cristi cbr Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 se mai tine? s-au schimbat multe p'acolo cred......dupa potop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Salutare nenea Cristi. Din Roman Bushy te deranjeaza. Chiar si eu ma intrebam azi si vb cu prietenii mei de intrunirea de la Radauti am asteptato tot anul acesta si uite ca din pacate a venit apa peste ei. Eu sper sa se mai tina intunirea chiar vreau sa merg la ea am asteptato pe cea de la Iasi dar din pacate nu se mai tine acum sa vedem ce se va intampla cu cea de la Radauti. Nu vreau sa fiu rautacios dar dupa potopul de acum putine sanse, specific este doar parerea mea si atat. Sper sa ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 adauga la mess id: cristi_cristian112000 si vb acolo . baft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 a trecut un amic prin zona si a zis ca totul e ok. locatia n-a fost afectata de ape. asteptam totusi si pozitia celor din bukowina mc. nu vreau sa vb in numele lor. mai bine era daca se punea intrebarea asta in sectiunea sucevenilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 se tzine.... chiar si daca va fi tzunami! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hagz Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Din partea BUKOWINA MC va transmit ca se tine intrunirea 2008. Nu sunt probleme cu inundatiile in locul in care ne vom aduna. Locatia intrunirii este Popasul Podu' Vladichii (la intrarea in Radauti dinspre Suceava). Nu aveti cum sa-l ratati, e chiar la drum. Toate drumurile sunt ok, cel putin pentru cei care vin dinspre partea Sucevei. Cei din Ardeal, sa nu vina prin C-lung, Palma, caci podul la Marginea este rupt. In rest, dupa cum am mai spus, e ok. P.S. Pe lista trupelor s-a mai adaugat, TRUDA (Cluj) Va asteptam cu drag pe 15-17 august la Radauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Din partea BUKOWINA MC va transmit ca se tine intrunirea 2008. Nu sunt probleme cu inundatiile in locul in care ne vom aduna. Locatia intrunirii este Popasul Podu' Vladichii (la intrarea in Radauti dinspre Suceava). Nu aveti cum sa-l ratati, e chiar la drum.Toate drumurile sunt ok, cel putin pentru cei care vin dinspre partea Sucevei. Cei din Ardeal, sa nu vina prin C-lung, Palma, caci podul la Marginea este rupt. In rest, dupa cum am mai spus, e ok. P.S. Pe lista trupelor s-a mai adaugat, TRUDA (Cluj) Va asteptam cu drag pe 15-17 august la Radauti. UN AFIS DE NOTA 10!!! Imi place mult de tot, cred ca e cel mai reusit afis! Felicitari pt el si spor la treaba, ca mai e putin!!! Sper sa iasa si intrunirea pe masura afisului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Bucurie mare tare aici la Roman ca se face intrunirea asa ca datine si nou detalii referitoare care sunt preturile la intrare si alte celea nu de alta da sa stim daca mai venim inapoi in moldova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) Din partea BUKOWINA MC va transmit ca se tine intrunirea 2008. Nu sunt probleme cu inundatiile in locul in care ne vom aduna. Locatia intrunirii este Popasul Podu' Vladichii (la intrarea in Radauti dinspre Suceava). Nu aveti cum sa-l ratati, e chiar la drum.Toate drumurile sunt ok, cel putin pentru cei care vin dinspre partea Sucevei. Cei din Ardeal, sa nu vina prin C-lung, Palma, caci podul la Marginea este rupt. In rest, dupa cum am mai spus, e ok. P.S. Pe lista trupelor s-a mai adaugat, TRUDA (Cluj) Va asteptam cu drag pe 15-17 august la Radauti. O sa venim si vreo doi din Harghita! Editat Iulie 31, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hagz Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Desi la ultima sedinta Bukowina MC, preturile nu au fost batute in cuie si nu s-a votat nimic sigur 100%, va comunic neoficial preturile de intrare la BMC 2008: motocicleta cu 2 pasageri - 30 RON, motocicleta cu un singur pasager - 20RON iar cei care vin perpedis sa vada concertele sau doar sa se plimbe printre motociclete - 15 RON. Pretul este pt toate cele 3 zile. Si de asemenea va asteptam la intrare cu niste palincuta si niste tuiculita clasa I si un patch de nota 10 pt toti conducatorii de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 Desi la ultima sedinta Bukowina MC, preturile nu au fost batute in cuie si nu s-a votat nimic sigur 100%, va comunic neoficial preturile de intrare la BMC 2008: motocicleta cu 2 pasageri - 30 RON, motocicleta cu un singur pasager - 20RON iar cei care vin perpedis sa vada concertele sau doar sa se plimbe printre motociclete - 15 RON. Pretul este pt toate cele 3 zile. Si de asemenea va asteptam la intrare cu niste palincuta si niste tuiculita clasa I si un patch de nota 10 pt toti conducatorii de motociclete. bv. , suuuper k se tine. ne vedem acolo dar'atunci la muuuulta si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Desi la ultima sedinta Bukowina MC, preturile nu au fost batute in cuie si nu s-a votat nimic sigur 100%, va comunic neoficial preturile de intrare la BMC 2008: motocicleta cu 2 pasageri - 30 RON, motocicleta cu un singur pasager - 20RON iar cei care vin perpedis sa vada concertele sau doar sa se plimbe printre motociclete - 15 RON. Pretul este pt toate cele 3 zile. Si de asemenea va asteptam la intrare cu niste palincuta si niste tuiculita clasa I si un patch de nota 10 pt toti conducatorii de motociclete. Sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelye Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Cred ca ajung si eu anul acesta... prea mi-au fost laudate bucatele alea locale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Super tare abia astept sa vin si eu la intrunire sa manc o ciorba radauteana mult laudata si o palinca de bucovina. daca ajungem de joi este vre-o problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Eu am mancat in orasul Radauti la Bruno parca, MO SPART MANCAREA - Parca era facuta in PARADIS!, sa nu mai zic de fete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Eu tot ce sper e sa nu ma mai busesc in drum spre intrunire Vreme faina si bere rece sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 sper sa fie macar la fel de tare ca anu trecut si sper sa mai gasesc fasole facuta la cazan ca tare buna a mai fost. ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Ma bucur ca a-ti hotarat sa tineti intalnirea cu toate ca au fost inundatii prin zona. 90% sigur ca ne vedem acolo. CINSTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu_negru Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Botosaniu vine si el catinel cu cateva harburi... am auzit numai lucruri bune de anu trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 La fel ca si la celalat topic asteptam mai multe detalii referitoare la conditile din camping si aici vb de cazare,masa,dusuri,wc,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 aici sunt detaliile cerute mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tikka Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 hey, vin si fete pe acolo cu motoare sau ma trezesc eu singura? din suceava mai merge careva? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Hai si-om vedea... Topicul intrunirii e aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skydiver Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) I'm comming home! Tomorow! 500 km... he he he Plec pe 15.08 orele 8.30 din BucureÂşti, dacă sunt amatori de înhăitare: 0722.139.419 Asfalt uscat! Editat August 14, 2008 de skydiver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate