Bombardel Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 tzate a... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 tzate a... m-a prins nebuna shiiii...doriti numarul?fata si-a dat consimtamantul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Da! Pacat ca nu am putut ajunge da las' ca mai e si la anul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTina_puphulete Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Vai de tzatzele mele... Lasa ca va prind eu pe toti... Aveti grija de voi iar tu Achile pazeste-ti spatele... pupici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Vai de tzatzele mele... Lasa ca va prind eu pe toti... Aveti grija de voi iar tu Achile pazeste-ti spatele... pupici Daca tu esti INA, ai tzatze misto. Te-am vazut la Tg! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardel Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 m-a prins nebuna shiiii...doriti numarul?fata si-a dat consimtamantul ina...mama cel mai bun pasager de dat pe o roata sa mor eu de cate ori m-am dat pe o roata cu pasager niciodata nu a fost lafel ca si cu ina ... nu stiu cum sta fata aia in spate dar sta supper o simtzi ca pe un ruxac nu se misca nu se dezechilibreaza si in + ii si place Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Vai de tzatzele mele... Lasa ca va prind eu pe toti... Aveti grija de voi iar tu Achile pazeste-ti spatele... pupici k, io imi pazesc spatele...u pazeste-ti altceva....abia astept sa ma prinzi, dc poti Da! Pacat ca nu am putut ajunge da las' ca mai e si la anul. pacat, mare pacat.....puteai sa-i vezi tzatzele inei sorry 4 u...la's ca mai vine si la anu....si mai o aruncam in bazin P.S:(pt ina) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 discutzii despre tzatze aici: :) http://www.roportal.ro/discutii/ftopic3454.html nu am stat sa citesc topicul, daca e interesant spunetzi-mi shi mie!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Vai de tzatzele mele... Lasa ca va prind eu pe toti... Aveti grija de voi iar tu Achile pazeste-ti spatele... pupici Carui barbat nu i-ar fi placut... Ala e defect, tre dus la revizie... Ce e fain si la D-zeu ii place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTina_puphulete Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Salutare motociclistilor! Salut Bombardele,ce mai faci? Mersi pentru ``publicitate`` sau ``reclama`` cum vrei sa-i zici... Intradevar chir imi place sa ma dau pe o roata, imi place adrenalina. E super! Mai sa-mi arati si mie filmarea de la rapel...sa nu uiti... Multumim Achile ca ne-ai lasat si pe noi sa facem rapel... Mai vorbim, pupici pentru toti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Mai vorbim, pupici pentru toti... nu cred ca ai atat timp disponibil incat sa faci acest lucru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Salutare motociclistilor! Salut Bombardele,ce mai faci? Mersi pentru ``publicitate`` sau ``reclama`` cum vrei sa-i zici... Intradevar chir imi place sa ma dau pe o roata, imi place adrenalina. E super! Mai sa-mi arati si mie filmarea de la rapel...sa nu uiti... Multumim Achile ca ne-ai lasat si pe noi sa facem rapel... Mai vorbim, pupici pentru toti... a fo o placere pt mine, o sa-l sun p cameraman sa-mi traga p un cd inregistrarea, sa vb si cu Bombardel sa o copiem si p-a lui P.S: te-ai descurcat binisor pt o incepatoare...t mai iau si data viitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardel Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 sa va uitzti maine sambata pe postul primatv la stirile de la 6 si ne vedetzi pe totzi in actiune inclusiv pe ina etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 ina...mama cel mai bun pasager de dat pe o roata sa mor eu de cate ori m-am dat pe o roata cu pasager niciodata nu a fost lafel ca si cu ina ... nu stiu cum sta fata aia in spate dar sta supper o simtzi ca pe un ruxac nu se misca nu se dezechilibreaza si in + ii si place Da cand ai cazut de pe loc cu ea in spate iti mai amintesti cum ai facut? Salutare motociclistilor! Salut Bombardele,ce mai faci? Mersi pentru ``publicitate`` sau ``reclama`` cum vrei sa-i zici... Intradevar chir imi place sa ma dau pe o roata, imi place adrenalina. E super! Mai sa-mi arati si mie filmarea de la rapel...sa nu uiti... Multumim Achile ca ne-ai lasat si pe noi sa facem rapel... Mai vorbim, pupici pentru toti... Daca nu ajungi in garla la rapel nu e feeling Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTina_puphulete Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 De unde stii tu Andyatf ca a picat Bombardel cu mine? Ca eu nu imi aduc aminte... Poate altcineva... Mai Achile sa vorbesti si cu Bombardel de filmare,sa nu uiti... salutare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 10, 2005 Autor Share Postat Octombrie 10, 2005 De unde stii tu Andyatf ca a picat Bombardel cu mine? Ca eu nu imi aduc aminte... Poate altcineva... Mai Achile sa vorbesti si cu Bombardel de filmare,sa nu uiti... salutare! Eu am filmul. Tu ai filmul? Eu am filmul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardel Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 Eu am filmul. Tu ai filmul? Eu am filmul care film mah ala de la achile ??? ala cand am dat eu cu ,curu de apa ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 care film mah ala de la achile ??? ala cand am dat eu cu ,curu de apa ?? am vb cu cameramanul d la prima si se rezolva treaba. Imi tragi si mie un cd cu ce-ai filmat u? Luca il are? tzatze! tzatze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTina_puphulete Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Salut tuturor... Ce mai faceti mai? Mai Achile sa nu uitzi sa imi dai si mie filmu` pe CD... Bombardele ai rabdare sa mai repet un pik la baterie si o sa ma vezi cantand... Achile sa nu uiti de CD sa mi-l dai si mie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Sunteti off-topic rau de tot! Discutati intre voi pe PM sau alte scule de chat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTina_puphulete Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Abia astept sa vedeti cum cant la baterie... mie imi place la nebunie,poate pana la anu` reusesc sa-mi fac rost si de o baterie si poate in vara sa-mi iau motor... Sa-mi tineti pumnii... bai... va promit un cantec sau mai multe... mai vedem pana atuci... ciao Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Daca mai aveti de zis ceva pe tema intalnirii moto, imi dati mesaj pe PM. Pana atunci...gata cu chat-ul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate