ovi_ice Postat Mai 6, 2022 Share Postat Mai 6, 2022 (editat) In Haynes Service Manual zice asa: 50% distilled or soft water, 50% corrosion inhibited ethylene glycol anti-freeze, nitrite-free. Editat Mai 6, 2022 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 7, 2022 Share Postat Mai 7, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 22, 2022 Share Postat Mai 22, 2022 La 06.05.2022 la 16:31, dorinn a spus: Salutare, Imi spuneti va rog ce tip de lichid racire se foloseste la F800GS 2009 ? E sub minim si as vrea sa completez/schimb. mersi Salutare, Gasesri la autokarma lichid de racire original BMW, eu de acolo am luat si nu este scump (din ce imi amintesc eu); daca vrei pot sa iti fac o poza zilele urmatoare la bidon, ar trebui sa il mai am pe undeva. La 22.05.2022 la 13:37, sorin.iasi a spus: Salutare, Gasesri la autokarma lichid de racire original BMW, eu de acolo am luat si nu este scump (din ce imi amintesc eu); daca vrei pot sa iti fac o poza zilele urmatoare la bidon, ar trebui sa il mai am pe undeva. Asa arata bidonul, daca intereseaza pe cineva. Pe 1.5L am dat 30 lei si este concentrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Iulie 15, 2022 Share Postat Iulie 15, 2022 La 22.05.2022 la 13:37, sorin.iasi a spus: Salutare, Gasesri la autokarma lichid de racire original BMW, eu de acolo am luat si nu este scump (din ce imi amintesc eu); daca vrei pot sa iti fac o poza zilele urmatoare la bidon, ar trebui sa il mai am pe undeva. Asa arata bidonul, daca intereseaza pe cineva. Pe 1.5L am dat 30 lei si este concentrat. Mersi Sorin. Am rezolvat intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 30, 2022 Share Postat Iulie 30, 2022 (editat) Salut, am o problema cu moto-ul meu, fluctueaza ralanti-ul pana la oprirea motorului. Lucrul asta nu se intampla mereu, dar apare mai frecvent atunci cand motorul e incalzit, cand vin de la iesiri unde il tin in turatii mari. Altminteri, daca il turez, functioneaza perfect, nu are pierderi de putere, merge liniar si consumul este neschimbat. Am facut si un video. Este facut cu telefonul pus pe post de Waze, dar am incercat sa prind fluctuatiile in miscare. Se vede ca atunci cand accelerez, motorul raspunde cum trebuie. Fluctuatiile care apar pe video, sunt atunci cand trag ambreiajul: Editat Iulie 30, 2022 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate