Sari la conținut

Participarea romaneasca la Dakar 2006


Postări Recomandate

Lucru frumos, Primaria din Satu Mare se pare ca a sponsorizat aceasta participare a conceateanului lor, i-au acordat increderea lor si sunt alaturi de el si la moment de restriste. Am vazut incurajarea lor pe dakar.ro. Bravo lor! Si ei nici nu l-au intrebat de varsta, au vazut din ce aluat e facut si le-a fost de ajuns.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 229
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vitezisti care se dau cu motoare de 1000 pe piste de carting nici de Moto GP nu ar trebui sa-si dea cu parerea. Motociclistul de offroad incepe cu motocross, pe la 25-30 ani e pe enduro, iar dupa 35 se baga la Rally Raid. Pana cand il tin balamalele. Oricum e mai longeviv decat motociclistul de viteza care corespunde pana la un punct cu motocross-istul.

Zsolt a bagat banii lui si ai sponsorilor - din pacate prea putini romani - in Dakar, iar Ono si cu Mos Craciun sa dovedeasca si ei ca pot face mai mult de un pariu si de cateva liniutze eventual.....Si au teren mai manos caci motoclismul de viteza prinde mai bine la pulime (adica la gagici si neavizati). In ceea ce ma priveste in enduro am intalnit multi oameni adevaratii. Si unul dintre acestia este Zsolt. Din pacate nu prea pot spune acelasi lucru despre cei de pe vitezane. O multine de tipi simpatici...dar cam atat....parca nu se dau pentru ei....ci pentru a epata.....Poate ca mi se pare.....Sper.

Editat de univet
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zsolt, recuperare rapida si fara sechele !

Toata stima pentru ceea ce ai facut ca sa ajungi acolo. Pacat ca s-a sfarsit asa...

Multa putere, ca la anul sa fi din nou in sea !

:ok:

 

PS. cat despre tzigania "motociclistica" de p-aici (si de pe alte site-uri)... doar suntem in Ro, ce dreeacu... :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca majoritatea topicurilor care depasesc un anumit numar de pagini se ajunge sa se devieze de la subiect.

 

"Participarea romaneasca la Dakar 2006"

 

Din pacate aceasta participare romaneasca s-a incheiat inainte de vreme. Ghinionul dracului. Nu mai putem decat sa-i multumim lui Zsolt pentru ca ne-a reprezentat, sa-i uram multa sanatate si recuperare cat mai rapida si fara sechele.

 

Tot ce consider eu ca se mai poate face/scrie/pune pe acest topic sunt poze/filmulete/link-uri referitoare la participarea ROMANESCA la Dakar.

Tot ce s-a putut spune s-a spus (poate chiar prea mult). Riscam, vrand nevrand, sa degeneram acest topic in polemica si jigniri.

 

Poate ar fi interesant sa deschidem un topic cu participarea romaneasca la Dakar 2007 :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BTW: zsolt nu e de etnie romana ...

 

O sa incep cu o enumerare:

In echipa de aur a Stelei in 1986 erau maghiarul Ladislau Boloni, Gabi Balint, sarbul Miodrag Belodedici, antrenor era maghiarul Emerich Ienei. Fotbalistul considerat cel mai bun al tuturor timpurilor este aromanul Gheorghe Hagi. In nationala de aur au mai jucat si Michael Klein si Zsolt Muzsnay. In gimnastica feminina, care a adus mai multe premii ca aproape tot restul sporturilor la un loc, Ecaterina Szabo era unguroaica, Lavinia Milosovici tot radacini sarbesti are, Emilia Eberle suna a fi fost nemtoaica iar unii din cei mai buni antrenori de gimnastica au fost sotii Karolyi. Galina Astafei, recordmena mondiala la saritura in inaltime avea origine slava, era lipoveana parca, la fel ca si marele canotor Ivan Pataichin. Iar cand Galina Astafei a preferat sa devina cetatean german si sa castige recorduri pentru ei, ai nostri au aruncat toate gunoaiele asupra numelui ei, pentru ca ar fi "tradat". Boxerul Feri Vastag nu era nici el de etnie romana. Toti cei enumerati, printre multi altii care nu mi-au venit in minte, au concurat sub culorile Romaniei, li s-a intonat imnul Romaniei cand au castigat (oricare ar fi fost el la acel moment) si au adus premiile si gloria lor inapoi in aceasta tara. Nu au zis nimic de etnia lor iar de rezultatele frumoase s-a bucurat toata tara, nu doi cei de aceeasi etnie.

 

In concluzie Pepsi-man: postul tau este deplasat, pentru ca desi echipa e multinationala si sponsorul principal, cel ce da nume echipei, este o companie din Ungaria, in dreptul numelui lui Zsolt tot Romania scrie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In concluzie Pepsi-man: postul tau este deplasat, pentru ca desi echipa e multinationala si sponsorul principal, cel ce da nume echipei, este o companie din Ungaria, in dreptul numelui lui Zsolt tot Romania scrie.

:peace:

Da cu mine ce ai?

 

 

 

Insanatosire grabnica!!!

Felicitari pentru tot ceea ce a facut pana acum!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...