asdfghjk Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Nu renunt la BMW pt deplasare pe distante lungi, dar mi-as lua din nou si un cruiser, am mai avut un VTX1800. Nu am vreme sa sap pe la toti, Harley care au un pret mai omenesc sunt Dyna, unele arata chiar bine dar sunt mici de mine, am aproape 130Kg. Fat Boy care e OK e prea scump, 18,000+TVA. Care e situatia pe la altii, am vazut un Intruder mare care arata bine. As prefera daca exista ceva cu 2 discuri pe fata, frane integrate si ABS daca exista, m-am obisnuit asa de la BMW. Deci un cruiser mare dar cu ceva tehnica pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 .... am aproape 130Kg. .... 0,13 tone ? Sa le stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) cruser mare...him...Rocket III...? Editat Iulie 26, 2008 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Kawa VN 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Daca vrei si manevrabilitate optima pe curba, . ..Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cus Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Cu ABS nu gasesti.Si eu caut asa ceva dar se pare ca anul asta nu vor sa faca asa ceva.Poate la modelele de anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 Daca vrei si manevrabilitate optima pe curba, . ..Warrior salut! tot ala il ai? am vazut unul tunat in fata la salon cand a fost, al tau era? e cam mic de mine si parca a fost si s-a dus. pe aici un cruiser mare e cam 10k+tva, bantui pe ebay, cu banii astia iei un harley fatboy aproape nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Sau poate Suzuki 1800 (C sau M, dupa gusturi)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Night Rod Special are si abs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cus Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Night Rod Special are si abs. Da,si costa aproape 17000 EURO fara TVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Yamaha Roadliner e considerat cel mai bun big-cruiser prin teste. Iar daca vrei in stil chopper - Yamaha Raider. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cus Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) Yamaha Roadliner e considerat cel mai bun big-cruiser prin teste. Iar daca vrei in stil chopper - Yamaha Raider. Ambele sunt modele pentru America.Cred ca Roadliner poate fi gasit in Europa sub numele de XV1900 Midnight Star daca nu ma insel.Dar Raider care la fel ca si Warrior e f fmisto nu poate fi cumparat deloc in Europa.Si eu vreau un Warrior dar nu am de unde sa-l iau.Am gasit la nemti nou,dar e modelul 2007 pe care il vand baietii la ultra mare pret...diferenta uriasa fata de americani. Editat August 10, 2008 de cus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Ambele sunt modele pentru America.Cred ca Roadliner poate fi gasit in Europa sub numele de XV1900 Midnight Star daca nu ma insel.Dar Raider care la fel ca si Warrior e f fmisto nu poate fi cumparat deloc in Europa.Si eu vreau un Warrior dar nu am de unde sa-l iau.Am gasit la nemti nou,dar e modelul 2007 pe care il vand baietii la ultra mare pret...diferenta uriasa fata de americani. Vad pe mobile ca la Warrior preturile sunt super ok la cele SH. Si alea noi costa 10 mii Euro. Eu am dat 11.500 Euro pe al meu + TVA si taxe, in 2004. Asa ca nu e ultra mare pret, dimpotriva. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.h...mp;drivingMode= Editat Septembrie 5, 2008 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cus Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) 10700eur nou+tva=12700eur final la nemti la usa 12649 usd 1 euro=1,45 usd adica 8723 euro e pretul la americani.Nu discut de transport pina aici si vama care tot nu ii urca pretul ca la nemti. Deci chiar e scumpa in europa fata de usa. Editat Septembrie 5, 2008 de cus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Valkyrie Rune - 23500EUR - mai mare de atat nu exista O vezi live in fatza la Downtown. Editat Septembrie 5, 2008 de theBD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Valkyrie Rune - 23500EUR - mai mare de atat nu exista O vezi live in fatza la Downtown. ----exista Boss Hoss...si alea la Downtown...stiu ca sunt 2 si de vanzare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cus Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Daca ati citit macar ce vrea omul ati fi aflat ca vrea un cruiser cu ABS,MARE.NU cel mai mare din lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Cu ABS nu o sa inveti niciodata cum se piloteaza un motor, pe bune. . .controlul franarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Noua Yamaha V-Max ? Motor V4 de 1.679 cmc. 200 cp la 9000 rpm si 166.8 Nm la 6500 rpm, are si ABS dar din pacate nu si concurenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Noua Yamaha V-Max ? Motor V4 de 1.679 cmc. 200 cp la 9000 rpm si 166.8 Nm la 6500 rpm, are si ABS dar din pacate nu si concurenta. Vrei sa-si rupa gatu cu noul V-Max?! Ai vazut cum pleaca in burnout? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 mean streak .. meserias motor frigider megalitic pe doua roti. . .super greu, manevrabilitate de excavator, aceleratie jenanta, bleaaah. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 frigider megalitic pe doua roti. . .super greu, manevrabilitate de excavator, aceleratie jenanta, bleaaah. . he he... doar asta e si definitia cruiserului... 99,99% din cumparatorii de cruisere nu sunt pasionati de viteza, acceleratii maxime, cai putere sau condus sportiv. vor doar sa arate bine, sa mearga bine, sa sune bine, si pozitie relaxata, pt. cruising... pt. ceilalti 0,01% din cruiseristi exista Warrior sau V-Rod (care nu o duc prea bine cu vanzarile)... revenind la subiectul topicului, alta alternativa ar fi noul Suzuki C1800R, din pacate fara ABS (inca ). ABS e oferit deocamdata doar de HD si in curand de Triumph. Probabil (si din fericire), in urmatorii ani si cruiserele vor avea ABS standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 daca mare ,mare sa fie !!!! Gunbus ! chek this out !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 frigider megalitic pe doua roti. . .super greu, manevrabilitate de excavator, aceleratie jenanta, bleaaah. . Sunt de aceeasi parere aproape... frigider megalitic pe doua roti. . .super greu, manevrabilitate de excavator, aceleratie jenanta....WOW PERFECT CRUISER!!!! On topic: si eu mi-as fi dorit un cruiser cu ABS dar SH (chestie legata strict de bugetul limitat)....evident nu am nici o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Alternative sunt.... V-Rod,Warrior,Boulevard sau frumusetea de Valkyrie Rune ... (AK am gasit asta in linku trimis de tine http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 si acum stau hipnotizat Vad pe mobile ca la Warrior preturile sunt super ok la cele SH. Si alea noi costa 10 mii Euro. Eu am dat 11.500 Euro pe al meu + TVA si taxe, in 2004. Asa ca nu e ultra mare pret, dimpotriva. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.h...mp;drivingMode= ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate