Andyatf Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Ieri am fost la fata locului pentru o mica sedinta administrativa; va pot spune ca lista de concursuri este impresionanta si se fac toate eforturile pentru ca distractia sa fie maxima. Pentru cei ce au inca retineri:- vom avea si niste cubaneze care ne vor arata cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 AM REUSIT!!! AM OBTINUT APROBARE PENTRU 3 ZILE CE VOR CUPRINDE:locatie: Baza de agrement Crizantema (pe insoritul mal sudic al involburatului rau Ialomita); nu este locatia de anul trecut camping... marime XXXL concursuri ... o gramada - premii pe masura Veti gasi targovistea in straie de sarbatoare:jocuri medievale,cavaleri si domnite,ateliere mestesugaresti,,trooper si iris,artificii si multe motoare.... Cavalerii cailor putere din Targoviste, va invita sa luati parte la a treia petrecere aniversara a Valah Mc. Ptr "sugestii si reclamatii"asteptam pe forum mesajele voastre ne vedem la Brasov! 0723171851 stancu & 0726277107 kesu Important: INTRUNIRE EXCLUSIVA PENTRU TOTI MOTOCICLISTII!!! SE INTRA PE BAZA DE MOTOR+PILOT+PASAGER (SAU PERMIS CATEGORIA A) + taxa 10lei Ron de motor P.S. asteptam trupe dornice de afirmare, standuri moto&accesorii 228862[/snapback] concert trooper si iris duminica 0ra 21 la scena din oras cazare la moter 2* pret 600000-800000.......pt 2 paturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Concertul duminica?! Pai nu duminica seara (sau dup-amaiza ) se pleaca spre casa 9care pe unde?)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 "jocuri medievale,cavaleri si domnite,ateliere mestesugaresti" Si sa lipseasca taticul lor CAVALERR (adica mooa) ,Contati prezent si pe mine.In sf. o veste super. Da gata hai ca e tarziu maine ma asteapta un drum lung BRASOVVVV. Ne vedem maine baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Va anunt pe aceasta cale ca shefu' mi-a dat liber pe 9, 10, 11 sept. Asa ca sunt cu siguranta printre voi! Mare bucurie ce mi-a facut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Abia astept sa ajung. Cazare la cort 3*. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat August 29, 2005 Autor Share Postat August 29, 2005 pt toti motociclistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Ce este cu adunarea spontana de la Snagov? Se ocupa cineva? Totusi ar trebui sa ne organizam cit de cit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Am fost azi iar intr-o mica inspectiune a locului. Posibilitati nelimitate. A, si luati-va "jlipii". Una bucata bazin olimpique, si doua pt copii (respectiv motorete cu garda la sol mai inaltuta). REPETAM: INTRUNIRE NUMAI PT MOTOCILISTI (POSESORI DE PERMIS CATEGORIA A, HAI SI A1). [EXCLUS PERSOANE "SIMPATIZANTE" FARA PERMIS - SINGURII CARE VOR INTRA FARA SA FIE NEVOIE SA PREZINTE PERMISUL DE CATEGORIA A SUNT PASAGERII SI CATELUL DIN ATAS]. SEMNAT:DIRECTIUNEA ( SFATUL BATRANILOR VALAHI ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Stiri de ultima ora: -podul de la Ionesti care face legatura intre autostrada si orasul Gaesti a fost redat circulatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 (editat) am permis, n-am moto. sper ca nu stau la gard si ma zgaiesc ca aia micii. daca e asa cine ma ia pasager? , asa sa ma dau si eu cu motoru' ca pasager cel putin. Editat August 30, 2005 de frankenstein Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 See you ther! BRAVOOOOO TARGOVISTE, felicitari! ne vedem acolo si vor veni multi ...daca Bucurestiul nu este in stare multa lume va fi prezenta la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 am permis, n-am moto. sper ca nu stau la gard si ma zgaiesc ca aia micii. daca e asa cine ma ia pasager? , asa sa ma dau si eu cu motoru' ca pasager cel putin. 233404[/snapback] AI PERMIS, N-AI MOTOR, TOTUL E OK!!!!! POTI INTRA PE BAZA PERMISULUI CATEGORIA A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 See you ther! BRAVOOOOO TARGOVISTE, felicitari! ne vedem acolo si vor veni multi ...daca Bucurestiul nu este in stare multa lume va fi prezenta la voi. 233492[/snapback] OK. TE ASTEPTAM CU PLACERE. SA NU UITI SA-TI IEI JLIPII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 cred ca venim si noi daca facem rost de bani! p.s. cine vrea un ij ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Pacat ca as fi venit si eu dar daca este obligatoriu sa ai motor nu am cum sa vin oricum sper sa va iasa cum va-ti propus.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Pacat ca as fi venit si eu dar daca este obligatoriu sa ai motor nu am cum sa vin oricum sper sa va iasa cum va-ti propus.Bafta 233934[/snapback] Ca sa participi este obligatoriu sa ai A1 sau A....nu scrie nicaieri ca nu sunt primiti decat cei ce vin pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Pacat ca as fi venit si eu dar daca este obligatoriu sa ai motor nu am cum sa vin oricum sper sa va iasa cum va-ti propus.Bafta 233934[/snapback] Domnule "va-ti" prins: daca nu ai motor sau permis categoria A ramane sa ne vedem la anul. Eventual. Pt ca regulile sunt simple: ori motor, ori permis si motor in perspectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 OK. TE ASTEPTAM CU PLACERE. SA NU UITI SA-TI IEI JLIPII 233688[/snapback] Jlipii sunt pregatiti dar crezi ca va fi timp/loc de baie(balaceala)? si mai este ceva... Primiti si ORATANII de genul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 O, ziduri! ramasita din slava stramoseasca O, turn! de unde ochiul de mii de ori vazu Biruinta sa zboare p-ostirea romaneasca, In muta voastra soapta cate-mi vorbiti acu! ...creste inima-n mine! si am si motive... acasa la Mircea, Tepes, Cercel, Basarab, Brancoveanu... bravi barbati! ...parca avem si un bazin olimpic , asa ca nu veniti fara "echipament"... iar daca avetzi chef de plimbarici, in sau in afara Targovistei, aveti ce vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Vreau sa vin si eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Interesanta abordare... pretul la intrare e pe motor.....deci.. poa sa intre 10 pe un motor... cu 10 RON... Bravo la organizatori!!! O sa fie ceva inedit... Cine se baga o piramida umana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 pregatiti-va puterile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! echipa care trage cu mainile o TAB (am scris corect TAB) primeste 100 de halbe de bere. ma repet: 100 de halbe de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 Interesanta abordare... pretul la intrare e pe motor.....deci.. poa sa intre 10 pe un motor... cu 10 RON... Bravo la organizatori!!! O sa fie ceva inedit... Cine se baga o piramida umana? 235073[/snapback] numarul de persone minim admis pe o motocicleta ca sa intre este de 17. crezi ca te tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate