Sari la conținut

Honda Varadero Xl1000v Vs Suzuki Dl 1000 V-strom


RaduSPR
 Share

Honda Varadero Xl1000V vs Suzuki Dl 1000 V-Strom  

58 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Vreau sa achizitionez unul din cele 2 modele si as dori niste pareri pro si contra de la cei care au avut ocazia sa urce pe asa ceva.

 

Va multumesc anticipat. :D

Editat de RaduSPR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand o fi sa vand sv-ul si eu o sa ma orientez spre un v-strom 1000....un punct forte ar fi greutatea scazuta pt o moto din categoria asta,(v-strom:244 kg la plin, si varadero 297kg!!),e un pic mai sportiva..uite aici un comparativ ..

 

http://www.universmoto.ro/article--Test_co...ger--10132.html

 

 

eu am honda varadero si sunt foarte multumit, este foarte manevrabila, cu toate ca e grea oricum nu are 297 de kg decat cu plinul facut cu tot pachetul travel, adica cutii laterale pline etc, , are o frana impecabila, pe autostrada merg lejer cu 150, i-am dat si 200 si nu are nici o treaba, am vrut si eu initial v-strom dar nu mi-a placut aspectul ei, in rest diferente majore intre ele nu cred ca sunt. am auzit doar ca v-strom-ul ar fi mai rigida si franarea mai greoaie, dar nu am mers cu una, cu a mea merg deseori prin oras si ma strecor foarte bine printre masini, o recomand, dar nu unui incepator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca topicului asta ii statea mai bine la coltul enduristilor :scratch:

 

Daca considera il muta moderatorii...eu unu le consider pe ambele niste motociclete de strada..totusi vorbom despre 2 motociclete de peste 200kg fiecare...

 

Va multumesc pt. sfaturi...si eu inclin tot spre V-strom

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am votat V-strom datorita greutatii mai scazute, motorului ceva mai performant, pentru ca se zice ca poti merge pe o poteca/macadam ceva mai bine decat cu Varadero, si nu in ultimul rand datorita pretului de achizitie.

Varadero are si el avantajele lui: frane "zeiss" cum se spune:P ABS+CBS, parca e un pic mai frumos si sunt convins ca mai sunt.

 

Sper ca viitoarea mea motocicleta sa fie V-strom de 1000.

 

Toate bune!

 

PS: Ce am scris mai sus sunt o parere personala destul de puerila pentru ca nu am avut ocazia sa merg cu nici una.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E o greseala in articolul revistei. Varadero are la gol 245 Kg. Partea proasta este ca in oras, avand centru de greutate foarte sus, e dificil de tinut la viteza mica. Dupa 20 de km/h, devine bicicleta. Iar confortul ...e la inaltime.Am plecat 3 motoare in tara: un BMW 1100 RS, Suzuki Intruder 800 si un Varadero 1000. Am fost cu sotiile. Daca pe primele doua , fetele nu au stat chiar confortabil, la mine pe Varadero, nevasta-mea....era sa adoarma.

In comparatie cu DL-ul, se pare ca cei de la Suzuki nu s-au gandit ca poate il bagi si pe teren mai accidentat..pentru ca nu prea face fata. La Varadero, singura piedica apropo de aceasta , este experienta driver-ului. Care trebuie sa fie bogata........concluzie: pe asfalt, in afara orasului,Varadero e regina in comparatie cu DL-ul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Am văzut în piața de maÂşini din Arad un Kawa KLV de 1000, motor 2 în V.Mare vaca...Nici nu Âştiam de ele.

 

Ala e fix V-Strom'u de 1000, rebranduit din motive care ma depasesc... :rock:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

votez cu varadero pt drum lung iar pt serpentine cu V-strom, motorul hondei e mai echilibrata merge mai rotund cu aproximativ 1000 rpm mai devreme adica pe la 2000-2500rpm deja trage in schimb V-strom abia pe la 3000-3500, singura problema pt care se vinde varadero mai ieftin e consumul care e cu 2 l mai mare la Honda

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Varadero mai confortabil, V-Strom mai agil. Eu as alege Varadero. Calitatea fabricatiei e mai buna, motocicleta e super fiabila si poti face cam orice cu ea, mai putin off-road greu. Pe de alta parte, sunt partinitor, am avut Varadero. Cu V-Strom nu am mers, doar cu SV 1000, care are acelasi motor. Si calitatea fabricatiei si a finisarilor la Suzuki este, in general, inferioara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...