snowfox Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Ce dracu', ma, s-a mutat FTu' pe motoretizm? Dap, suntem o mare familie fericita. Ca astia din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Salutare, Prelungesc si eu lista pasionatilor Mi-am achizitionat si eu ieri un Nikon D40 pe care sper sa-l invat in juma` de an ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) din pacate cea de pe bosfor e de acum cativa ani...si a fost facuta cu un canon pe film...si scanata:( restu pe digital si un super car....care arata si se auzea genial din tzara vecina si prietena ..ungaria...un apus Editat Septembrie 30, 2008 de ManInBlack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Moto`s Moto`s Vision Motor`s Mind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Salut! Si eu sunt pasionat de arta fotografiei(am un Canon PowerShot A530), din pacate nu prea am subiecte(in ultimul timp), sau chef dar ieri am avut cel mai tare subiect posibil! un Natrix tessellata, sau Natrix Natrix, nu sunt sigur, mai pe romaneste Sarpe de apa Tatal meu l-a prins si mi l-a adus mie! Din pacate nu am putut sa-l pastrez din cauza mamei care ne-a trimis pe mine si pe tata afara cu el din casa dar sunt foarte mandru de o poza pe care i-am facut-o. Poza are copyright! Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Incep sa invat ce face focusul manual.. Astept si eu sfaturi de la cineva mai cunoscator.. Editat Septembrie 30, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Incep sa invat ce face focusul manual.. Astept si eu sfaturi de la cineva mai cunoscator.. esti mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 mie scarba de concursul de pe motoflash! a doua votare e mai scarboasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 mi-e scarba de concursul de pe motoflash! a doua votare e mai scarboasa! ... oricum o sucesti, nu-i bine... ce-ar fi fost fara votarea publicului?! Good luck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) cate ceva si de la noi(eu si gusterica).. vad ca nu merg pozele..hmm.. Editat Octombrie 7, 2008 de gusteru_streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Cateva de la ultima iesire... [ ... oricum o sucesti, nu-i bine... ce-ar fi fost fara votarea publicului?! Good luck! Ar fi fost un concurs fair play... daca era un juriu din oameni care cunosc ce e aia o fotografie... nu sa voteze fiecare toata ziua de 50 de ori poza lui... Mare porcarie! Editat Octombrie 7, 2008 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Ar fi fost un concurs fair play... daca era un juriu din oameni care cunosc ce e aia o fotografie... nu sa voteze fiecare toata ziua de 50 de ori poza lui...Mare porcarie! stai linistit ca la final asa va fi... ... si ca premiu pentru votul publicului trebuia dat un film AGFA b&w sau respectiva poza in format A3... ca nu se mai votau ca bezmeticii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 stai linistit ca la final asa va fi...... si ca premiu pentru votul publicului trebuia dat un film AGFA b&w sau respectiva poza in format A3... ca nu se mai votau ca bezmeticii ) pentru filmul ala Agfa as fi cazut in pacat sa ma votez de cateva ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Cateva de la ultima iesire...Ar fi fost un concurs fair play... daca era un juriu din oameni care cunosc ce e aia o fotografie... nu sa voteze fiecare toata ziua de 50 de ori poza lui... Mare porcarie! Cel mai mic premiu, este cel dat de votul publicului. Premiile 1,2,3 si 8 mentiuni sunt date de juriu! mie scarba de concursul de pe motoflash! a doua votare e mai scarboasa! Nu-i frumos din partea ta sa ne arati degetul. Arata-le degetul celor care au trisat si si-au umflat artificial voturile, fapt ce a determinat si schimbarea intr-un sistem mai complicat dar mult mai sigur. De la bun inceput, stiam ca exista 2 variante de vot: prima cu cookies, a 2-a de tip membership sau confirmare pe e-mail. Din cauza ca ne-am dorit ca sistemul de votare sa fie cat mai simplu si usor de folosit fara a necesita prea mult efort din partea vizitatorilor (pentru a incuraja votarea) am evitat folosirea unui sistem de membership. In plus, in Romania, multi provideri de internet folosesc ip-uri dinamice, prin urmare nu s-a putut face din start o limitare a accesului in functie de IP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) Salutare, Ma ocup si eu de fotografie de ceva vreme. Aici aveti niste cadre cu motorul meu, de pe trepied. Aici e aceeasi ca si cea de la avatar, doar ca alb-negru. Ploaia e adaugata in Photoshop. Aici e un cadru luat din spate. Aici in oras, modelul - frate-meu. In toate fotografiile au fost folosite blitzuri off-camera. Mai multe pe http://photo.chrisgraphix.com O mentiune: pe site se gasesc si fotografii de nunta, sper sa nu dati in diabet de la dulcegarii. Cheers! Editat Octombrie 8, 2008 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Salutare, Ma ocup si eu de fotografie de ceva vreme. Aici aveti niste cadre cu motorul meu, de pe trepied. Super tare lumina! Felicitari! Poti sa dai niste detalii pentru ultima poza? F, expunere, pozitionarea blitzului, etc. Editat Octombrie 9, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Salut Paul, In primul rand, mersi pt aprecieri. In ultima fotografie am folosit 50 mm, f 3.2, 1 sec, ISO 100. Am folosit un singur blitz, in dreapta camerei. Se vede albastru datorita diferentei de balans de alb dintre ambient si temperatura de culoare a flash-ului (3500 ambient vs 5600 flash). Numai bine! Editat Octombrie 9, 2008 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Electricuted bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Not bad. Trebuia sa scrii "Yamaha" cu lanterna. Editat Octombrie 10, 2008 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonny Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Not bad. Trebuia sa scrii "Yamaha" cu lanterna. data viitoare asa am sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Electricuted bike Are potential ideea, era interesant daca faceai un contur al motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Nu-i frumos din partea ta sa ne arati degetul. Arata-le degetul celor care au trisat si si-au umflat artificial voturile, fapt ce a determinat si schimbarea intr-un sistem mai complicat dar mult mai sigur. De la bun inceput, stiam ca exista 2 variante de vot: prima cu cookies, a 2-a de tip membership sau confirmare pe e-mail. Din cauza ca ne-am dorit ca sistemul de votare sa fie cat mai simplu si usor de folosit fara a necesita prea mult efort din partea vizitatorilor (pentru a incuraja votarea) am evitat folosirea unui sistem de membership. In plus, in Romania, multi provideri de internet folosesc ip-uri dinamice, prin urmare nu s-a putut face din start o limitare a accesului in functie de IP. degetul era pt cei care isi umfla voturile nu pt motoflash!am .avut rabdarea sa ma uit de 3,4 ori peste toate pozele! sant zeci de poze f reusite care merita sa apara in-tro revista !in rest numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Green & Blue Dragonul Blonde Last Guardian Fountain Quiet rain Mind control Poor wet storks Above the clouds Waiting Chess Mezzoforte live in Bucharest Interview Underground Big wheel In the middle of nowhere Water & Stones Water fall fairy tale Roots simply blue night nest buttons can you see god? nuclear attack? in the clouds dangerous little bells history Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate