Sari la conținut

Accident Dr. Taberei/Favorit


bogdan.marinescu
 Share

Postări Recomandate

Acum m-am intors de la interesectia de la Favorit (Dr. Taberei cu Sibiu) unde am vazut un accident destul de nasol cu o motocicleta :crack: O adunatura mare de gura casca, politia era deja la fata locului. N-am reusit sa-mi dau seama ce era motocicleta, am vazut doar ca era rosie. Acolo oorisera deja mai multe motociclete, i-am intrebat pe baieti ce si cum si am inteles ca motociclistul se numeste Horia si ca a fost accidentat destul de grav, fusese dus la Urgenta. Am mai inteles ca accidentul s-a intamplat pentru ca o masina intrase in el. Baietii asteptau sa le dea voie politia sa duca motocicleta de acolo. Motocicleta arata rau :crack: Era destul de deformata si lasase o balta destul de mare de ulei.

Nu am mai stat la taclale dupa ce baietii mi-au spus ca nu ii pot ajuta cu nimic, era prea mare nebunia ... Daca aveti ceva detalii, postati aici :moron:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 74
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Asteptam colegii nostri motoristi sa ne spuna mai mult!

Sper sa auzim numai de bine, si asta sa fie ultimul accident asa incat sa se desfiinteze rubrica asta sinistra!

Bafta tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe baiat il cheama ovidiu... e la spital cu fractura de bazin din pacatre... el abia plecase de la semafor de pe dr. taberei, pe verde, iar jeep-ul a intrat pe rosu de pe sibiu cu viteza si i-a intrat in fata, dupa spusele unui martor care-mi e prieten... pulitia incearca sa-l scoata basma curata pe conservar... ziceau ca sigur avea viteza motociclistul... martorii zic ca abia plecase de la stop, fara sa tureze motorul (toba sport si nu l-au auzit urland)... ce sa zic... insanatosire grabnica Ovidiu!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pulitia incearca sa-l scoata basma curata pe conservar... ziceau ca sigur avea viteza motociclistul... martorii zic ca abia plecase de la stop, fara sa tureze motorul (toba sport si nu l-au auzit urland)... ce sa zic... insanatosire grabnica Ovidiu!!!

233014[/snapback]

 

Pai daca are martori ce kilul meu sa scoata basma curata numai :crack: :crack: :moron: le-as da la spagarii astia de garcei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poi daca tin militienii neaparat, martorii se pot pierde (chiar daca prietenul meu care a vazut totul a zis ca vrea neaparat sa ajute)... nu mai apar datele lor in constatare, de exempu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poi daca tin militienii neaparat, martorii se pot pierde (chiar daca prietenul meu care a vazut totul a zis ca vrea neaparat sa ajute)... nu mai apar datele lor in constatare, de exempu...

233023[/snapback]

 

Raule tata tare copil mai esti! Nu are nici o treaba ce scrie garcea in PV la tribunal poate sa aduca 100 de martori care sa declare ca ca asta cu conserva a intrat pe rosu si o iau si in barba pentru anchete partinitoare si fals in inscrisuri oficiale,nu cred ca se risca astia doar daca nu iau gros tare sau nu sunt ceva rude neamuri prieteni sau la comnada de sus. Daca nu aveti martori chemati-ma pe mine ca am vazut totul exact cum sa intamplat. Te-ai prins????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Naspa accident, pacat de motociclist si insanatosire grabnica!

Cand ma gandesc ca eu trec mereu prin zona aia si stau la stopul ala destul de frecvent, intr-adevar intersectia e destul de periculoasa si au mai fost accidente cu motoare exact acolo.

:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am ajuns acolo dupa...la fel toti martorii spuneau ca jeepanu a trecut pe rosu ...era o groaza de lume acolo...sper sa se faca bine cat mai repede si sa nu scape vinovatu...nu se mai poate frate...cand ne busesc au impresia ca nu e accident pt ei accident e doar cu alta masina...au impresia ca motoarele tot timpul sunt de vina si tre sa dea tot timpu prioritate...probabil pt ca sunt mai "mici"...sa neluam toti TIR-uri...oricum sper sa nu ami auzim de asa ceva...:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:crack: perplex!

Sa fie totu ok cu sanatatea lu' ovidiu!

Si cu restu'... cum zicea Dcsan.. :crack:

Editat de DDU
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nasol :wink: Sanatate baiatului...

Fractura de bazin...la faza asta idiotul de sofer ar trebui bagat la bulau...certificat IML pt ingrijiri medicale peste 60 de zile, plangere penala,un avocat bun--> daune si bulau :crack: .

 

Intalnim zilnic de-astia care cred ca regulile sunt numai pentru prosti. De mult nu mai plec in forta de la semafor, primul, inainte de a me asigura ca cei care au rosu chiar opresc :moron: M-am fript si eu anul trecut cu unul care a intrat in rosu calare pe mine, din fericire am scapat doar cu cascadoria si motorul avariat. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sanatate lui Ovidiu.

Atentie, la peste 10 zile ingrijiri medicale=penal. Obligatoriu tb. plangere prealabila, depusa intr-un termen de ... zile (am uitat cate).

Ar trebui bagat la bulau cretinu' ala de-a intrat pah roshu. :crack: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatoshire grabnica baiatului. Sper din tot sufletul sa se faca bine.

 

Cat despre shofer. :crack:

 

Trebuie sa aratam ca suntem unitzi shi ca daca loveshti un motociclist ai de a face cu 100 altzi motociclishti. Mai bine sa ne shtie de frica decat sa murim ca iepurii intr-o tzara in care politzia incearca sa faca scapatzi pe cei ce trec pe roshu.

 

In astfel de momente iar ajung la vorba lu' kombat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as incadra-o la tentativa de omor si l-as infunda in puscarie toata viata. Ce pana mea... :crack:

 

Si jegurilor care se numesc politisti -> :crack: 'tu-le muma lor :moron: Martorii de acolo (culmea, si un vecin de-al meu) au auzit clar cum spuneau astia la lume: "lasati ca stim noi mai bine ca a avut viteza" Atata stiu. Vad o moto , in mintea lor = viteza si atat. Nu conteaza ca acel (cuvant urat) a trecut pe rosu curat si avea viteza... il durea in ALUP doar , avea Jeep. :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu tin partea nimanui...

un coleg de al meu care a vazut accidentul a zis ca motocicleta a trecut pe rosu...

 

oricum...indiferent de vinovat e imp ca motociclistul sa se faca bine...

233218[/snapback]

.... nu stiu, nu am fost de fatza, dar sa-ti povestesc altceva! Acum 2 -3 ani stateam in statia de tramvai, in centrul Clujului (chiar langa posta, pe Baritiu), aveau verde cei care veneau dinspre piata Mihai Viteazul, la un moment dat li se face galben, si pe urma rosu, in timpul asta, cei care stateau la semafor pe str. Regele Ferdniand (cea care trece prin fata mag Central) au culoarea verde, un motorist, porneste primul de la semafor, demareaza bine, si spre ghinionul lui apare un intarziat care trece pe rosu, dinspre p-ta Mihai Viteazul! urmari nu cred ca au fost prea grave. Ehh si in momentul ala, se gaseste un individ care avea vre-o 55-60 ani, astepta si el tramvaiul, si incepe cu: motociclistul e devina, a trecut pe rosu, etc, etc !!! :crack:

Mereu se vor gasii persoane care sa fii vazut totul cu alti ochi, dintr-un motiv sau altul !!! :crack:

 

later edit: si intersectia e mare, poti juca fotbal acolo cu 2 echipe a 11 pers fiecare, iar distanta de unde a pornit motoristul de la sem si pana unde a intrat in ala este de aprox 20 m

Editat de crz-one
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu aveti martori chemati-ma pe mine ca am vazut totul exact cum sa intamplat. Te-ai prins????

233045[/snapback]

Da,dar metoda asta poate fi aplicata foarte usor si de cel cu jeep-ul. :crack:

 

Atata stiu. Vad o moto , in mintea lor = viteza si atat.

233296[/snapback]

De ce oare?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce oare?

233311[/snapback]

Daca eu plec tare de la semafor si raman la 60/h, cei din masini au impresia ca am plecat cu 100. E testata treaba. Cei din masina logic ca zic "io-te cu ce viteza a plecat" Cand de fapt tu ai demarajul foarte puternic si te duce in fata lor. Iar daca stai constant 60 (nu zic mai mult), ai oricum o distanta respectabila fata de o masina. E chestie de demarare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Moto = nebuni = dementi = vitezomani .Asta in conceptia "tzatzei Veta". Poti sa ai 50 sau 150 ca tzatza Veta "stie" dinainte ca ai viteza.

 

Tot "tzatza Veta" si-a zis in mintea ei ca am avut eu viteza cand i-am ferit ca traversau ilegal. Tot "tzatza Veta" a scris ca "am traversat pe acolo ca suntem batrani si nu putem merge pana la semafor :crack: " (am citat din declaratiile lor date la Politie, semaforul era la 20 m locul unde traversasera ei in fuga) si si-a adus aminte la spital ca "motociclistul a avut viteza si ne-a lovit" asta dupa ce vazusera ca era groasa treaba (la masuratori a reiesit cica 55 km/h). L-a prostit pe mosh sa zica ca il doare mana, numai ca prostul si-a adus aminte ca-l doare mana dreapta cand eu venisem din stanga.

 

Asa ca mai lasa-ma cu "tzatza Veta" care vede vitezomanii si are radare in ochi. Pentru ea daca trece o masina pe strada cu 100 isi zice: e masina si poate. Daca trece un motor cu 100 zice "io-te maica, nebunii, de aia mor ei, ptiuuu". De ce ? Perceptii gresite, gandire de acum 100 ani, lipsa de cultura, etc.

 

Scuzati-mi off-topicul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...