Judas Iscariot Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 In speranta ca ceea ce veti vedea va va atrage in numar cat mai mare maine, sambata - 10.09.2005 la noi in oras si la parada - ora 10, va ofer un 'sneak preview' al intrunirii de la Targoviste organizata de Valah MC. Vineri 09.09.2005 A warm welcome!! (va asteptam cu bratele deschise! ) Regulament de ordine interioara Accesul chopperelor interzis (glumesc) Yamaha lui Doru din Buzau Printre primii invitati Campingul va asteapta (locuri destule pentru toata lumea!!! ) Relaxare totala! Mascota intrunirii (nu, nu-i vorba de baiazidu!!! ) "Intarziati" Una bucata de Bombardel "Fauna autohtona" Coarnele sunt tare la moda in perioada asta a anului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Ce i-am spus si lui iscariot: frumos. LUME, NU RATATI OCAZIA. CARE PUTETI MERGETI!!! SE TERMINA SEZONUUUUL!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 cam gol campigu'!!! las ca se umpe el maine cu una bucata ludix!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 oaau super frumos.Ce rau a-mi pare ca nu am putut sa vin, era prima mea intalnire cu motociclistii.Asta e, politia romana nu e in stare sa dea un plastic nici dupa o saptamana,ce sa fac mai astept.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Mda, dragutz. Onorat si eu cu prezentza, astazi pentru cateva ore. Cam putina lume totusi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Si vorbind de fauna locala, iacata unele exemplare de exceptie: P.S. Credit pentru fotografii @frate-meu Rocky. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 mai baga mielule!!!! mai ales cu tipa roz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 Alte poze Sambata 10.09.2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 super petrecere,super atmosfera,cine nu a ajuns nu stie ce a pierdut,poate cea mai tare intrunire de anul acesta.Felicitari organizatorilor si prietenilor lor.Berea a fost ieftina si buna , micii si frigaruile super, vin la carafape toate gusturile, concursuri din belsug si inca nu s-a terminat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 Acestea au fost pozele mele Multumim pentru laude, va asteptam si la anul, in numar cat mai mare. Mie mi-a facut placere sa intalnesc prietenii de aici de pe forum, si am ajuns sa cunosc alte fetze pe care eram tare nerabdator sa le vad. Mai am vreo 5-6 filmulete cu dimensiuni de la 3-4 mb la 107 cel mai mare (parada filmata) in format quick time (.mov) o sa incerc sa le pun pe un ftp ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 multumim de poze Judas. asteptam sa puna pozele si ceilalti care erau cu aparate pe acolo.....nu fiti egoisti....bagati pozele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardel Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 bah hai sa scriu si eu ca MULKTZUMESC LA TOATA LUMEA CARE A VENIT si celor care au mai scris si cuvinte de bine pe forum despre intrunirea asta... si speram ca la anu o sa fie si mi frumos de fapt nu speram sigur va iesi si mai frumos in primul rand ca va si mai multa tzuica de la bombardica si doar tzuica a fost un lucru important cine nu crede sa intrebe pe baietzii de la silver pistons ca ei au muncit ca sa o castige aaa si bine inteles am avut si puncte mai slabe unul dintre ele a fost TZATELE alea multe dupa care tot strigau baietzii in gura mare dar ele au intarziat sa apra dar cum am spus-o si aseara la anu or sa fie si tzate ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Foarte frumos a iesit domnilor! Felicitari! Am fost incantat sa cunosc multa lume, asta mi s-a parut cel mai important. Fiecare cunostea pe fiecare! Amplasamentul - super; micii si berea - ieftine si bune; baietii de pe-acolo - buni de pus pe rana Da... m-am distrat si imi pare bine ca am participat. Ne vedem la anul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 felicitari organizatorilor. a fost super. locatia "de baza" f misto, iar ideea cu cetatea a fost deosebita. inca o data felicitari si la mai mare !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Je, la firma pregatit de plecare inainte de program Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Nici nu am plecat bine ca am si ajuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Mdea cum m-am dat jos de pe moto ... PAC 2 gagici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 PRIMU' !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 O pisicuta a prins un guster Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Concurs de tras cu arcu, in _cur la Marcu TARE RAU CONCURSUL ACESTA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate