Stau-De-6 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Pai tot pt mici, grătare, bere mergem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Se poate o remarca? Pt cei din campia Romana, e un circuit la Adancata, culmea e ca au si mici si bere, si ceafa la gratar, ... . Mai e si ambulanta in caz de ceva, Doamne fereste. Ce bine ii la unii,care au un circuit la mai putin de 100 de km de casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Cum e mah "busa killer" pe curbe?... macar fata de XX. Cu xx-ul mergeam mai tare. Inca nu m-am obisnuit cu franele independente. Ca ciclistica imi par la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 atunci va trebui mutata din loc pensiunea respectiva » Post actualizat in 06 May 2015 09:36 noi ceilalti asteptam Mures Ringul Si noi din Campie il asteptam cu mare nerabdare, chit ca-s 300km pina acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 (editat) Urmeaza sa-mi schimb guma spate cu un KR... Editat Mai 6, 2015 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 (editat) Eu vreau aceeași cameră pe care am avut-o anul trecut. Se rezolva fara probleme. Se poate o remarca? Pt cei din campia Romana, e un circuit la Adancata, culmea e ca au si mici si bere, si ceafa la gratar, ... . Mai e si ambulanta in caz de ceva, Doamne fereste. Stie lumea ca e circuit la Adancata, dar cica n-au peisaje, iar plimbarea in 4Km de asfalt nu-si prea are rostul. Ambulanta este oriunde, tine de timp si dinamica problemei, dar astea-s cazuri rare. Plus ca daca as veni si as face spre exemplu un porc la protap, cu siguranta ai auzi: uite baaaaa manelistii si cocalarii, n-au avut unde sa-si faca porcul. (poti incerca asta) atunci va trebui mutata din loc pensiunea respectiva Nu mutam nimic. Cabana ramane la locul ei. Urmeaza sa-mi schimb guma spate cu un KR... Mai ca mi-as pus si eu slick, dar vreau sa plec cu Bogdan la mare si nu risc. Hai, ca mai e o saptamana si sfaraie purceaua. Editat Mai 6, 2015 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 free fly. daca mergi in data de 15 pe ruta buzau brasov targu mures o sa te insotesc. eu merg pana la cluj si ar fi chiar fain sa mai fie un motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 free fly. daca mergi in data de 15 pe ruta buzau brasov targu mures o sa te insotesc. eu merg pana la cluj si ar fi chiar fain sa mai fie un motociclist Bun... Ora 12 - vineri 15, la peco de la iesirea din Buzau spre Brasov. Ok? Da nr. Pe privat sa ne sunam in caz ca unul dintre noi nu poate veni. Nr meu 0727777059 Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Bun... Ora 12 - vineri 15, la peco de la iesirea din Buzau spre Brasov. Ok? Da nr. Pe privat sa ne sunam in caz ca unul dintre noi nu poate veni. Nr meu 0727777059 Bogdan Vezi ca te intinzi cu inca 100Km fata de ruta de pe E85. Asta inseamna aproape 2 ore. Poate ma faci sa las porcu' fara ceafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 (editat) recuperam pe drum . dupa siriu cand intri in covasna poti scoate o medie de km/h 'bunicica' pana la tg mures ora 12 e ok. ne vedem acolo si de auzit mai repede la tel, ai pm. Editat Mai 7, 2015 de SorinCbr900rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Tot nu cred ca per total scoţi mai bine fata de traseul de pe E85. Totusi, el vine din Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 daca termin treaba pana vineri poate ma alatur si eu voua, asta daca ma primiti bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 De primit, primesc pe toata lumea. Deci, baga mare cu treaba aia de-o ai. Trebuie sa vad de ce locuri mai sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Care e cursa maxima la care va lucreza telescoapele? Eu am masurat la mine: 3.5cm. Mi-a zis unu' ca e prea tare. Plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Trebuie sa ramina 1cm de la capatul de jos al partii cromate. Maxim 1cm. De regula se fac erori la reumplerea cu ulei a telescoapelor, se pune prea mult, telescoapele nu mai coboara cit ar trebui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Asa nu e prea moale? Mie exact cam atat imi ramane aprox 1cm si ma gandeam ca nu e prea moale? ps. Despre distanta asta ca in poza vorbim nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Da , asta e distanta. E bine. Reglajul corect este cit de repede plonjeaza la maxim. Prin stringerea compresiei se mareste timpul de "plonjare", daca e prea rapida, dezechilibreaza motocicleta, daca e prea strinsa , nu absoarbe corect denivelarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Am fost si anul acesta...aceeasi 3 motociclisti. Am mers, ne-am dat, am mancat, am baut, ne-am simtit bine si ne-am incarcat bateriile. Poze pe Tihuta n-am facut, am fost preocupati cu motoritul. Mi-am incaltat Viespea cu un Dunlop KR108 pe spate (profil D212, facut manual de catre cineva in Italia). Avand raportul lantului stock, aveam impresia ca motocicleta accelereaza ca un 125. In schimb, aderenta de vis, odata ce s-au incalzit. Felicitari inca o data pt organizare, Bogdan! Sper sa ne revedem acolo la toamna / iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Ati reusit sa gatati purcelul ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Multumesc Nicu, dar multumesc si lui free fly care nu m-a dezamagit si a venit si anul asta. Eu ma bucur ca anul asta am fost mai multi si a fost mai frumos. Purcelul, săracu' Mircea.... sper sa ne vedem in iarna, daca nu in vara si cat mai multi. Mai ales ca acum sunt suficiente locuri de cazare. Cand am timp, voi pune si eu din poze. Acum sunt in concediu si timpul nu-mi permite. Nu am deschis laptopul de saptamana trecuta. Jagi, l-am gătit, dar dupa ce ne-am gătit noi. Sau mai bine zis o parte din noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Multumesc Nicu, dar multumesc si lui free fly care nu m-a dezamagit si a venit si anul asta. Eu ma bucur ca anul asta am fost mai multi si a fost mai frumos. Purcelul, săracu' Mircea.... sper sa ne vedem in iarna, daca nu in vara si cat mai multi. Mai ales ca acum sunt suficiente locuri de cazare. Cand am timp, voi pune si eu din poze. Acum sunt in concediu si timpul nu-mi permite. Nu am deschis laptopul de saptamana trecuta. Jagi, l-am gătit, dar dupa ce ne-am gătit noi. Sau mai bine zis o parte din noi. » Post actualizat in 20 May 2015 19:27 Multumesc Nicu, dar multumesc si lui free fly care nu m-a dezamagit si a venit si anul asta. Eu ma bucur ca anul asta am fost mai multi si a fost mai frumos. Purcelul, săracu' Mircea.... sper sa ne vedem in iarna, daca nu in vara si cat mai multi. Mai ales ca acum sunt suficiente locuri de cazare. Cand am timp, voi pune si eu din poze. Acum sunt in concediu si timpul nu-mi permite. Nu am deschis laptopul de saptamana trecuta. Jagi, l-am gătit, dar dupa ce ne-am gătit noi. Sau mai bine zis o parte din noi. » Post actualizat in 20 May 2015 19:27 Multumesc Nicu, dar multumesc si lui free fly care nu m-a dezamagit si a venit si anul asta. Eu ma bucur ca anul asta am fost mai multi si a fost mai frumos. Purcelul, săracu' Mircea.... sper sa ne vedem in iarna, daca nu in vara si cat mai multi. Mai ales ca acum sunt suficiente locuri de cazare. Cand am timp, voi pune si eu din poze. Acum sunt in concediu si timpul nu-mi permite. Nu am deschis laptopul de saptamana trecuta. Jagi, l-am gătit, dar dupa ce ne-am gătit noi. Sau mai bine zis o parte din noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 L-am gatat, dupa ce l-am chinuit putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Dupa cum am promis, voi adauga si eu cateva poze. Astea-s doar ce-am facut cu telefonul, ca in 3 saptamani, eu n-am reusit sa vad pozele de pe camera » Post actualizat in 04 Jun 2015 17:39P.S. Nicu si Bogdan: Problema la mine era de la un releu al calculatorului. Uleiul ce mi-a fost aruncat afara, s-a dus in acel releu si l-a blocat. De acolo si problema in care nu-mi cupla pompa si ECU. Releul de incarcare si el era dus. Am muncit doua zile la ea ca sa-mi dau seama ce are. Am luat fir cu fir crezand ca am un scurt, si la urma sa constat ca si releul de incarcare e bulit. Cum a mai zis cineva, asa am eu un noroc chior, de a gasi cuie si-n (.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 (editat) P.S. Nicu si Bogdan: Problema la mine era de la un releu al calculatorului. Bine ca ai gasit si rezolvat problema. Uitandu-ma la filmarea de pe Hornet, am ajuns la concluzia ca oricat ai vrea, un naked nu e ca un SS pe un drum virajat ca Tihuta, mai ales cu un KR pe spate (195/65/17). Desi, privind acul turometrului... Iarna nu-i ca vara. Comparativ cu acum 2 ani in urma: Editat Iunie 4, 2015 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Lasa, ca la un momendat avea sa te pierd din unghiul vizual. Nu mai zic de Bogdan care l-am pierdut de tot Maine, daca nu uit, am sa pun si eu filmare de pe Gopro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate