CostinALN Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) Cum iese omu sa se plimbe cu motoru...cum va faceti de cap pe forum. Thug...iti cresc caninii vad...ai uitat in plm cand te comportai ca o femeie cand am fost pe Dn1. Ce vreau sa va zic... Da eu am fost cel cu ideea de a merge Sambata 9 August la Cheia si vreau sa fie ceva clar, pana la Valenii de Munte se va merge lejer 90-100 de la Valenii De Munte avand in vedere ca or sa fie Thug incepatoru posibil Zvastic si CoSSmin nu o sa merg chiar asa tare...Dar daca o sa merg tare va rog sa nu va avantati sa va am pe constiinta ca v-ati pravalit PUNCT. Se va pleca pe la 9:30-10 de la McDonald`s-ul din Otopeni si vom mege pana aproape de Sacele si ne vom intoarce pe acelasi drum. PS. Paule chiar te astept si o astept si pe kitty PS2. Nu vreau sa fac acum pe lupu moralist ma doare la pwla cum mergeti voi din partea mea puteti sa mergeti mai tare ca mine dar nu vreau sa imi aud vorbe ca ati fi cazut din vina mea. clipcea , zi si tu ceva frate .... si va zic eu dupaia cum e cu kitty treaba ) Ce sa zic ma , ca esti fatalau si ca azi am facut 60km pe sestache? Editat Iulie 30, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 da ma , mergem .... Calicea ... facem ca data trecuta , da ?? sa tii minte , o cafea si o cola sa ma astepte acolo sus la restaurant la cheia , da ? Cand ai spus intalnire ma gandeam la ceva scurt in Bucuresti . Daca se face voi fi prezent , la drumuri lungi nu ma bag deocamdata . tu esti ma ala de cumparasei motoreta de la sebi ? )) doamne ce am mai ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 da ma , mergem .... Calicea ... facem ca data trecuta , da ?? sa tii minte , o cafea si o cola sa ma astepte acolo sus la restaurant la cheia , da ? tu esti ma ala de cumparasei motoreta de la sebi ? )) doamne ce am mai ras De data asta cred ca vine si Pizza ) Sper sa fim cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Pai cred ca suntem vreo 3 4 ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Pai cred ca suntem vreo 3 4 ma Te-ai pus la socoteala? Ca esti degeaba. Hai gata cu offtopicareala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 vin si eu cu un baiat cu un cbr de 125 ! sa vad ce stie costy sa fac )) de tot se lauda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 vin si eu cu un baiat cu un cbr de 125 ! sa vad ce stie costy sa fac )) de tot se lauda Sa mori tu ca vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 PS. Paule chiar te astept si o astept si pe kitty daca femeia era buna , avea si Dumnezeu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 Veniti cu femeile sa ce??? Sa ne comenteze tot drumu in casca "mergi mai incet!!! vezi ca e curba!!! ai grija cum o iei!!! poate patim ceva!!!" Eu prefer sa vin singur poate il mai iau pe varameu ca si el la aceeasi categorie si inca un coleg. Asfalt uscat si gata cu offtopicu (glumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Veniti cu femeile sa ce??? Sa ne comenteze tot drumu in casca "mergi mai incet!!! vezi ca e curba!!! ai grija cum o iei!!! poate patim ceva!!!" Eu prefer sa vin singur poate il mai iau pe varameu ca si el la aceeasi categorie si inca un coleg. Asfalt uscat si gata cu offtopicu (glumesc) nu stiu cu ce femei umblii tu , dar eu stiu doar alea care vor adrenalina ... in pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Very nais, dar cum a zis si costy, nu incercati sa va tineti dupa el sau dupa reverse, ca am vazut cateva faze de genu' cand nu s-a terminat prea frumos pt acei incepatori. Ma refer in special la viraje ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 `gea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Very nais, dar cum a zis si costy, nu incercati sa va tineti dupa el sau dupa reverse, ca am vazut cateva faze de genu' cand nu s-a terminat prea frumos pt acei incepatori. Ma refer in special la viraje ... vorbiti de parca ... mere pe curbe ca rossy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Care de fapt e " Rossi " Mai stii ... Poate merge N-ati auzit de Clipcea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Care de fapt e " Rossi " Mai stii ... Poate merge N-ati auzit de Clipcea ? Sa aduci camera si mult scoci, ba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 ma bag si eu daca e chiar daca n-am 125, imi place sa merg oricum mai incet sa bagati aici data si ora la care se pleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 mai bine zis pentru costy sa ia mult ulei dupa el ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 mai bine zis pentru costy sa ia mult ulei dupa el ))) De ce ? Vrei sa mirosi multe gaze de 2t? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 mai bine zis pentru costy sa ia mult ulei dupa el ))) Ia vezi tu ca RS-ul ia cam 1 litru la mie, si la 4 timpi ar cam trebui sa schimbi uleiul la 4000 si tot cam atat intra. Nu mai vorbi aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Trotinel, la ora asta nu dormi? gea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 na ma ... ce inseamna sa fi faimos !!! "unul dintre protagonistii bla bla bla ..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 haha....sunt curios ce va face politia in cazul in care chiar se semneaza o petitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 haha....sunt curios ce va face politia in cazul in care chiar se semneaza o petitie nimic ... o sa am din ce in ce mai multi fani , babe si mosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) Am vorbit cu Bologa si avand in vedere ca el o sa vina din Constanta ne intalim toti la McDonald`s Otopeni la ora 10 si plecam la 10:15 pana ne adunam toti. PS. Asa ca va astept sa imi spuneti sigur care mergeti.Fara ca e posibil sau mai stiu eu ce. Care veniti sigur! Editat August 1, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 ba esti nebun , plecam pe seara? eu plec la 8 din bucuresti ...sa merg si eu pe racoare cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate