Soso Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 marc, cauta informatii despre reglarea "sag" ului, nu se numara spirele, ci distanta de comprimare "naturala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Soso eu stiu ce spui si intr-adevr este varianta corecta, doar ca eu avand in jur de 75 kg, cautam varianta mai "lenesa". Dar o sa fac cum ai zis ca probabil s-au mai schimbat niscaiva parametri de cand era motocicleta noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 iti ia un sfert de ora sa reglezi sag-ul.un ciocan mai mic si o surubelnitza boanta, sa nu distrugi canelurile din piulita.vezi ca este un surub cu hexagon in cap ce strange colierul de reglaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Ca afapt divers, stiu ca aproape toti aveti aeristitoare montate..cine imi da si mie suruburile pe care le-a dat jos cand a pus aerisitoarele? Nu-mi trebuie si oringurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Ca afapt divers, stiu ca aproape toti aveti aeristitoare montate..cine imi da si mie suruburile pe care le-a dat jos cand a pus aerisitoarele?Nu-mi trebuie si oringurile. de dat iti dau eu cu placere,doar ca imi este imposibil sa ajung la posta iar prin curier nu cred ca iti convine..daca da cineva prin valcea sunt foarte usor de gasit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristizz Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Hoinarind pe net am gasit cate ceva despre WP. Nu stiu daca le-a mai postat cineva. Sper sa fie de folos http://rapidshare.com/files/188259199/susp.....fata.pdf.html http://rapidshare.com/files/188259200/susp....spate.pdf.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanRC Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 De telescopul spate nu vorbeste nimeni ? La ala nu trebuie facuta revizie ca si la cele de fata ? La un 450 EXC / 06, la care nu s-a facut pina acum revizie la cel din spate, credeti ca este necesara revizia? Este mai dificil de facut revizie, trebuie ceva scule mai speciale, rezervorul atasat de tubul telescopului este cumva presurizat ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander 313 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 salutare, aveti idee cate atmosfere de azot intra in amortizorul spate al unei yamaha yz400f din 98? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 pds-ul ca si multe alte amortizoare de spate lucreaza sub presiune. de demontat nu-i mare filozofie daca ai programul de reparatii, problema apare la montaj cand pentru al aerisi e nevoie de scule speciale. pentru presurizare se folosedte un dispozitiv aparte sau se monteaza o valva in locul surubului din capatul compensatorului <butelia aia neagra> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Are cineva manual de intretinere pentru ktm 530 exc-r din 2008?Poate un link , ceva? de ce nu ai spus nimic razvane?.... iti dau o carte cand mai vii pe la magazin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the black rider Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Are cineva manual de intretinere pentru ktm 530 exc-r din 2008?Poate un link , ceva? http://www.ktm.com/530-EXC.71.0.html?&...Hash=dcbf8829e1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) salut , cine poate sa imi spuna si mie cat ulei intra in amortizoarele de la o husqvarna cr 125 din 2005 multumesc Editat Martie 11, 2009 de Addutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 - nu o sa mai pun neoprene la jambe (intra foarte repede apa in furci) Scuze k dupa atata timp revin la topicul asta dar de cand l-am citit am vrut sa experimentez daca sunt sau nu bune neoprenele. SUNT FOARTE BUNE !!!, astazi am facut servisul la telescoapele de fata si dupa un an de noroaie shi praf cand am dat neoprenele jos nu am decat putin praf pe semering. Cel putin eu sunt tare incatat de ele, isi merita banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Cel putin eu sunt tare incatat de ele, isi merita banii. Dar la uleiul din amortizoare te-ai uitat? O sa ai o surpriza mare sa constati ca ai un fel de lapte in furci. Protejeaza bine semeringurile, insa tin apa si apa asta ajunge repede in furci. Daca esti fericit despre cum iti lucreaza suspensia atunci poti sa le tii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Ce fel de ulei se pune la amortizoarele de spate? Cu ce difera asa mult uleiul de furca? Cat ulei trebuie sa intre... se face plinu? Si cata presiune trebuie bagat apoi? Ce importanta are daca se baga aer in butelie si nu azot( sau de care so pune). Care-i diferenta intre a intari suspensia spate :comprimand arcu'...sau a mari presiunea in butelie. Ce SAG se foloseste la Enduro ? (nu la celelalte categorii!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Dar la uleiul din amortizoare te-ai uitat? O sa ai o surpriza mare sa constati ca ai un fel de lapte in furci. Protejeaza bine semeringurile, insa tin apa si apa asta ajunge repede in furci. Daca esti fericit despre cum iti lucreaza suspensia atunci poti sa le tii. ioane..dupa 2 sezoane cu neoprene permanent montate pe amortizoare,am schimbat uleiul si in afara ca era tulbure nu era strop de apa in ele,plus ca eu cu ingrijirea sunt efectiv paranoic o spal dupa fiecare iesire)..deci nu e neaparat sa intre apa in telescoape,dar nu e exceptia care confirma regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) ioane..dupa 2 sezoane cu neoprene permanent montate pe amortizoare,am schimbat uleiul si in afara ca era tulbure nu era strop de apa in ele,plus ca eu cu ingrijirea sunt efectiv paranoic o spal dupa fiecare iesire)..deci nu e neaparat sa intre apa in telescoape,dar nu e exceptia care confirma regula. Tulbureala aia este de fapt apa. Ce-i drept in cantitate foarte mica. Asa se prezinta uleiul "amestecat" cu apa. Si eu am neoprene din 2006. Anul asta am facut revizia completa la furci si am vazut exact acelasi lucru ca si tine. Putina tulbureala. Parerile sunt impartite cand vine vorba de "cu neoprene" sau fara neoprene". Eu merg in continuare cu neoprene. Altfel mi-se pare ca trebuie sa sa acorzi destul de multa atentie furcilor dupa fiecare iesire (scos simeringul de praf cu grija curatat, gresat, pus la loc.) Mai usor schimb uleiul decat sa tot scot si sa pun simeringuri, pluc ca tija furcii este destul de expusa fara neopren. Editat Martie 20, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 stie cineva sa-mi spuna setarile standard la furcile de 43 WP(pentru 520 exc,2002) mutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 stie cineva sa-mi spuna setarile standard la furcile de 43 WP(pentru 520 exc,2002)mutam. gasesti manualul aici http://ktm.at/530-EXC.71.0.html?&detai...Hash=dcbf8829e1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 gasesti manualul aici http://ktm.at/530-EXC.71.0.html?&detai...Hash=dcbf8829e1 multam ioane claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 dupa un inceput de sezon cu 20 de ore de functionare numai prin noroaie au inceput sa curga usor furcile. Schimb semeringuri, bag ulei Kayaba, vaselina kayaba la garniturile de praf si o sa incerc o noua combinatie la sfatullui Adi Raduta - neoprene doar pe jumatatedin suprafata amortizorului; le prind doar sus cu shoricel si la las o palma sub aparatorile de praf. astfel incat sa nu lasa noroiul sa ajjunga usor la aparatorile de praf si sa la pot rula in sus ca sa curatz din cand in cand aparatorile de praf si sa bag vaselina. Vedem cum merge si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) dupa un inceput de sezon cu 20 de ore de functionare numai prin noroaie au inceput sa curga usor furcile.Schimb semeringuri, bag ulei Kayaba, vaselina kayaba la garniturile de praf si o sa incerc o noua combinatie la sfatullui Adi Raduta - neoprene doar pe jumatatedin suprafata amortizorului; le prind doar sus cu shoricel si la las o palma sub aparatorile de praf. astfel incat sa nu lasa noroiul sa ajjunga usor la aparatorile de praf si sa la pot rula in sus ca sa curatz din cand in cand aparatorile de praf si sa bag vaselina. Vedem cum merge si asa Imi permit o gluma si sper sa nu te superi Pe linga atata Kayaba si atatea simeringuri ar fi buna si o sala. Eu am avut 104 si acum am 100. Cat sa rezite saracele furci ? Editat Martie 31, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Imi permit o gluma si sper sa nu te superi Pe linga atata Kayaba si atatea simeringuri ar fi buna si o sala. Eu am avut 104 si acum am 100. Cat sa rezite saracele furci ? n-ai mai iesit demult cu Ionutz...de cand are bebe nu mai are nevoie de sala. as zice ca e chiar subtirel ca sa fiu on-topic....cu tot cu neoprene imi pisha si mie un simering. intre-timp am dat jos neoprenele ca unu din ele era ciupit, dar parca se aduna mult noroi uscat pe jamba si ma doare sufletu sa stiu ca il curatza simeringu de-acolo... daca pun si eu varianta juma' de neopren, dar prins cu shoricei la ambele capete o fi mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Eu am avut 104 si acum am 100. Esti gras! Eu am 98! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 alo....manechinele, lasati vrajeala. de la 116 am ajuns la 92, si numar in continuare. on topic, problema la neoprene este ca se ciupesc si abia atunci nu mai fac bine treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate