ionut73 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Pe 5 octombrie incepe Raliul Faraonilor si avem cea mai tare participare romaneasca la un eveniment din elita motorsportului mondial. VECTRA RACING e echipa cu cei mai multi motociclisti in concurs - 7. Pe langa ai nostri, sub "culorile" Vectra vor alerga 2 dintre cei mai mari piloti de rally raid ai momentului - Casteau si Verhoeven. Felicitari lui Marcel pentru pasiunea si $$$ investiti in sportul asta. 1 - David Casteu 5 - Frans Verhoeven 9 - Marcel Butuza 24 - Ludovic Boinard 29 - Alex Garbacea 50 - Many Gyenes 52 - Dan Tatoiu Toti alearga pe KTM 690 Rally Sa le tinem pumnii si sper sa termine cu totii cu bine si cat mai in fata. M-as bucura ca Alex si Many sa se claseze cat mai bine; ei sunt tineri si au tot viitorul in fata. Hai Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Romi(Duicu) nu concureaza?? Ultima oara cand am vorbit cu el a spus ca trebuie sa plece in egipt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 Romi(Duicu) nu concureaza?? Ultima oara cand am vorbit cu el a spus ca trebuie sa plece in egipt Poate a plecat la asistenta. El nu e mare fun rally raid. Lui ii place la enduro la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Poate a plecat la asistenta. El nu e mare fun rally raid. Lui ii place la enduro la munca. asa este !!!! v-a fii mecanic sef!!!! bafta tuturor!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Renatta Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Cei amatori sa urmareasca live evolutia pilotilor romani din Raliul Faronilor pot accesa: http://tracking.iritrack.com/e-viewer/pharaons08/ Marcel Butuza #9 Alex Garbacea #29 Mani Gyenes # 50 Dan Tatoiu # 52 Fotografii si info despre Mani gasiti pe http://manigyenes.blogspot.com/ Am inserat aici o fotografie cu Marcel Butuza in prima zi a Raliului Faraonilor speciala Cairo - Baharija. Editat Octombrie 5, 2008 de Renatta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 o stire ar suna asa "Echipa Vectra domina autoritar dupa prima zi" Bravo lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Cei amatori sa urmareasca live evolutia pilotilor romani din Raliul Faronilor pot accesa:http://tracking.iritrack.com/e-viewer/pharaons08/ Marcel Butuza #9 Alex Garbacea #29 Mani Gyenes # 50 Dan Tatoiu # 52 Fotografii si info despre Mani gasiti pe http://manigyenes.blogspot.com/ Am inserat aici o fotografie cu Marcel Butuza in prima zi a Raliului Faraonilor speciala Cairo - Baharija. Ce s-a intimplat cu Dan? De ce n-a mai luat startul azi? Salutari de la Craiova si spor la treburi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Renatta Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Ce s-a intimplat cu Dan? De ce n-a mai luat startul azi? Salutari de la Craiova si spor la treburi! Din pacate Dan ca si alti peste 30 de concurenti a avut probleme din cauza caldurii foarte mari iar ieri s-a deshidratat. Este ok si nu exclude sa mai concureze in urmatoarele probe speciale ale raliului. Ziua a 2-a a fost una in care echipa Vectra a iesit in evidenta avand 5 piloti in top 15. Clasament proba speciala nr.2 1. Frans Verhoeven 04:54:05 2. David Casteu 04:55:55 ........................................... 5. Mani Gyenes 05:18:37 6. Marcel Butuza 05:18:58 ........................................... 14. Alex Garbacea 05:52:47 ............................................... 17. Ludovic Boinnard 05:59:57 Clasament general dupa 2 probe speciale 1. David Casteu 08:32:00 2. Frans Verhoeven 08:35:16 ............................................ 8. Mani Gyenes 09:17:45 ........................................... 13. Marcel Butuza 10:10:26 14. Ludovic Boinnard 10:13:36 ............................................... 17. Alex Garbacea 10:25:07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 m-a tras Lutas de maneca sa bag un ochi pe iritrack si ... surpriza emisiunii ... Many se trage acolo in fata cu Casteau, Verhoeven si Grazziani. Hai sa-i tinem pumnii pentru primul podium de etapa de cupa mondiala!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ma streseaza Grazziani asta ca-i prea aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mi se pare mie sau mani se da tot pentru Vectra Racing, pe un 690? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 mi se pare mie sau mani se da tot pentru Vectra Racing, pe un 690? pai noi ce ne racim gura aici bre? Ai citit tot topicul, te-ai uitat pe poza si tot nu esti sigur? pareai mai istetz oricum e in primii 4 azi. Deja a terminat. Asteptam clasamentele sa vedem daca i-a ars pe veterani. Cred ca nu inteleg nimic greii? Cine-i asta? Cum de a venit dupa noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 si Butuza mai are putin pana la sosire , se pare ca este pe locul 6-7 , Mani a mers f bine cred ca este cel mai bun rezultat romanesc de pana acum felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 dah, mam tampit ca stau langa unu bolnav de husa.... intrebam pentru ca nu credeam sa il lase Zolt sa se dea pentru altcineva... felicitari pentru performante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) faza tare e ca la general, dupa 2 zile erau 20 minute intre locul 3 si Mani (locul 8). O sa ziceti ca sunt prea optimist pentru un roman cu picioarele rupte dar eu cred ca omu nostru are sanse la podium Hai sa vedem! Many ieri! EDIT DE LA 16.30: ISTORIE! - UN ROMAN A CASTIGAT O ETAPA INTR-UN RALLY RAID DE CUPA MONDIALA MANI i-a batut azi cu 6 minute pe greii Casteau si Verhoeven. http://www.jvd.it/2008/rally/rally_online/...=6&cat=moto La general a ajuns pe 4 la 14 minute de Grazziani http://www.jvd.it/2008/rally/rally_online/...=6&cat=moto Hai ca se poate! Pentru carcotasi - avem acum confirmarea ca avem si noi un pilot de clasa mondiala! Editat Octombrie 7, 2008 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) FANTASTIC Editat Octombrie 7, 2008 de IOAN LUTAS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 INCREDIBILUL MANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Felicitari Mani! Rezultatul e mare! Noi l-am vazut pe Mani si ne asteptam la rezultate bune de la el. Toate sunt de partea lui: varsta, tehnica, atitudinea... toate. Bravo si mergi cat mai bine Mani!! Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 felicitari. Hai ROMANIA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Macar la podium putem spera la sfarsit din partea lui Mani. Felicitari Mani! Le meriti pe deplin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) imagini de la raliu ziua 1 http://www.sportmediaset.it/motori/video/video2194.shtml ziua 2 http://www.sportmediaset.it/motori/video/video2197.shtml la minutul 2'35" trece si Mani Editat Octombrie 7, 2008 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 imagini de la raliuziua 1 http://www.sportmediaset.it/motori/video/video2194.shtml ziua 2 http://www.sportmediaset.it/motori/video/video2197.shtml la minutul 2'35" trece si Mani Hai baieti! Hai Romania! Go MANIIIIIIIIII!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Comunicatul de presa in romana > Victorie pentru Mani Gyenes in cea de a 3-a etapa Mani Gyenes Alex Garbacea Marcel Butuza Vectra Racing Team Pilotii Vectra s-au impus in primele trei etape Editat Octombrie 7, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Felicitari lui Mani!!! Intr adevar o mare performanta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Dupa victorie, Mani a delarat: "Nu credeam ca este posibil sa castig astazi. Dar dupa ce la al doilea punct de control orar am trecut de Pzygonski si Graziani, mi-am dat seama ca se poate. In ultimii 100 de km am incercat sa tin pasul cu David si Frans care erau in fata. Am reusit si maine voi lua startul in fata lor, desi cred ca ii voi astepta pentru a putea invata mai multe despre cum se merge in desert. Ar fi extraordinar sa pot castiga o medalie in Raliul Faraonilor nu doar pentru mine ci si pentru intreaga echipa Vectra." Bravo Mani! Succes in continuare! Editat Octombrie 7, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate