Rossi_jr Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 salutare...scuze ca ma bag....dar are farurile alea, parca e IT, ca ala avea ochii beliti asa:))) Poate caci, virgula ca functionalitate sunt mai buni! Poate au raza mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Mai repede seamana cu "teroristul Ahmed" ..."Silence!I kill you!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 n-as da banii pe farurile alea oribile, pacat de noul motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) "Silence!I kill you!" Asta da comparatie! Eu zic totusi ca pana nu o vedem in realitate nu putem sa ne dam seama exact ce si cum... Silence!!!... Editat Februarie 3, 2009 de yo4hgx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 http://www.r1-forum.com/forums/showthread.php?t=253676 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) Acum cateva luni Yamaha a limitat productia de R1 si implicit numarul de exemplare disponibile la vanzare. Zilele acestea au ridicat pretul in majoritatea tarilor EU cu ~1000 EUR. Este evident ca cererea depaseste mult oferta, altfel nu isi permiteau. Nu stiu de RO dar la noi oricum nu exista cerere Editat Iulie 9, 2009 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Acum cateva luni Yamaha a limitat productia de R1 si implicit numarul de exemplare disponibile la vanzare. Zilele acestea au ridicat pretul in majoritatea tarilor EU cu ~1000 EUR. Este evident ca cererea depaseste mult oferta, altfel nu isi permiteau. Nu stiu de RO dar la noi oricum nu exista cerere O fi din cauza lui Ben Spies? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 sa vedem daca are vreo buba fiind complet schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) eu nu inteleg dece vorbiti asa de ea:)) faza cu saua din spate,nici macar nu ati mers cu asa ceva ca sa puteti spune k e incomod,poate e poate stai bine,si urata nu mi se pare,poate un pic scurt,dupa ce va dati cu ea atunci sa va spuneti parerea:)) oricum: yamaha power:X "poza> a lu fratemiu< Mesaj completat ce oameni frate:)) auzi e urata si se aude si urat,mi se pare foarte tare fluieratu ala,zici ca e turbo:X urata dc? ca e foarte "incruntata" si e foarte ascutita la fund? ) repet:mergeti si vedeti real cum e:)) scuzati daca am jignit pe cineva,dar uni vb fara "rost" sa zic asa...eu cred ca e mai tare o mobra:) trage mai bine,chiar cu 2 !!! Editat Iulie 21, 2009 de Rareshamico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Saua din spate nu e incomoda, ci este chiar buna pentru masochiste. Mai ales cele care vor sa-si arda picioarele. Ca aspect, este mai urata decat orice model incepand cu 2004. Chestiile acestea se vad din poze, nu e nevoie sa mergi pe ea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Saua din spate nu e incomoda, ci este chiar buna pentru masochiste. Mai ales cele care vor sa-si arda picioarele. Ca aspect, este mai urata decat orice model incepand cu 2004. Chestiile acestea se vad din poze, nu e nevoie sa mergi pe ea ... sa fie asta motivul pentru care o ai in poza de la avatar?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EEK!!! Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Mai,nu stiu,dar mie mi se par acri tare strugurii de anul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Mesaj completat Kitul MotoGP pentru Yamaha R1, disponibil in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Arata hidos cu low pipe. Kit-ul e decent dar 35-40% din motocicletele vandute in EU au cadru rosu, deci nu ies ca in poze. Nu am inteles ce se intampla cu rezervorul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Arata hidos cu low pipe.Kit-ul e decent dar 35-40% din motocicletele vandute in EU au cadru rosu, deci nu ies ca in poze. Nu am inteles ce se intampla cu rezervorul ... Kitul include si carena rezervorului. De curiozitate, de unde stii chestia cu cadrul rosu? Editat Septembrie 29, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Carena rezervorului nu este suficienta, restul ramane la culoarea originala. In privinta culorii, este rezultatul catorva luni de stat pe forumul american. Pur si simplu nu prea vezi R1 2009 albastre sau galbene (acestea din urma sunt doar in SUA), doar albe si negre. Iar modelul alb, in Europa, are cadrul rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Carena rezervorului nu este suficienta, restul ramane la culoarea originala.In privinta culorii, este rezultatul catorva luni de stat pe forumul american. Pur si simplu nu prea vezi R1 2009 albastre sau galbene (acestea din urma sunt doar in SUA), doar albe si negre. Iar modelul alb, in Europa, are cadrul rosu Si eu care speram la niste rapoarte de vanzari Legat de carene, kitul cuprinde absolut toate partile din plastic (carena frontala, inferioara, codita, aripa, rezervor s.a.) practic tot ce e alb din poza de mai jos. Nu inteleg de ce nu ar fi suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 urata motocicleta ...doamne urata poate fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 2, 2009 Autor Share Postat Octombrie 2, 2009 urata motocicleta ...doamne urata poate fi mai existi mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 un R1 '09 pregatit asa putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 si ce are asa special, ca eu in afara de carene si tobe nu prea observ nimic...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 ei cum ce are special? nu ajunge ca e yamaha? ce ai mai vrea? sper ca intrebari dinastea stupide sa nu mai pui cand e vorba si de honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 urata motocicleta ...doamne urata poate fi Yep. Urata cu spume si mai si bea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 ei cum ce are special?nu ajunge ca e yamaha? ce ai mai vrea? sper ca intrebari dinastea stupide sa nu mai pui cand e vorba si de honda pai am trecut pe suzuki, deci ... stai linistit, toate sunt bune, diferenta o face pilotul-e chestie de gusturi ce marca ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracula#25 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 sunt fan kawa for ever ,dar r1 este frumos si merge ffbine Mesaj completat slovacul facea 1;52 pe hungaroring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate