minel Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Eu mi-am luat un k2 din italia cazut putin pe partea dreapta si toata lumea mi-a zis ca nu am facut bine dar se pare ca s-au inselat pentru ca in afara de ulei si filtru nu am schimbat nimic la ea si merge ceas. Totul e dupa noroc:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miky95 Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 buna...sunt fata...si imi plac forte mult motoarele...vreau si eu un sfat...ce motor mi s-ar potrivi tinand cont ca sunt incepatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Miki..bine ai venit ! Cel mai bine te adresezi la Sectiunea Incepatori. Ai multe informatii acolo si ti-ar fi mai usor sa intelegi ce ti se potriveste . ( Sunt multe intrebari : ce gen de moto ( chopper, naked. sport, enduro..etc), ce inaltimeai, etc..) Editat Septembrie 8, 2010 de blam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miky95 Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rvltng_bstrd Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Site-ul (asta) te ajuta sa vizualizezi care ar fi postura de pilotat dupa ce alegi un anumit model de motocicleta si introduci masurile proprii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 HI! SUNT O INCEPATOARE....NU AM PERMIS.MI-AM PUS IN CAP CA IN PRIMUL RAND SA IMI I-AU MOTORUL SI PE URMA....MI-AR SURADE O APRILIA RS 125 DAR CURIOZITATEA MEA ESTE DE CE SE VAND ATAT DE MULTE? SE SATURA LUMEA REPEDE DE ELE?? pentru ca sunt foarte bune daca vrei un moto bun ca inceput vezi un Suzuki gs 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 pentru ca sunt foarte bune daca vrei un moto bun ca inceput vezi un Suzuki gs 500 iti dai seama ca din 2006, de cand a postat fata, pana acum, crek si-a luat motor deja nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Stiti cumva daca la o motocicleta adusa din Anglia se poate seta bordul pt km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 eu am cumparat o honda hornet de la Moto Louis, de la Vasile Marius, un adevarat comerciant de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_eugen Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Stiti cumva daca la o motocicleta adusa din Anglia se poate seta bordul pt km? Daca bordul este analogic , poti cauta / modifica serigrafia bordului , eventual sa-ti arate si mph si kph , daca este electronic , cred ca trebuie rescris calc. de bord si e mult mai dificil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 pentru ca sunt foarte bune daca vrei un moto bun ca inceput vezi un Suzuki gs 500 fiecare cioara isi lauda puiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frz Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 fiecare cioara isi lauda puiu' 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 buna...sunt fata...si imi plac forte mult motoarele...vreau si eu un sfat...ce motor mi s-ar potrivi tinand cont ca sunt incepatoare? Honda CBR 125 ti s-ar potrivi, da un google pt poze si caracteristici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Honda CBR 125 ti s-ar potrivi, da un google pt poze si caracteristici eu cred ca intr-un an si jumarate si-a luat deja motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Honda CBR 125 ti s-ar potrivi, da un google pt poze si caracteristici Eu cred ca deja are Busa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Eu cred ca deja are Busa. ...sau poate s-a si lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator cristi46 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb ceva daca se poate,as vrea niste pareri despre YAMAHA VIRAGO 535 DIN 1988 ,sar merita sa dau pe ea un SUZUKI GSX 600 din 94? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb ceva daca se poate,as vrea niste pareri despre YAMAHA VIRAGO 535 DIN 1988 ,sar merita sa dau pe ea un SUZUKI GSX 600 din 94? Clar NU! Diferenta de ani face ca acel virago (chiar intretinut) sa fie mult mai uzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 (editat) Cu bani cumperi . Chestia cu schimburile am depasit-o acu ceva ani (zeci) . La ultima tranzactie de genul asta am iesit in pierdere deoarece cele 11 bile de sticla aveau modele interesante iar bomboanele cu lapte primite la schimb erau cam vechi ... . Editat Iunie 1, 2013 de mottofreee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaila Alin Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Vând cbr 929 rr din 2001 cu 38000 km cu tot cu costum Dainese Tg 54 cisme Raitek nr45 sunt bune pt cine poarta 44 protecție spinare Alpistar si manusi cu protecție carbon,mai multe detali pe mail italianu.alin14@yahoo.com trimit poze pt cine este interesat motoru nu este rulat in ro. Prețul este 3500 euro puțin negociabil,nu exagerat!!!! Drumuri uscate si Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacu Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 SALUT.VREAU SI EU CATEVA PARERI DESPRE HONDA CBR 600 F2 DIN 94. CINE POATE SA IMI ZICA CATE CEVA/?VA MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seherezadul Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Intre gsxr 2001 si r6 1999 ambele de 600cc, ambele inmatriculate, aproximativ la acelasi pret voi ce ati alege? Cu toate diferentele care sunt intre ele si de ani si de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuda66 Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 cruisers rock ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 5000 Km ....noua ! Cine crede? la bani nu e rau daca e bun fierul . » Post actualizat in 09 May 2015 08:14 Zic de Ivanul planeta 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate