UnderTaker Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Intr-un final am reusit sa imi iau si eu motor (spre finalul verii ).Dupa multa alergatura (Pitesti-Techirghiol si retur) am reusit cu o parte din acte. Acum urmeaza alergatura de aici cu rar-ul. Dar o rezolv eu cumva. Inca o data, mersi Danut ca ai avut atata rabdare... Asfalt uscat tuturor! Nipru.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Superba!! Imi place cum ii facuta! super! ce sa-tzi zic? bafta cat incape shi catzi mai multzi km fara probleme!! Din cate shtiu eu, niprurile is destul de putzin fiabile, dar daca ai grija de el is convins ca n-o sa ai probleme... Cel putzin cele ale reshitzenilor merg de multe mii de km fara probleme... sper sa faca shi al tau la fel! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Mama mia! Cat de bine poate sa arate!!!!!!!!! Jantele imi plac cel mai mult, si tobele, si aripile (capacele alea de la chiuloase, nota discordanta cu restul uzinei), bordul, comenzile, ce mai! S-au investit multi bani si timp, fara indoiala! S-o stapanesti sanatos si sa nu-ti faca probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Whoaaa, mommna!!! SUPERBA!!! arata super!! :S-o calaresti sanatos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Nu-s eu pasionat de choppere, dar ce e frumos, e frumos. Arata super-bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Nene...jos palaria! SUPERB!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Nene...jos palaria! SUPERB!!! 228835[/snapback] Mai a bagat ceva banutzi omu de la care l-ai luat. La cat mai mult asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Cam la ce bani l-ai luat??? Ca pur si simplu m-a uimit cat de frumos este! Ma tot roade sa-mi iau nipru! (cu toate ca mai am o rusoaica focoasa) De!...la cat sunt de tembel...aleg intre o japoneza si nepra...ce credeti...rusoaica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Superb motoru... Am luat poza si o studiez cu atentie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 super frumos!!! bafta cu el si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 arata mishto, bafta multa la el si sa aveti grija unu de altu asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 ma uit la ea si salivez cu enorma admiratie. va ureaz sa aveti clipe fericite impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Umbla la sa. Restul o vedem cand o aduci la Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 De adus, e adusa in Pitesti, de vineri. Am mai dat catva ture prin cartier, dar astept sa o inmatriculez. Mersi la toti pt urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 bravo omule,e super tare si e super ingrijita, sa ai grija d ea ca e un exemplar frumos deci bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 felicitari, e chiar faina asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Frumoasaaaaaaaa foc! Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 Mai am de umblat pe la far si eventual o vopsea noua. Seaua e super comfortabila. Apropos, stie cineva (din Pitesti) de unde pot sa imi iau un cablu de ambreiaj? Ca tipul avea pus unul subtire, cred ca era de bicicleta...si am rupt trei pana acum. Vreau unul mai gros, sa tina cele 270 de kile ale copilasului meu. Asfalt uscat1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 La ce bani ai luat frumusetea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Mai am de umblat pe la far si eventual o vopsea noua. Seaua e super comfortabila. Apropos, stie cineva (din Pitesti) de unde pot sa imi iau un cablu de ambreiaj? Ca tipul avea pus unul subtire, cred ca era de bicicleta...si am rupt trei pana acum. Vreau unul mai gros, sa tina cele 270 de kile ale copilasului meu.Asfalt uscat1 234956[/snapback] Se gaseste cablu otelit la metru, eu o sa recurg la aceeasi solutie. Singura problema e sa ai camasa cablului buna. Cand se rupe, ai scos mosorul, ai taiat cat iti trebuie si ai inlocuit. Trebuie insa sa faci si un sistem de prindere bun al cablului la capete. Asta insa nu ar fi asa de greu. Inca o data, sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Se gaseste cablu otelit la metru, eu o sa recurg la aceeasi solutie. Singura problema e sa ai camasa cablului buna. Cand se rupe, ai scos mosorul, ai taiat cat iti trebuie si ai inlocuit. Trebuie insa sa faci si un sistem de prindere bun al cablului la capete. Asta insa nu ar fi asa de greu. Inca o data, sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea fara incidente. 235901[/snapback] Prinderea o faci din doua "butoiase" de pe un cablu vechi ...doua capete de spita de bicicleta ( la care majorezi un pic gaura de pe partea mai lata pentru a prinde frumos , nitel cositor, apa tare un ciocan serios...de lipit) si e tatza. Dar mai simplu poti incerca un cablu de Java (e destul de lung, are reglaj pe mijlocul camasii, la un capat are sistem de prindere .."butoias +surub"...e destul de rezistent( eu il foloseam la fostul meu ij cross la care -din diverse motive- aveam un ambreiaj super tare, cel de la dnepr e o jucarie ) Asfalt uscat si sa-l plimbi sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 ...doua capete de spita de bicicleta ( la care majorezi un pic gaura de pe partea mai lata pentru a prinde frumos , nitel cositor, apa tare un ciocan serios...de lipit) si e tatza. 235920[/snapback] Crezi ca rezista cu cositor? La Alveola am vazut varianta cu capul de spitza, dar fara cositor. Mai simplu, a bagat cablul pe capul de spita, l-a tinut strans cu un patent si a ars cateva ciocane sanatoase in patent. Urmarea? Cablul a tinut mult si bine. Si a cedat cablul in alta parte, nicidecum din capul de spita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 (editat) Crezi ca rezista cu cositor? La Alveola am vazut varianta cu capul de spitza, dar fara cositor. Mai simplu, a bagat cablul pe capul de spita, l-a tinut strans cu un patent si a ars cateva ciocane sanatoase in patent. Urmarea? Cablul a tinut mult si bine. Si a cedat cablul in alta parte, nicidecum din capul de spita 236048[/snapback] Esc-le eu nu "povestesc"...ci relatez exact ceea ce am facut eu intr-o situatie similara Eu ma refer la "Cositor" serios care se foloseste la lipit tabla..nu fludor care se foloseste la lipirea contactelor fine Dupa ce introduci cablul prin gaura spitei, il "infloresti" dupa care lipesti, iar dupa ce se raceste cositorul, dai forma semi-rotunda lipiturii cu o pila ---astfel o sa eviti sa se incurce "mustatile" cablului in locasul manetei, ceea ce duce deobicei la functionarea defectuasa si distrugerea cablului .... ... Oricum recomand varianta cablului de JAVA daca e suficient de lung:))) P.S. Crede-ma am reparat la cabluri de comuniste de mi-a venit rau....sper sa numai am nevoie.. dar niciodata nu se stie... P.P.S. Sa ne vedem la o bere "micutzule' " Editat Septembrie 2, 2005 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 5, 2005 Autor Share Postat Septembrie 5, 2005 Mersi mult pt sfaturi. Acum astept sa termin cu restantele si sa-mi inmatriculez copilasul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 E misto motorul! Ai grijaea, sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate