dhamzea Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 ochi format si gusturi fine, patroane reusite poze, intr o locatie mai nereusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Frumoase poze, frumoase fete....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) sa cred ca s-a plimbat asa doar in incinta targului , nu si in drum spre casa... Editat August 6, 2008 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 sa cred ca s-a plimbat asa doar in incinta targului , nu si in drum spre casa... lasa mah ca la intrunire de ocupa Uizu de ariergarda daca o lua altu pe la spate??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Ceva poze din desert ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bengy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 desi sunt din Brasov, eu am venit din Ungaria, de pe langa Budapesta pentru intrunirea asta. Din pacate am ramas cu oboseala de pe drum, mult praf, si un gust amar. Fratilor, la anu gasiti o locatie mai de Doamne-ajuta, si postati poze inainte cu locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 am si eu o rugaminte la voi . am nevoie de adresa de mess a lu' roko. cel care era si cu motoare si accesorii de vanzare,care a participat si la concursurile de baut dere,sumo,roaba...etc.pm cu o adresa de contact de la el va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Merci pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 lasa mah ca la intrunire de ocupa Uizu de ariergarda daca o lua altu pe la spate??? @achile: sa te ard la partz de bulangiu chelios ce esti, te prind eu! @metalwarrior: matale ce crezi nene, aia a fost tinuta de parada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 mai, nu va mai certatzi... punetzi poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Foarte reusite pozele Anyway, observ cu placere ca cel mai mediatizat motociclist din Romania ramane Mad Max. Bravos, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 se poate??? salut domnul inginer. completeaza profilul si ......bine ai venit in bransa. zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Pana la urma, chiar daca ati stat la intrunire sau nu, tot v-ati distrat cumva. Drumul pana acolo, serpentine, pe unde v-ati mai dus la plimbare... cred ca ar trebui lasat topicul asta pentru cine vrea sa puna poze. Parerea mea! dar pentru cei care toata ziua vad serpentine gen Paltinis sau Transfagarasan, ar fi distractie mare sa vada ciulinii Baraganului... important e ca dacat sa mananci (cuvant urat), mai bine nu mananci nimic o saptamana...decat sa ''organizezi'' un targ de vite si sa spui ca e intalnire moto, mai bine deloc sau amanata... cum am spus si pe Regionala ''Bulls Brasov CFR'', chiar trebuie sa ma duc la medicul veterinar sa ma caute de capuse...sa-mi pun filtru de aer sau praf cum vreti, in loc sa-l pun pe motor mi-l bag in gura... oamanii care au plecat dezamagiti, nu vor uita, iar cei care au facut eforturi mari sa ajunga acolo, sunt sigur ca slabe sanse sa mai mearga la Bv. in viitorul apropiat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 lasa mah ca la intrunire de ocupa Uizu de ariergarda daca o lua altu pe la spate??? targu' de...cum?!..cum s-a chemat anu' asta?... ...misto afisul,oricum!!! sa cred ca s-a plimbat asa doar in incinta targului , nu si in drum spre casa... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 targu' de...cum?!..cum s-a chemat anu' asta?... ...misto afisul,oricum!!! ... NICI MACAR IN TARG NU S-A PLIMBAT:)) Unde naiba cu tocurile alea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) NICI MACAR IN TARG NU S-A PLIMBAT:)) Unde naiba cu tocurile alea.. Cu tocuri sau fara tocuri, te asigur ca se plimba , si inca de cativa ani, nu de ieri de azi. Si se cam plimba pe unde vrea muschiu' ei, respectiv cam pe la toate intrunirile din tara, ea si cu motorul ei si cu ... tocurile ei... Sunteti mai rau ca niste femei cand e vorba de barfa si de presupuneri... Editat August 12, 2008 de koana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 NICI MACAR IN TARG NU S-A PLIMBAT:)) Unde naiba cu tocurile alea.. ba chiar a fost si la...mini-parada ...... pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 NICI MACAR IN TARG NU S-A PLIMBAT:)) Unde naiba cu tocurile alea.. Uite ca unii dintre noi putem sa mergem pe motor si in cizme cu tocuri de 10 cm Cu tocuri sau fara tocuri, te asigur ca se plimba , si inca de cativa ani, nu de ieri de azi. Si se cam plimba pe unde vrea muschiu' ei, respectiv cam pe la toate intrunirile din tara, ea si cu motorul ei si cu ... tocurile ei... Sunteti mai rau ca niste femei cand e vorba de barfa si de presupuneri... Merci de suport Si da, ai dreptate! Nu-i intrec nici macar femeile ba chiar a fost si la...mini-parada ...... pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 NICI MACAR IN TARG NU S-A PLIMBAT:)) Unde naiba cu tocurile alea.. Ba tu te iei de sor'mea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 iote pantera iote pantera mda nu merge sa pun poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Ba tu te iei de sor'mea??? iote pantera mda nu merge sa pun poze Veghez din umbra discutiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 eu ascut sabia, da mi-am aprins lumina sa nu-mi tai degetele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 topic de poze.........poze=nixam .........bla bla-uri=fulltime!!! keep on rockin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Hello! Oameni buni, din punctul meu de vedere intilnirea de la Brasov a fost o mare PORCARIE! Daca locatia a trebuit schimbata in ultimul moment, atunci de ce mama dracului organizatorii nu au luat unele masuri (macar din bun simt) pentru a mai drege busuiocul... De ce au fost lasati toti tembeii sa-si omoare motoarele prin mijlocul tarcului de vite, ridicind nori de praf, pe care a trebuit sa-i suportam noi. Nu era mai simplu ca organizatorii sa aiba 4-5 oameni care sa raspunda de treaba asta si sa zica: vrei viteza...te duci pe strada unde nu ridici praf si te omori acolo. Daca cei cu motoarele au (SA ZICEM...) o scuza, atunci lipsa de reactie a organizatorilor cind un (cuvant urat) cu masina a inceput sa se dea in spectacol, nu are nici o acoperire. Fara posibilitatea de a face un dus, fara posibilitatea de a merge la o toaleta decenta, fara un gram de umbra...cum dracu vreti sa fie multumit cineva de organizarea intilnirii? Daca organizatorii aveau un pic de bun simt si de respect pt oaspetii lor pai atunci trebuiau sa se gindeasca la toate astea. Cu totul intimplator, un amic de-al meu a gasit undeva aproape de scena o sursa de apa,ascunsa intre niste tufe. A "cosit" omu' pe acolo si a putut sa se spele..asa un pic. Daca exista interes atunci nu credeti ca se putea face ceva cu sursa de apa respectiva. Niste wc-uri ecologice erau poate binevenite, nu de alta dar si daca lumea prezenta facea liste cu numere de ordine la cacare nu se putea rezolva problema. Intr-un cuvint o organizare Penibila cu P mare de la ce vreti voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate