P T R Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 first pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 wow, e superb primu model de 2009 cu adevarat reusit sunt curios ce performante scoate la teste si cu ce au venit nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 aia alba e chiar dementiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Mie mi se pare chiar hidos, eu nu stiu ce au astia de la kawasaki in cap. Merg din urat in urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Pana la un moment dat culoarea alba era culoarea saracului, era stoc pe toate masinile. Acum a devenit ceva exclusivist, manelisto-elitist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Mie mi se pare chiar hidos, eu nu stiu ce au astia de la kawasaki in cap. Merg din urat in urat. iar toba tot urata e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 iar toba tot urata e Un 250 de 1000 Urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 iar toba tot urata e Se poate schimba...singura chestie care nu-mi place - semnalizatoarele incorporate pe oglinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Mie chiar nu imi place ce i-au facut, mai ales partii frontale. Acuma si-a luat un amic de-al meu una, nou nouta si am reusit sa o vad in detaliu. Modelul 2006 e superb, dar acesta e cel putin ciudat.Coada arata ciudat, semnalizarile montate langa oglinda arata ciudat, oricum uiti de toate dupa ce faci o tura cu ea. E o bruta, animal, racheta, cum vreti voi sa ii spuneti... Acceleratia e pur si simplu fenomonfortabilaenala, pozitia nu e prea punitiva, e chiar mai confortabila decat ZX-6 2006. Vad ca nici modelul 2009 nu difera prea mult de cel actual, tot uratica e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 wow, e superb primu model de 2009 cu adevarat reusit sunt curios ce performante scoate la teste si cu ce au venit nou Tu la ce poza te-ai uitat ? Urata. Urmeaza Sergiu sa spuna ca-i mama lor. Dar serios acuma nu stiu de ce la Yamaha, Suzuki, Honda si Kawasaki modelele din 2005-2006 la clasa SS sau SBK eau fost cele mai frumoase, erau.. rotunde, aveau forme. Acum sunt din ce in ce mai ascutite si mai colturoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Salut, e frumos motorul. Nu inteleg ce e cu toba, e tare urata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 odata te dai o tura cu ea si uiti cum arata. te indragostesti. asa am patit cu miarul de la honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mai sunt 2 versiuni noi pentru 2009, disponibile din pacate doar pentru piata americana. Cea verde/alb/negru mi se pare chiar interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 farurile, oglinzile, toba si finisajele sunt de ca..t. in rest merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate