Levike Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 I-am gasit pe undeva prin net, ia vedeti ce capre aveau baietii si peunde umblau. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=29723 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Am ramas fara cuvinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Reumatismul pe ei cit casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Sunt tari de tot "mosii" ,se bagau la hard enduro si tot felul de nenorociri cu Harley-uri vechi, motoare de 250-300 kile, multe fara suspensie pe spate. Acuma noi facem mofturi ca dom'le suspensia nu e buna daca nu are 30 cm cursa, sistem pro-link si amortizor reglabil in pretensionare,compresie si revenire ...atunci era mai simplu, omul si fierul lui faceau fata oriunde, de la autostrada pana la coclau greu, fara mofturi, totul era distractie si nu le pasa de nimic. Discutia si pozele le stim de mult, au fost de mai multe ori pe forum in ultimii 2 ani. Oricum, jos palaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Laser frate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 intr-adevar, s-a discutat topicul asta de mai multe ori. In anii 50 nu exista nimic in afara de Harley - ei faceau regula la toate competitiile. Eu ma dau pe advrider de prin 2003 si la sectiunea de poze si povesti am vazut multe lucruri extraordinare. Merita sa va pierdeti timpul pe-acolo! Deasemenea, la sectiunea tumpers gasesti orice informatie despre monocilindre de la oameni care se dau cu motoretele de 20- 30 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 (editat) Axa cu scame: Acuma noi facem mofturi ca dom'le suspensia nu e buna daca nu are 30 cm cursa, sistem pro-link si amortizor reglabil in pretensionare,compresie si revenire ...atunci era mai simplu, omul si fierul lui faceau fata oriunde, de la autostrada pana la coclau greu, fara mofturi, totul era distractie si nu le pasa de nimic. De acord cu tine pana la un punct dar, facea 200 km de offroad in 3 zile. Azi ii faci in 5 ore. Asa ca este bine sa faci ceva mofturi vis-a-vis de cursa ai de 30 cm, compresie, revenire etc. Editat Septembrie 9, 2005 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 9, 2005 Admin Share Postat Septembrie 9, 2005 facea 200 km de offroad in 3 zile. Azi ii faci in 5 ore. 240007[/snapback] Calitate, nu cantitate! respecte pentru batranii enduristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 BRAVO LOR! Si cand te gandesti ca si noi o sa fim priviti la fel de nepotii si stranepotii nostri, parca te cuprinde si mai mult melancolia. Nice pictures! Mie mi-au umezit ochii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Mie mi-au umezit ochii! 240027[/snapback] ce emotie puternica Esti ok? Ti-ai revenit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Nu-mi vine sa cred.....uite ca se poate, iar eu care fac mofturi "nu pe acolo ca sunt bolovani" "atentie la tufis ca zgarie plasticele" Laser frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Foarte misto! in weekendul asta o sa caut pozele facute de bunicul si unchiul meu facute prin anii 60 pe Ij-uri prin turul tarii! Si o sa mai caut si poze de prin 88-89 facute la etapele de motocros de la Zarnesti si de la Campina. Atunci aveam 5-6 anisori, dar si acum imi aduc aminte de mirosul de ulei ars Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Sa faci asta Stephon! Sunt impresionat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 nu mai postati linku`uri dastea ca se uda fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Imi pare rau dar nu am mai gasit pozele cu plimbarile bunicului si ale unchiului! In schimb o sa scanez etapele de motocross din 88-89 de la Campina si de la Zarnesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Gata, m-am decis. Imi iau un Fat Boy si ma bag la enduro la amatori. Bai tot respectu pt enduristii de alta data, dar erau totusi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate