ralucit_a Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) buna..eu sunt Raluca din Piatra-Neamt, in prezent locuiesc in Bucuresti, atasez si eu cateva poze cu zzr-ica mea Editat Mai 28, 2009 de ralucit_a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Bine ne-am gasit Eu sunt Daniel .. si abia am luat A-ul... sper ca in curand sa-mi iau si o kawa 636 de prin 99-2000 (stiu ca e prea mult ptr inceput, dar am capul pe umeri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Bine ne-am gasit Eu sunt Daniel .. si abia am luat A-ul... sper ca in curand sa-mi iau si o kawa 636 de prin 99-2000 (stiu ca e prea mult ptr inceput, dar am capul pe umeri) .. daca il aveai pe umeri .. te mai gandeai o data la noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Lasa ca vorbim dupa ce-l iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Bine ne-am gasit Eu sunt Daniel .. si abia am luat A-ul... sper ca in curand sa-mi iau si o kawa 636 de prin 99-2000 (stiu ca e prea mult ptr inceput, dar am capul pe umeri) greu ai sa gasesti 636 din 99-00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Lasa ca vorbim dupa ce-l iau Daca esti de prin zona Tic Tac ( darmanesti ) esti un mare manglitor ... lucru dovedit cu timpul ... daca nu scuze si Asfalt Uscat pe viitor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 zx6 de 600cmc poate la anul ala, 636 s-a facut din 2001 pana in 2006, in 3 variante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 abia am luat A-ul... sper ca in curand sa-mi iau si o kawa 636 de prin 99-2000 bravo ma , esti tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 (editat) Ah .. nu ma pricep asa bine la motociclete (de asta si sunt aici, sa invat). Ma refeream la Zx6r ... Cat despre tine cez, daca vrei, ne intalnim sa vezi care sunt Editat Iunie 20, 2009 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Ah .. nu ma pricep asa bine la motociclete (de asta si sunt aici, sa invat). Ma refeream la Zx6r ... Cat despre tine cez, daca vrei, ne intalnim sa vezi care sunt Suna a muschi ce zici tu acolo ) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Suna a muschi ce zici tu acolo ) ... Nu, chiar deloc.. dar vad ca la tine suna a figuri. De unde pana unde iti permiti sa vorbesti despre altii? vezi de persoana ta si atata tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Nu, chiar deloc.. dar vad ca la tine suna a figuri. De unde pana unde iti permiti sa vorbesti despre altii? vezi de persoana ta si atata tot ) asa vorbesc io cu " pietonii " ca la urma urmei ... p`la mea ... fac ce vreau .. la fel si tu .. si ala si tot asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mit_cel_mic Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Salut! Ma numesc , Cosmin ( dar toti ma stiu dupa porecla "Limba" ) si sunt din Roman! Visez de mult sa iau permisul si sa reusesc sa imi iau un motor ! Anul trecut reusisem sa imi iau o Cagiva Super City de 75 care la scurt timp mia fost furata fara a apuca sa o incalec din motive tehnice ! Acum detin un kawa GPX600R cu toate ca asi fi vrut ceva mai mic, ca si ccm dar asta a fost sa "cada" la banii care ii aveam! Permisul l-am luat pe 18 luna asta ( mai ramane sa ma duc sa il ridic de la piatra ) Pana de curand am fost motociclist doar ca pasager dar am pasiunea asta de cand ma stiu,bunicul a avut mobra parca ( din pacate a murit pe ea cand aveam 7 ani din cauza unui sofer de autobuz ) tata a avut hoinar cu , care ma lua cu el pana la bunicul la tara de pe la varsta de 5-6 ani daca imi amintesc bine si pe urma a urmat Mitica care ma facut sa visez de pe la 14-15 ani ca intr-o buna zi voi reusi sa am si eu un motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 ) asa vorbesc io cu " pietonii " ca la urma urmei ... p`la mea ... fac ce vreau .. la fel si tu .. si ala si tot asa ... Care pietoni? Am spus destul de clar ca abia am luat A-ul (pe langa B,C,E si D, asta ca sa ma laud) si ca intentionez sa-mi iau si o motocicleta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 ALO aici e topic de prezentare nu de spalat sosetele..daca aveti probleme folositi pm-ul. Omul n-a facut decat sa se prezinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rpyro Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Ca tot il faceti nebun...ce are motorul de 600 pt incepatori ? Ai putere daca vrei, daca nu, mergi cum crezi... Daca iti da cineva un pistol te apuci sa omori oameni ? >.< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mit_cel_mic Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Ca tot il faceti nebun...ce are motorul de 600 pt incepatori ? Ai putere daca vrei, daca nu, mergi cum crezi... Daca iti da cineva un pistol te apuci sa omori oameni ? >.< depinde cine si cui da acel pistol ..cate cazuri nu au fost cand parinitii au cumparat "moartea"copilului lor? ( moartea in fraza de mai sus insemnand permisul si/sau un bolid mult prea mare pentru ei doar pentru a se "afirma" in fata prietenilor ) dar haideti sa lasam off-topicul si sa revenim la prezentarea noilor motociclisti si eventual niste sfaturi pt incepatori ar prinde bine( cel putin pt mine sunt oricand bine venite ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 (editat) Am B-ul de 3 ani .. zic eu ca mi-am dezvoltat reflexele de sofer (cel putin pe 4 roti) si am trecut prin destule situatii ca sa fiu cu capul pe umeri... sunt de parere ca daca ti-e sa mori, mori si in pat .. nu neaparat pe motor Editat Iunie 23, 2009 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mit_cel_mic Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 srry pt off topic.... cum ziceam ...nu vreti ca pe acest topic sa ne rezumam doar la ce zice titlul si sa lasam comentariile pro/contra incepatorilor care se suie pe sportive pe topicurile special destinate acestui lucru ? si scarto undeva mai sus cand iti zicea cez_ro ca m cum vb el cu peitonii si pana la urma fiecare face ce/cum vrea iti cam tinea apararea ca pana la urma faci ce vrei si nu iti impune nimeni sa incepi cu mobra si sa urci treptat pana la ceva mai mare cand crezi ca esti capabil! pe topicul "Incepatori" este pe undeva ceva legat de incepatori pe SS si poti sa te certi cu cei ce nu sunt de acord cu acest lucru cat vrei... On-topic... bine va-m gasit si acesta imi e samuraiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 (editat) Am iesit din focurile admiterii . Marea majoritate stiu ca eu tin de coarne de acum in colo Honda lui SYM . Free Wolves, iertati-ma ca nu am oprit sa va salut, nici pe strada Dacia nici la teatru. That's me, un pusti cu casca Suomy inflorata care incurca traficul si care asteapta cu nerabdare Selena EDIT: Asta apropo de incepatorii pe SS Editat Iulie 26, 2009 de why Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Huiduma Bike Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salut, Sunt Pity din Roman si vroiam sa ma mindresc si eu cu dragele mele: sotia Ramona si motorasu' Guzzi Nevada 750 Permis avem amandoi pt moto si masina.eu din 2000 ,Ramona din 2002 Inainte de Guzzi am avut: eu Ij Jupiter 4 cu atas si Ramona Jawa 350 NU fac parte din nici un club desi in Roman exista Boi Roman care sunt niste baieti super de treaba si pe care ii salut cu aceasta ocazie. Momentan sunt in Bucuresti din 2001 dar pe cit posibil facem in asa fel incit sa ajungem la macar un festival pe an-- lipsa timp. Va salut pe toti si va doresc asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Up ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 dom'le...mi's si eu un neam de biker cu sufletu de mult timp..biker full acreditat inca nu..o natie de biker cu mototru in service si permisu saptamana viitoare... acush o sa calaresc un zxr400 (sper ca problemele vad ca tot apar )..sper sa scot si eu capul la aer curat (gaz si fum de cauciuce ) asta mi-i batranica asfalt uscat si respect pt nemteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducatina Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Ducatina.........cu o Honda Rebela prin Piatra Neamt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 daca tot sunt membru Free Wolf, chit ca nu-s din Piatra...spun ca nu strica sa ma pozez pe forumul de fatza; mai ales ca tot ce facem aici prin Buhusi, motociclistic vorbind, e legat de minunatii prieteni din Piatra si imprejurimi... Asadar...Razvan din Buhusi va saluta de pe "autobuzul" sau Intruder VL1500... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate