dead_man_walking Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 ij jupiter 4 350 cmc de prin '74 roshu cu negru poze dupa ce l-oi spala!!! are rezervor lacrima la iarna poate-l chopperim daca avem cu ce shi cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 TI-L CHOPPERESC EU DACA VREI! da platesti in bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 2, 2005 Autor Share Postat August 2, 2005 TI-L CHOPPERESC EU DACA VREI! da platesti in bere! 215106[/snapback] fara bere la tine!!! daca vrei suc, se accepta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Fain motor! Dar nu e prea pretentios in 2 pistoane? M-am plimbat cu un Jupiter4 si mi s-a parut destul de bine. Are si saua mai joasa, e ok. Si ai dreptate daca te pui pe el scoti un chopper a-ntaia! Sa-l stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 are rezervor lacrima 215101[/snapback] Curat si placut uscat. Nu a mai vazut benzina de secole Bravo mah. Sa ne vedem cat mai curand pe strasse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 de prin '74 '74 e anul din talon mortule! Jupi 4 s-a facut dupa anii '80 din umilele mele cunostinte! Sa te poarte sanatos, si pune-l mai repede in functiune ca mi-e dor sa mai dau si eu o tura cu el! Bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 are rezervor lacrima   215101[/snapback] Are rezervor lacrima pentru ca plange dupa gaz!!! TI-L CHOPPERESC EU DACA VREI! da platesti in bere! 215106[/snapback] Ciu-ciu! Asha incepe cura de dezalcoolizare! Vei lucra per bono!!! Curat si placut uscat. Nu a mai vazut benzina de secole   215138[/snapback] Exact de aia e lacrima!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Are un amic de-al meu unul si l-a cioparit misto. Daca vrei idei, spune Sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 sa-ti traiasca DMW-ule. la multi km hai cu pozele sa vada si ochiul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 sa-ti traiasca DMW-ule.la multi km hai cu pozele sa vada si ochiul nostru 215239[/snapback] Bai... chiar... fotograful oficial al CMR nu face poze? e bolnav? P.S.: cred ca are rezervor lacrima findca e a lu' DMW-ul. El e scuterist, dupa cum se stie, si motocicleta plange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 E lacrima din cauza vitezei,s'a deformat ca trece de bariera celor 50 km/h A,si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Felicitari pentru a nushtiu cat'a oara. Sa-tzi traiasca. La cat mai multzi km fara intamplari neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA TE BUCURI DE EL! (poftim acum ai si felicitari oficale pe forum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 E lacrima din cauza vitezei,s'a deformat ca trece de bariera celor 50 km/h A,si 215259[/snapback] ALOOOOO!!! Pune-te la curent!!! Stacheta de la Ludix a fost ridicata la 60 de km/ora!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 ALOOOOO!!!Pune-te la curent!!! Stacheta de la Ludix a fost ridicata la 60 de km/ora!!! 215344[/snapback] MEA CULPA! Acum sa fim chit:se scrie pro bono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 am scris mai sus: poze cand oi ajunge la kombat, ca acolo e parcat, shi cand l-oi spala!!! multzumesc de urari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 felicitari, mey, zombi!!! sa te poarte sanatos pe unde vrea mintea ta aia "sanatoasa" valeleu cat o sa mai bem ... 215440[/snapback] veleleu cand o sa te vedem poate o sa bem ca te-ai scumpit la vedere!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 Fain motor! Dar nu e prea pretentios in 2 pistoane? M-am plimbat cu un Jupiter4 si mi s-a parut destul de bine. Are si saua mai joasa, e ok. Si ai dreptate daca te pui pe el scoti un chopper a-ntaia! Sa-l stapanesti sanatos!!! 215115[/snapback] mersi!!!! pentru mine shi un motor intr-un singur piston e pretentzios avand in vedere cat de afon sunt la mecanica!!! nu l-am vazut deloc razand pe kombat cand reparam la el, da cred ca s-a abtzinut la greu!!! DMW: -aia e .... KOMBAT: - nu, mah demeveule, e..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Felicitari Dead-ule sa te bucuri de el sanatos! Las ca la partea cu mecanica mai stiu eu pe cineva tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 FELICITARI PENTRU ACHIZITZIE, DESI L-AM BAUT DE NENUMARATE ORI PANA ACUM....ASTA-I OFICIALA! SI SA NU UITAM....FELICITARI !!!! ITZI MERITZI POZITZIA DE "FUNDASH" ...DOAR NU VREISA NE AFUMI CU 2-STROKE-UL TAU COMUNIST..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 POZE...POZE...POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 felicitar Dead'ule.. hai mai repede cu poze ... sa vedem si noi motorul inlacrimat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 11, 2005 Autor Share Postat August 11, 2005 felicitar Dead'ule..hai mai repede cu poze ... sa vedem si noi motorul inlacrimat 221632[/snapback] io-s inlacrimat de la atatea ore pe zi la munca in fatza calculatorului!!!! motorul e deocamdata murdar, da sambata il vopsim POZE...POZE...POZE vezi ca are forumul un emoticons foarte util : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 io-s inlacrimat de la atatea ore pe zi la munca in fatza calculatorului!!!! motorul e deocamdata murdar, da sambata il vopsim  POZE...POZE...POZE vezi ca are forumul un emoticons foarte util : 221657[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 13, 2005 Autor Share Postat August 13, 2005 maine sper sa-l vopsesc, ca-i cam prafuit shi-i punem shi poze pe forum!!! iar la iarna : CHOPPER scrie pe el!!! cel putzin comenzi avansate!!! shi vedem noi ( adica kombat , ) ce se mai poate modifica a plouat duminica, asha ca vopsitul shi pozele s-au amanat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate