit un canon compact de vreo 10 mil. nou. face poze bune, fără pretenții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 http://www.foto-magazin.ro/fotomarket-vanzari.php poate gasesti aici ceva bun la bani putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) 500 euro pt aparatul ala = tzeapa. Ia-ti un compact Canon cu stabilizare, sau, daca vrei zoom mare si esti gata sa dai 500 de euro, ia un Panasonic DMC-FZ50. edit: 150 euro ar fi un pret corect, cred. 200 maxim, daca e in stare impecabila.. Editat Mai 5, 2008 de Wan Ted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 aparatul ala nici cand a fost lansat nu a fost mai bun decat predecesorul (Sony F717). nu merita banii aia nici noi, dar SH... uita de el, orienteaza-te catre altceva. ca incepator in ale fotografiei, iti recomand Canon seria G sau sau seria S5 http://f64.ro/det.php?id=410&pid=6720 http://f64.ro/det.php?id=410&pid=5729 - un avantaj la G9 este ca are patina de blitz extern. nu mai recomandati mai oameni buni tuturor direct DSLR - nu toata lumea e dispusa sa investeasca milioane bune in obiective, battery-grip-uri, blitzuri externe, filtre samd.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 foarte frumos valul de nori:)mai pun 2 poze facute noaptea: Mai sa fie daca aia nu e Revolutiei si Prefectura. Corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 un bondar si-o papadie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Surioara mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Fluff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Peles . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 pe gaura cheii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) ce este ?! Editat Mai 11, 2008 de ghostrider000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ceva pozne din seara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Si de la mine o poza, mai domestica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Rings of fire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Boat On The River Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) @ Philip, poza e superba, inca incearca sa maresti contrastul putin catre alb, foarte putin, parerea mea e ca ar arata mult mai bine. @ Wan Ted: Cat de perfecta e! se vede fiecare firicel de scanteie, superb. Dar ce este acea roata? @ Hell: auzi ia nu mai pune poze pe aici ca ne faci sa ne simtim mici rau (glumesc) Cute cat! dar mai ai 2-3 cadre cu ea... @ Fram: contrastul la toate trebuie modificat... Frumoase poze in ultima vreme si toate ma indeamna la calatorii Si eu 2-3: chiar eu... Nenea din poze, chiar a fost un model bun, desi l-am fotografiat cu teama ca ma vede, stateam ascunsa dupa un prieten Editat Mai 13, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 si de la mine doua "nocturne" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Hello! Chiar, multe poze faine in ultima vreme. Mentiune speciala crisluca si ry. Ravenitza, imi place cum l-ai cadrat pe nenea in cea B/W. Roata mea e o artificie care se invarte intr-o masina de gaurit, 4 expuneri combinate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Boat On The River Killer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) @ Philip, poza e superba, inca incearca sa maresti contrastul putin catre alb, foarte putin, parerea mea e ca ar arata mult mai bine. Multumesc de apreciere. O sa tin cont de sfat. : ok : Killer! Merci maestre. Astept si de la tine peste 2 saptamani ceva exemplare .. si ca tot veni vorba de mosi pe post de modele, adaug si eu unul care era prea beat sa-i mai pese ca-l pozez Editat Mai 13, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 @Ravenitza: merci, stiu, nu am intrat in ele deloc...poate cand am sa am ceva timp liber...vreo 10-20 de minute am sa le bag intr-un photoshop Vama Veche...nu sunt din anul asta, sunt din iunie 06 si apartin varului meu, Mihai Constantineanu. A trebuit sa la micsorez din cauza de "Max. single upload size: 1Mb" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate