springbreak Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) Editat August 23, 2008 de dtk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 din ce vad io nici aici nu-i umbra. oare s-or trezi "pezdele" masculine care cauta comfort la intruniri moto iar sa comenteze cum au comentat la brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) Nu era umbra dar era racoare si numai bine acolo! frumoasa locatie! frumoasa organizare! imi pare rau ca a trebuit sa ma intorc din seara asta, dar la anu suntem tot acolo! Editat August 23, 2008 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) super tare breaza asta frate , la anu sper ca stefanu sa anunte publicul ca nu se mai tine ......si sa mergem asa ca pe vremuri.....10 prieteni si 2 gratare......get it ? Editat August 23, 2008 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 pai ma oly daca ma chemi si pe mine vin! daca nu ma duc la cativa kilometri mai incolo unde am casa! stress_L&P aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 din ce vad io nici aici nu-i umbra. oare s-or trezi "pezdele" masculine care cauta comfort la intruniri moto iar sa comenteze cum au comentat la brasov? S-a trezit barbatia in tine mai fatalaule?Ar trebui sa faci diferenta intre un targ de vite cu nisip si zgura si iarba verde ce se vede in poza de la Breaza.Du-te tu in grajd ca mergem noi la iarba verde.Mars si ai grija ce vorbesti pe viitor sa nu te faka vreo pezda masculina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) din ce vad io nici aici nu-i umbra. oare s-or trezi "pezdele" masculine care cauta comfort la intruniri moto iar sa comenteze cum au comentat la brasov? Cârcoțel, am marcat umbrarele (cu mese, banci) cu rosu. In miezul zilei erau locuri libere la mese o gramada, adia si vantul, dusurile erau aproape, etc. Lasa kkrea deoparte ca nu e cazul Editat August 24, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Foarte frumoasa si reusita intalnirea asta intre prieteni Felicitari Stefane si sper sa faci intalnirea asta si de aici inainte la fel de frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Frumoasa locatia,atmosfera de vis ,gazde minunate. Felicitari! Va asteptanm la Brasov in 5-7 sept. /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 S-a trezit barbatia in tine mai fatalaule?Ar trebui sa faci diferenta intre un targ de vite cu nisip si zgura si iarba verde ce se vede in poza de la Breaza.Du-te tu in grajd ca mergem noi la iarba verde.Mars si ai grija ce vorbesti pe viitor sa nu te faka vreo pezda masculina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 S-a trezit barbatia in tine mai fatalaule?Ar trebui sa faci diferenta intre un targ de vite cu nisip si zgura si iarba verde ce se vede in poza de la Breaza.Du-te tu in grajd ca mergem noi la iarba verde.Mars si ai grija ce vorbesti pe viitor sa nu te faka vreo pezda masculina. hai, hai, calmeaza-te ca nu isi au rostul amenintarile tale. dar daca vreodata in loc sa bem o bere vrei sa schimbam pumni e treaba ta... Cârcoțel, am marcat umbrarele (cu mese, banci) cu rosu. In miezul zilei erau locuri libere la mese o gramada, adia si vantul, dusurile erau aproape, etc. Lasa kkrea deoparte ca nu e cazul si la brasov erau mese la umbra. ma uit in poze si nu vad mare diferenta. conteaza cum te distrezi, indiferent de locul unde esti. asta vroiam sa subliniez eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 hai, hai, calmeaza-te ca nu isi au rostul amenintarile tale. dar daca vreodata in loc sa bem o bere vrei sa schimbam pumni e treaba ta... si la brasov erau mese la umbra. ma uit in poze si nu vad mare diferenta. conteaza cum te distrezi, indiferent de locul unde esti. asta vroiam sa subliniez eu. mai bine nu faci schimbul ala de care spuneai. nu cred ca o sa iesi bine deloc. doar parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 o intrunire reusita , cea mai frumoasa de pana acum la care am fost . mancare ieftna si pe alese , fara cozi interminabile , fara zgomot seara , fara pocnituri interminabile cocalaresti toata noaptea . vin si la anu` daca e vremea ok din pacate nu pot pune pozele . : 'Max. single upload size: 1MB ' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 mai bine nu faci schimbul ala de care spuneai. nu cred ca o sa iesi bine deloc. doar parerea mea stai linistit ca tot bem o bere pana la urma. chiar daca vrea schimbul, chiar daca nu tot o dam noi la pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 uite si de la mine 2 poze.... regret k am ajuns abia la spartu targului...da cum suza e avariata.. cu ij-u nu ma incumet sa plec singur din mai multe puncte de vedere.... asa k asear s-au hotarat 2 tovarasi sa zica hai sa mergem si am ajuns... ce-i drept ... la sfarsitu distractiei... deci pozele : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erzsebet Bathory Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 mi-a placut mult...lume cu care sa te distrezi destula, mancare buna, racoare, si motoare faine... sa vedem daca reusesc sa pun cateva poze. va salut cu respect si ne vedem la mine la Ploiesti peste 5 zile si mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Deci clar cea mai tare intrunire.felicitari lui stephon si lu domn primar .Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Soooper tare intrunirea,multe motoare faine,mancarica(beutura) pe alese....Sa bagam si ceva poze mai ales cu cele care imi plac mie....Comunistele Eu unul o sa imi amintesc multi ani de intrunirea asta,sper ca si voi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 buna treaba, abia acu mi-am revenit total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 hai ma ca ati fost 100 care tot faceau poze ............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 asa si? asta e topic de foto!!! care e ideee ta ca nu o pricep? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Cea mai tare intrunire din acest AN 2008 ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 P.S. ne vedem la mine la Ploiesti peste 5 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Extraordinara intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Poze: http://picasaweb.google.com/raven30hell/BreazaFest2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate