marinel31 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 are cineva loc in cort si vrea s ma primeasca pt sambata noapte? cu cea mai mare placere, am un cort de 2 persoane TRIM si cum noaptea este frig in cort de unul singur, poti sta fara probleme la mine sa ne vdm cu bine asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 CNVC - Etapele XI Âşi XII Rânca, Gorj 04-07 septembrie - prelungirea inscrierilor Comunicat de presa La ora redactării prezentului comunicat, pentru etapele a XI-a Âşi a XII-a ale Campionatul Național de Viteză în Coastă -Dunlop, care se vor desfăÂşura în weekend-ul 5-7 septembrie 2008 în stațiunea Rânca (jud. Gorj) s-au înscris 26 de piloți (vezi lista de înscrieri publicată pe www.autorally.ro). Organizatorii celor două etape au hotărât prelungirea termenului în care doritorii pot trimite cerere de înscriere din 01.09.2008 ora 20:00 în 04.09.2008 ora 19:30. Vă aÂşteptăm la Rânca. Informații suplimentare puteți obține de la domnul Constantin Ciufrilă (tel. 0722/358825) preÂşedintele clubului Auto COREX organizator al etapelor XI Âşi XII. Biroul de presa Auto COREX FEDERAĂIA ROMĂNĂ DE AUTOMOBILISM SPORTIV Campionatul Național de Raliuri –Dunlop 2008 Comunicat nr. 55 din 21 august 2008 Cam asta am gasit, www.fras.ro PS: de, maica, pe vremea mea se chiema FRAK ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) daca va uitati pe http://www.autorally.ro/index.cfm/page/aut...5/calendar.html veti vedea ca numai pe 5 septembrie ( adica azi ) si pe 7 septembrie ( adica duminica ) au loc editiile 11 si 12 in cadrul campionatului de viteza in coasta. deci maine 6 septembrie nu ar trebui sa fie blocat. si aici http://www.diseara.ro/ro/informatii-rutier...-nationale.html Editat Septembrie 5, 2008 de stefan_cb750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_padrino Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 deci fratilor pina la urma ..haideti sa recapitulam ..cine merge...unde ne oprim ..dormim la cort nu dormim...e o nebuloasa totala sincer... aia au plecat azi dimineata noi plecam maine dimineata...aaa pffff' ne intilnim cu ei nu ne intilnim....campam toti in acelasi loc sau fiecare e cu p..m ... pe bune haideti sa o gandim odata be bune....deja discutam de azi dimineata ...si nimic concret ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 deci fratilor pina la urma ..haideti sa recapitulam ..cine merge...unde ne oprim ..dormim la cort nu dormim...e o nebuloasa totala sincer... aia au plecat azi dimineata noi plecam maine dimineata...aaa pffff' ne intilnim cu ei nu ne intilnim....campam toti in acelasi loc sau fiecare e cu p..m ... pe bune haideti sa o gandim odata be bune....deja discutam de azi dimineata ...si nimic concret ... Eu nu reusesc sa dau de prietenul asta cu care merg... in principiu o sa ne vedem undeva pe la 8.30 - 9.00 la iesirea din bucuresti, exact unde incepe autostrada. Daca vrea cineva sa mai vina acolo, e bine venit - o sa revin mai tarziu cu ora exacta. Referitor la cazare, eu mi-am luat cort ( 27 lei ), sac de dormit am , neopren imi mai trebuie , deci intentionam sa ne cazam la cort, mai ales ca se anunta vreme frumoasa. Probabil o sa ne intalnim cu cei care au pleat azi dimineaza la al doilea loc de campare, dupa ce trecem muntii... nu cred ca o sa-i prindem din urma, decat daca vor pleca ei foarte tarziu maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 perfect ca sunt pasionat si de curse VTM, o sa putem trece dis de dimineta pana sa inceapa cursa asa se face la toate, multumim mult de informatie o zi buna baieti eu arbitrezi in valcea de ani de zile curse de vtm..in momentul in care concuretii dupa cate o tura coboara incolonati si se pregatesc iar ptr start si poate intrerupe 3 min cursa sa treceti..asa s-a facut de fiecare data..din nefericire voi veti veni spre start,fiindca din sens invers dupa cate o tura se pleaca cu comisarul de traseu la vale incolonati,iar civilii vin la urma..deci stati linistiti nimeni nu e absurd sa nu va lase sa traversati..in fond e vorba de max 3-4 km de drum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 pentru cine vrea sa mearga cu noi, la 8.30 e plecarea - la intrare pe autostrada A1.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_padrino Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 deci ramine la 8 30 plecarea i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Are cineva vreo informatie despre vreme? Eu am de gand sa plec la noapte (pe la 3-4) si sa fac Bucuresti-Novaci-Sebes-Sibiu-Bucuresti... Mai e vreun nebun sa se bage la tura asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 vremea foarte faina, inclusiv sus e caldut. racoare a fost doar pe valea prahovei am iesit intre voineasa si obarsia lotrului - din greseala(pe acolo parea drumul mai circulat). spre sebes parea plimbare in parc. totusi trebuie sa revin pentru portiunea asta. timp de parcurgere de la novaci pana la punctul e iesire = 4 ore impresie personala - pare mai usor de facut dinspre obarsie spre ranca - pantele cu pietre mari le abordezi in urcare si cel putin pt mine (nu am absolut deloc frana spate) urcarile au fost mai lejere timp total bucuresti- novaci - ranca - voineasa - sibiu - fagaras - rasnov - ploiesti - bucuresti 18 ore cu tot cu vizita la petrecerea de la rasnov si cu timpul de pe la benzinarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 am inteles ca inca nu v-ati intors.... asteptam poze. Laurentiu am inteles ca nu-mi aduce prea multe poate la anu o sa va insotesc, dar mai probabil o sa ma bag la chestii mai usoare vremea foarte faina, inclusiv sus e caldut. racoare a fost doar pe valea prahoveiam iesit intre voineasa si obarsia lotrului - din greseala(pe acolo parea drumul mai circulat). spre sebes parea plimbare in parc. totusi trebuie sa revin pentru portiunea asta. timp de parcurgere de la novaci pana la punctul e iesire = 4 ore impresie personala - pare mai usor de facut dinspre obarsie spre ranca - pantele cu pietre mari le abordezi in urcare si cel putin pt mine (nu am absolut deloc frana spate) urcarile au fost mai lejere timp total bucuresti- novaci - ranca - voineasa - sibiu - fagaras - rasnov - ploiesti - bucuresti 18 ore cu tot cu vizita la petrecerea de la rasnov si cu timpul de pe la benzinarii salut te-ai intors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 am inteles ca inca nu v-ati intors.... asteptam poze. Laurentiu am inteles ca nu-mi aduce prea multe poate la anu o sa va insotesc, dar mai probabil o sa ma bag la chestii mai usoare salut te-ai intors? da, dar nu am fost cu grupul principal, am fost doar la o mica iesire de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 super peisaje si vreme 2 zile de vis gasca de milioane grupul celor 4 motoristi si :pizdomobilul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 am inteles ca inca nu v-ati intors.... asteptam poze. Laurentiu am inteles ca nu-mi aduce prea multe poate la anu o sa va insotesc, dar mai probabil o sa ma bag la chestii mai usoare salut te-ai intors? eu si cu Laurentiu am ajuns la 22;30 in Bucuresti .Lasa ca-i dau eu filme si poze la greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 gasca mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 grupul celor 4 motoristi si :pizdomobilul: hai ca cu a doua poza ai mai dres-o.....ca in prima chiar cu lupa si nu vedeam toate personajele alea..... hai ca cu a doua poza ai mai dres-o.....ca in prima chiar cu lupa si nu vedeam toate personajele alea..... ei, ce zici , parca asa e mai bine? PS citeva poze "periculoase" Si se pare ca martienii au aterizat si in Romania.... PPS mai are cineva chef de inca una in weekendul 27-28 septembrie? O sa fie frig. O sa fie ud. Poate o sa fie si zapada (si atunci nu mai mergem). Totul incepe de la a vrea. Ah, si apropos, ar fi bine sa ai tu ceva experienta, ca eu nu sunt supranaturala...... Anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia_n_ae Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 eu si cu Laurentiu am ajuns la 22;30 in Bucuresti .Lasa ca-i dau eu filme si poze la greu. sa ne dai stiu, ca a ajuns si el acasa. Din pacate, pe aparatul lui evident ca nu sunt poze si cu el, asa ca am fi recunoscatori Poti sa pui si pe forum cateva, pana atunci doamne, abia astept sa iau carnetul ala... mi-ati facut o pofta de iesiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 BINE V-ATI INTORS! De-abia astept sa vad toate fotografiile si filmele! ( ce-am filmat eu e zero ...) Pentru a-mi indulci amarul ca n-am facut decat un sfert din drum cu voi, duminica, la repartitie, am prins Bucurestiul, asa ca, macar cu o parte din voi, ma voi vedea destul de des. Sa aveti o zi buna cu totii! Am vazut o (mica) parte din fotografii si mi-am permis sa le si copiez, daca nu-i cu bai ... Sunt absolut superbe si asta nu face decat sa ma enerveze si mai tare ca n-am putut merge cu voi pana la capat. Oricum, m-am simtit excelent; mi-a placut enorm compania voastra! De-abia astept sa mai merg cu voi, de data asta pana la capat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 salut ne-am intors cu bine, fain traseu...transalpina a fost o provocare la care am reusit sa ii fac fata cu brio. s-a facut gasca adevarata de motoristi din oameni care acum s-au cunoscut numai bine la toti si sa ne mai intalnim si pe alte trasee BINE V-ATI INTORS!De-abia astept sa vad toate fotografiile si filmele! ( ce-am filmat eu e zero ...) Pentru a-mi indulci amarul ca n-am facut decat un sfert din drum cu voi, duminica, la repartitie, am prins Bucurestiul, asa ca, macar cu o parte din voi, ma voi vedea destul de des. Sa aveti o zi buna cu totii! Am vazut o (mica) parte din fotografii si mi-am permis sa le si copiez, daca nu-i cu bai ... Sunt absolut superbe si asta nu face decat sa ma enerveze si mai tare ca n-am putut merge cu voi pana la capat. Oricum, m-am simtit excelent; mi-a placut enorm compania voastra! De-abia astept sa mai merg cu voi, de data asta pana la capat! pacat ca nu ai putut merge - cu alte ocazii merita cu adevarat sa vezi ce cum e pe acolo bafta de asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grindboy_rol Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 CINSTE MECANICULUI MARINICA si CINSTE lui CRISTI omul cu scule si piese de rezerva pt toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 daca nu strange altcineva toate pozele, dati-le incoa pe toate, cu filme cu tot sa le pun pe un dvd sau pe neturi ym/mail naelaurentiu@yahoo.com sau 0723614021 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 super peisaje si vreme2 zile de vis gasca de milioane grupul celor 4 motoristi si :pizdomobilul: Salut! Am fost la o ora in spatele vostru tot drumul. Imi pare rau ca nu am reusit sa va prindem, desi noi am plecat cu nmoaptea in cap de la Rasnov tocmai de asta. Pun niste poze din traseul noustru (eu si cu Bill) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 oaiiiiiiiiiiiii ca nu s-a salvat filmuletul cu mine prin apa cu intr-o roata dar sa vedeti niste choppere cum au trecut prin apa de parca erau kmt uri :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 CINSTE MECANICULUI MARINICA si CINSTE lui CRISTI omul cu scule si piese de rezerva pt toti corect corect..marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cateva poze fara pretentie si fara valoarea alor voastre: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate