Wolf-strike Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Salut vreau sa stiu si eu parerea voastra in legatura cu motocicleta care doresc sa o achizitionez daca voi lua permisul..... Credeti ca un supermoto este indicat pt un incepator???sau care ar fi alt tip de motor care sa indeplineasca urmatoarele criterii: -Sa fie naked(ca incepator mai scapi motoru pe jos si la naked pagubele sunt mai mici decat la o carenata) -Sa aiba abilitati off-road decente(drumuri forestiere,sa reziste la drumurile de la noi,etc...) -Sa aiba viteza de croaziera 90-110km/h (mai mult de 130 nici nu vreau -am parinti care tin la mine -Si sa fie mai "iertatoare" si cat de cat usoara Va rog sfatuiti-ma in acest sens si spuneti-mi daca am facut o alegere gresita. De asemenea ce firma de echipament recomandati (Casca integrala,manusi geaca,etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Da ... ... nu găseÂşti altceva care să răspundă la cerințele tale (simultan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Pai daca vrei sa faci tot ce zisasi mai sus cu o motocicleta, clar un SuperMoto este ce-a mai potrivita alegere. Ca si parere personala, iti recomand Husqvarna, mi se par printre cele mai fiabile motociclete pentru motocross/supermoto. Apropo, daca vrei echipament ieftin, ia de la atvrom.ro, eu am mai luat demult de la ei, si a fost OK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Legat de SM-uri, citeste un topic ce era un pic mai jos -> /index.php?showtopic=239072 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) Salut vreau sa stiu si eu parerea voastra in legatura cu motocicleta care doresc sa o achizitionez daca voi lua permisul.....Credeti ca un supermoto este indicat pt un incepator???sau care ar fi alt tip de motor care sa indeplineasca urmatoarele criterii: -Sa fie naked(ca incepator mai scapi motoru pe jos si la naked pagubele sunt mai mici decat la o carenata) -Sa aiba abilitati off-road decente(drumuri forestiere,sa reziste la drumurile de la noi,etc...) -Sa aiba viteza de croaziera 90-110km/h (mai mult de 130 nici nu vreau -am parinti care tin la mine -Si sa fie mai "iertatoare" si cat de cat usoara Va rog sfatuiti-ma in acest sens si spuneti-mi daca am facut o alegere gresita. De asemenea ce firma de echipament recomandati (Casca integrala,manusi geaca,etc) Daca iti iei un motor intre 125 si 250cc e OK! Orice motor ti-ai lua, daca spui ca ai parinti care tin la tine, sa nu-l iei mai mare de cilindreea pe care ti-am propus-o eu. Mergi pe la AutoSolution(in incinta uzinelor "Republica") ca au ei niste GasGas-uri si Tomos-uri interesante. Bafta la examen! Editat August 24, 2008 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 toate sînt fiabile dacă le îngrijeÂşti cu drag Âşi atenție Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Ca si parere personala, iti recomand Husqvarna, mi se par printre cele mai fiabile motociclete pentru motocross/supermoto. Ce marci ai incercat si cati km de ai ajuns la parerea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) toate sînt fiabile dacă le îngrijeÂşti cu drag Âşi atenție yamaha XT 125 dar o sa o schimbi extrem de repede. Suzuki DRZ 400 SM buna motocicleta cai suficienti KTM 400 EXC cu roti de SM. Adevarata distractie pe doua roti. Nu stiu sa existe mai usoara. 108 Kg 51 de cai. Poti sa ii pui si roti de enduro sa te dai in padure. P.S. Acu am vazut de unde esti. Cauta-l pe Atillas. Ii gasesti pe forum. El este din Valcea. In mod cert te ajuta. Trust me, KTM rulz Editat August 24, 2008 de Klahan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf-strike Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 Multumesc mult pt sfaturi.Am inceput sa fac o lista cu modelele care ma atrag si o sa va cer sfatul in privinta lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 CU parere de rau ... SM-ul nu e pentru incepatori.......ce am vazut ca recomanda baietii mai sus "Dr400 etc" sunt intradevar usoare si raspund cerintelor tale .....dar sunt niste mici bestii care nu prea te iarta.......sezonul asta incearca ceva 125-250 dar nu "ready to race" gen KTM-WR ...... nu stiu ce sa iti recomand ....... cred ca ar trebuii sa te vada unu mai vechi in brasa , cum mergi si el ar putea sa iti recomande. Success si ai grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Transalp e sfatul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Transalp e sfatul meu Âşi punctul său forte ar fi masa redusă ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 suzuki drz 400 sm e mobra mea de incepatoare. o am de 1 an si sunt cat se poate de incantata de ea (mai putin la drum lung, unde saua aia se transforma intr-o scandura, da asa-i la toate sm-urile). drzul indeplineste toate criteriile tale cu brio si e si tare amuzant sa te dai pe ea. n-as vrea sa fi inceput cu nici o alta mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Drz 400 sm e perfect pentru un începător, nu este nici pe departe o bestie, e uÂşoară Âşi manevrabilă. ÂŞaua e tare, dar astea nu sînt touringuri ... plus că se poate rezolva (Âşaua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Drz 400 sm e perfect pentru un începător, nu este nici pe departe o bestie, e uÂşoară Âşi manevrabilă. confirm, e destul de bland si te scoate din multe cacaturi in care intri ca incepator (sau, ma rog, in care io intru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 recomand cu caldura honda gsxr r1 ))) nu serios iati un 125 de la honda e super si nu e paraitoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 confirm, e destul de bland si te scoate din multe cacaturi in care intri ca incepator (sau, ma rog, in care io intru ) Cats eu tot la parerea mea raman ...SM de 40-50 cai nu e pt incepatori...... mai repede un enduro touring 600 cc decat SM ....macar un sezon Scapi mana in gaz esti lumanare si intr-a 3a .... NU SM-uli pt incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 confirm, e destul de bland si te scoate din multe cacaturi in care intri ca incepator (sau, ma rog, in care io intru ) Mai, daca pe tine nu te-a dat jos "bestia" inseamna ca nu mai esti incepatoare Cats eu tot la parerea mea raman ...SM de 40-50 cai nu e pt incepatori...... mai repede un enduro touring 600 cc decat SM ....macar un sezonScapi mana in gaz esti lumanare si intr-a 3a .... NU SM-uli pt incepatori Nu confunda DRZ cu EXC, WR si al.t.l. Tras de par pe foaie, DRZ-ul are 39 de cai, nicidecum 40-50, si e sensibil mai greu decat suratele lui "reising". Eu intr-a-2 a (nu a 3-a) trebuie sa scap mana in gaz, in ambreiaj, sa ma las pe spate, sa ma foiesc, sa transpir, ca sa reusesc macar o tentativa de wheelie. Intr-a 3-a nu se intampla nimic . Deci nu-i chiar asa usor sa te dai peste cap. Fiind si o mobra usoara, e mai recomandata pentru inceput decat o vaca de 600. P.S. Nu cred ca exista supermoto (cu orice raport la pinioane in limita bunului simt stiintific) care sa te suie lumanare intr-a 3a cand scapi mana in gaz, chiar daca o scapi cu convingere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Recomand cu tarie si caldura Suzuki DRZ400 SM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Salut vreau sa stiu si eu parerea voastra in legatura cu motocicleta care doresc sa o achizitionez daca voi lua permisul.....Credeti ca un supermoto este indicat pt un incepator???sau care ar fi alt tip de motor care sa indeplineasca urmatoarele criterii: -Sa fie naked(ca incepator mai scapi motoru pe jos si la naked pagubele sunt mai mici decat la o carenata) -Sa aiba abilitati off-road decente(drumuri forestiere,sa reziste la drumurile de la noi,etc...) -Sa aiba viteza de croaziera 90-110km/h (mai mult de 130 nici nu vreau -am parinti care tin la mine -Si sa fie mai "iertatoare" si cat de cat usoara Va rog sfatuiti-ma in acest sens si spuneti-mi daca am facut o alegere gresita. De asemenea ce firma de echipament recomandati (Casca integrala,manusi geaca,etc) HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Salut vreau sa stiu si eu parerea voastra in legatura cu motocicleta care doresc sa o achizitionez daca voi lua permisul.....Credeti ca un supermoto este indicat pt un incepator???sau care ar fi alt tip de motor care sa indeplineasca urmatoarele criterii: -Sa fie naked(ca incepator mai scapi motoru pe jos si la naked pagubele sunt mai mici decat la o carenata) -Sa aiba abilitati off-road decente(drumuri forestiere,sa reziste la drumurile de la noi,etc...) -Sa aiba viteza de croaziera 90-110km/h (mai mult de 130 nici nu vreau -am parinti care tin la mine -Si sa fie mai "iertatoare" si cat de cat usoara Va rog sfatuiti-ma in acest sens si spuneti-mi daca am facut o alegere gresita. De asemenea ce firma de echipament recomandati (Casca integrala,manusi geaca,etc) salut!daca vrei un super moto am eu unul de vinzare 200cc nou nout ...putem vb pe pm daca vrei mai multe informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Mai, daca pe tine nu te-a dat jos "bestia" inseamna ca nu mai esti incepatoare Nu confunda DRZ cu EXC, WR si al.t.l. Tras de par pe foaie, DRZ-ul are 39 de cai, nicidecum 40-50, si e sensibil mai greu decat suratele lui "reising". Eu intr-a-2 a (nu a 3-a) trebuie sa scap mana in gaz, in ambreiaj, sa ma las pe spate, sa ma foiesc, sa transpir, ca sa reusesc macar o tentativa de wheelie. Intr-a 3-a nu se intampla nimic . Deci nu-i chiar asa usor sa te dai peste cap. Fiind si o mobra usoara, e mai recomandata pentru inceput decat o vaca de 600. P.S. Nu cred ca exista supermoto (cu orice raport la pinioane in limita bunului simt stiintific) care sa te suie lumanare intr-a 3a cand scapi mana in gaz, chiar daca o scapi cu convingere. Vino sa te dai cu al meu Ai dreptate cu greutatea ...dar nu e mai bine sa inveti "the hard way" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Ai dreptate cu greutatea ...dar nu e mai bine sa inveti "the hard way" dacă zici tu ... Âşi există un răspuns comun Âşi pentru întrebarea despre datul pe o roată ... Honda CR 500 Editat August 26, 2008 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Vino sa te dai cu al meu Nu stiu ce Husqvarna ai tu, dar indiferent ca e de 450, 510 sau 610 nu are nimic in comun cu DRZ-ul. Dar oricum, vrei sa spui ca se ridica lumanare intr-a 3a din gaz? dacă zici tu ... Âşi există un răspuns comun Âşi pentru întrebarea despre datul pe o roată ... Honda CR 500 Am inteles ca la 2 timpi e mai naspa cu datul pe-o roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Nu stiu ce Husqvarna ai tu, dar indiferent ca e de 450, 510 sau 610 nu are nimic in comun cu DRZ-ul. Dar oricum, vrei sa spui ca se ridica lumanare intr-a 3a din gaz? SM 610 ......da .....te invit la teste, cu mentiunea ca, daca cazi umblii tu cu ea pe la casco si politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate