johnyebravo Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) Cand plec cu motorul si este neincalzit imi cam patineaza ambreiajul, cand incerc sa il turez mai tare. Dupa 3-4 kilometri isi revine si nu mai patineaza. Ce sa fie??? Ma gandesc ca poate sunt discurile de ambreiaj adevarul este ca nici nu stiu exact mecanismul de acolo. Daca ar fi de la cablu ar face tot timpul asa... DECI.......... HELP cu un sfat merci p.s. cred ca ar fi trebuit sa pun postul la service, daca da rog admin sa-l mute acolo. Editat August 4, 2008 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ai scris reg(u)lat pt ca nu stii cum se spune corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Si eu patesc acelasi lucru. La mine e ambreiaj pe disc umed deci e posibil sa fie de la faptul ca nu e incalzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 fa un schimb de ulei si pune-i ceva mai bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Repara ambreiajul (pardon, ambreajul - am vazut ca asa se scrie mai nou pe acest forum jalnic), nu este normal sa patineze in nici un fel, la nici o turatie. Se schimba discurile si arcurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Repara ambreiajul (pardon, ambreajul - am vazut ca asa se scrie mai nou pe acest forum jalnic), nu este normal sa patineze in nici un fel, la nici o turatie. Se schimba discurile si arcurile. esti de nota 10 omule. in topul celor care posteaza aici la service. e bine k te avem k putini d pe aci sunt siguri si la subiect cu ceea ce spun. bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 fa un schimb de ulei si pune-i ceva mai bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Uleiul uzat sau neconform cu specificatiile producatorului poate conduce la patinarea ambreiajului, evident daca e vorba de ambreiaj umed. Editat August 6, 2008 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 ai scris reg(u)lat pt ca nu stii cum se spune corect? tu ce crezi multumesc de sfaturi drept sa spun nu stiu cum e ambreiajul la motorul meu oricum mai intai am sa incerc cu un schimb de ulei bun ca oricum am vreo 5000 km cu el si am pus motul apoi daca face la fel am sa umblu si la discuri merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 ai ambreiaj in baia de ulei... asa ca daca ai ulei in bie este si el umed ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Mai intai regleaza maneta de ambreiaj sa aiba joc liber de 1 cm, sau de cat zice manualul..... joc liber al manetei, nu 1 cm pana prinde ambreiajul. Daca nu se rezolva, atunci asculta de cei de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate